DANK JE VOOR JE! – De grote concurrentie in December op Eten Trein Liefde

Het geheim, rustig, ik was van plan in de laatste weken een heleboel dingen in de Achtergrond, georganiseerd besteld, gekocht en Verpakt! In mijn werk kamer het eruit zag toen de Kerstman zelf…de dag is eindelijk gekomen! Het is de 1. Advent en kan ik de kat uit de zak! Voor de komende 4 zondagen van de advent ik wil je heel erg Goed en vanuit het hart BEDANKT voor de ongelooflijke jaar van 2014 te zeggen!

Danke-für-euch-Gewinnspielaktion

U bent de reden waarom ik schrijf deze Blog, vol van vreugde! Met mijn bijdrage wil ik u brengen op uw persoonlijke weg naar een gezond en gelukkig leven, en het is uw feedback die me laten zien dat ik ben met Eten Trein Liefde precies op het juiste spoor! Ik dank u dat u mijn Blog lezen zo ijverig, opmerkingen, berichten, e-mails, schrijft mij, het stellen van vragen, u, elkaar helpen, mijn gebruikt om content te delen, inspiratie op te doen, voor anderen en voor mij zijn zodat de Trein Eten maakt de Liefde, heel gewoon, leven! Dit gevoel je geeft me, het is gewoon ongelooflijk mooi en ik ben zo dankbaar voor ieder van u! Dus deze DANK u direct in uw hart! De meeste van alles wat ik zou willen omhelzen, u allen in persoon! Helaas, met zo veel lezers is het moeilijk…:-)

Om deze reden, het is ook in dit jaar een grote wedstrijd-actie op alle 4 advent zondag. Alle winsten ik heb zorgvuldig geselecteerde en perfect om te ETEN, te TRAINEN, en de LIEFDE – zo tot mijn 3 geweldige blog onderwerpen! In deel I is gevraagd de winsten van de grote bedrijven waar ik mee werk. Anderen kocht ik onlangs, mezelf, omdat ik wilde dat ze gemakkelijk in de kleurrijke mix. En vandaag, de grote concurrentie in de eerste ronde!

Wat kunt u op de eerste komst van de concurrentie te winnen?

Onder alle deelnemers zal ik weggeven 1. Advent zondag 3 geweldige prijzen. Ik wil niet te differentiëren volgens de eerste, de tweede, de derde prijs, omdat een ieder van u een rating van mooie dingen anders. Integendeel, zou ik graag van je zoals je bent, en je op hetzelfde moment laten zien waarom ik koos u voor mijn wedstrijd.

1. Opleiding gids voor je eerste halve marathon

Dit jaar ben ik voor de eerste Keer de halve marathon gelopen afstand en eindigde ik op het einde van September van het lopend seizoen met een grote HM resultaat. Sinds ik de cursus zelf, ik probeer meer te bewegen en meer mensen worden Uitgevoerd, in het bijzonder diegenen die zeggen, “ik hou van wandelen, maar ik zou het nooit maken!”. Oh Ja, je kan het doen, en dit nieuwe boek van Sonja von Opel is om u in uw persoonlijke halve marathon-voorbereiding is erg handig! Ik las het en vond het super! Nu heb je de Kans om te winnen een exemplaar!

%image_alt%%image_alt%

2. Liefdevol Verpakt Moringa-pakket van PURA MORINGA

Ik heb getest de Superfood Moringa oleifera in een verscheidenheid van vormen al uitgebreid op mijn Blog. In aanvulling op mijn Superfood favorieten Chlorella en Spirulina, het is een integraal onderdeel geworden in mijn gezonde keuken. In het bijzonder, de Moringa poeder gebruik ik ik zou graag voor mijn groene Smoothies. Dit komt ook op de Moringa smaak, ik zal een mooie test pakket, dat PURA MORINGA voor een/n van u heeft samengesteld.

moringa_pulver_1

3. GARMIN vivofit de Fitwerden

En als laatste maar niet het minste, heb je de Kans om met een gloednieuwe GARMIN vivofit fitness armband is echt actief! GARMIN heeft mij gevraagd om vriendelijk opnieuw een fitness armband, die men van je kan winnen. Met de vivofit u niet alleen een geweldige, betrouwbare stappenteller met u, maar ook uw doelen, km of calorieën verbrand monitor. Blijf actief!

Vivofit von Garmin

Wat u moet doen om de concurrentie?

Ik heb nagedacht over dit jaar, iets moois: “SPREAD THE LOVE”. In een sweepstake-zondag hoort te gaan aan uw favorieten te Eten Trein Liefde, en je deelt het met anderen!

Vertel me dus in ronde 1, wat is uw favoriete recept hier op Eten Trein Liefde en delen met een dierbare Persoon of koken is het beste voor deze Persoon! In het commentaar veld hieronder of u het recept en vertelt me, met wie je het hebt gedeeld. Als je belt zowel tot 06.12.2014 12 PM door reactie hieronder, Kaatsen haar in de loting en maken Kans op één van de 3 mooie prijzen! De winnaar, ik post op 2. Zondag van de advent!

Maak je geen zorgen, ik zie niet in als u uw gedeelde favoriete recept of zelfs voor uw dierbaren voorbereid. Voor mij is het meer over de geweldige gebaar, Goed om te geven. En als je het zo goed, waarom dan niet je beste vriend, je vader of een collega op het werk! Sharing is caring!

By the way: Wie krijgt welke prijs, en uitsluitend met het besluit van de go! En dat is een goed ding…! Ik geloof in het principe “er gebeurt Niets door toeval. Alles wat je nodig hebt komt op het juiste moment voor u!” en als je wint, bijvoorbeeld, een prijs die u niet mag verwachten hebben, dan moet je het precies hetzelfde. Vertrouw mij! 🙂

Voor de wedstrijd zijn de volgende regels van toepassing:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • Elke persoon kan slechts één keer invoeren via een reactie.
  • In de levering van eures reactie je naam en geldig e-mailadres dient het adres zodat ik u kan contact opnemen met de winnaar direct.
  • De wedstrijd loopt vanaf nu tot en met 06.12.2014 om 12: 00. Alle ontvangen opmerkingen, deel te nemen aan de loting. De winnaar, ik zal kondigen een dag later op mijn Blog of schrijf je direct in.
  • De prijzen worden geleverd rechtstreeks van mij. Dat gezegd hebbende, ik vraag de winnaar van de cursus volgens uw afleveradres in.
  • De Raden van de wedstrijd, ik vind het geweldig. Ik ben ook erg dankbaar voor!

Nu ik wens u een prachtige eerste Advent! Vertel me, en sommige van uw favoriete recepten en krijgen in het tekenen, het gooien van een munt!

Geef een reactie