De Decaan & David – Mijn favoriete Schoon-Eten-Fast-Food Restaurant met een geweldige filosofie

Ik heb het weer gedaan! Ik was aan het eten tijdens mijn korte verblijf in Berlijn bij dean&david. En het was zooo…goed!

dean&david

Dean&david is een kleine, vrij nieuwe restaurant keten die het biedt voor mij de perfecte combinatie van schoon eten en Fast Food. Er zijn dagelijks verse soep, mooie salades, rijke Curry ‘ s, Sandwiches, kleine Desserts huisgemaakte sappen en en en. Al deze Lekkernijen worden bereid met verse, biologische producten van lokale leveranciers. Zonder conserveringsmiddelen, zonder kunstmatige smaakversterkers. Daarnaast zijn alle gerechten altijd een bepaald Iets. Zelfs een “eenvoudige” wortel-kokossoep en bestrooid met gedroogde paarse bloemen als Afwerking en daarom een speciale smaak ervaring. Ik was echt weggeblazen!

Wat ik bijzonder opvallend is de filosofie van dean&david. Ze stond in een bar in Berlijn op een zwart schoolbord met de hand geschreven:

Dean and David2

Plant een tuin. Voedsel is waardevol. Het eten van lokaal en bewust. Koken eenvoudig en FRIS. De eetzaal in de gemeenschap. De behandeling van uw voedsel met RESPECT. Toon DANKBAARHEID voor het eten. Een kopen op de lokale markten. Dek de tafel met zorg en LIEFDE. Eet in het seizoen. Ondersteuning van uw REGIO. Vermijd voedingsmiddelen die reizen, ver en breed.

 

Ik zou glad.

Naast het eten en de omgeving, de Locatie spreekt me aan. De decanen&David ‘ s die ik heb gezien tot nu toe, altijd liefdevol. Eenvoudige, maar net zo fris en speciale gerechten aangeboden. Hoewel het een Fast Food Restaurant, kunt u zich zeer comfortabel voelen. Voor mij zou dit de perfecte plek voor een lunch, als ik had site een geweldige Winkel in de buurt van mijn werk.

Zo, nu heb ik genoeg opwarming van de aarde met de woorden. Om aan te tonen tot slot, ik heb u een paar foto ’s van mijn laatste dean&david’ s bezoek aan het vangen u volledig, als u niet al dean&david Fans zijn. 🙂

Dean and David5 .

Dean and David4

Ik wou dat ik had een deken&david in Braunschweig! Als je houdt van verantwoordelijk zijn dit te lezen, dan alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft naar het hart nemen u! En alle andere lezers, ik kan alleen maar aanraden: ga er niet per se een pauze met een heerlijke maaltijd en een vers sapje zodra u één van deze vriendelijke winkels! U zal er geen spijt van krijgen.

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie