Exotische Boerenkool salade à la Schoon het Eten voor de Winter

Bij groene kool wij komen niet meer dan in de Winter 2014/15 duren! Ik heb nooit ontdekt zo veel spannende en sommige echt uitzonderlijke Boerenkool recepten van dit jaar! Maar dit is geen wonder: Boerenkool is mega gezond! Het is rijk aan antioxidanten en biedt met zijn hoge Eiwit en ijzer inhoud van sommige vleessoorten in de schaduw! Een echte Superfood die moet eindigen in deze Winter niet noodzakelijk in andere versies op onze dining plan. Daarom heb ik geëxperimenteerd in mijn keuken en is een heerlijk exotische salade recept voor u gemaakt!

Vandaag is er een winter Boerenkool salade met fruitig exotisch tintje! Laat u verrassen!

Clean-Eating-Grünkohl-Salat

Ingrediënten voor een grote Portie Boerenkool salade:

  • 2 handen vol verse groene kool
  • 1 Kaki Fruit
  • 1 Clementine
  • 2 EETLEPELS gedroogde cranberry ‘ s
  • 1 EETLEPEL walnoten
  • Sinaasappelen-balsamico azijn naar smaak

Voorbereiding:

  • De frisse groene kool wassen en snijd ze in hapklare bladeren plukken. De grove Steeltjes zijn verwijderd en alleen de dunne groene kool, gebruik maken van bladeren.
  • De vrucht wordt gesneden in plakken en elke plak in achtsten gesneden. De Clementine peel, zo goed mogelijk van de witte huid is gratis en elk stuk gesneden in de helft.
  • De groene koolbladeren op een grote salade plaat, met de Kaki en Clementines en de cranberry ‘ s als garnering. Met de oranje-balsamico azijn naar smaak), zodat de bladeren van de Boerenkool salade goed zijn afgedekt.
  • Tot slot de walnoten met een mes fijn hakken, en de exotische groene kool-salade sprenkelen. Gedaan!
  • Exotischer-Grünkohl-Salat

    Ik denk dat de combinatie van de smaak nogal sterk zure groene kool met de citrus frisheid van Clementine en honing-achtige Zoetheid van de Kaki is het zeer spannend! De vrucht lijkt op de smaak van een abrikoos, bevat veel Vitamine A en wordt beschouwd als de basis van hun hoge suikergehalte als een goede leverancier van energie. Echt een leuke winter het recept voor deze exotische groene kool-salade, echter alleen door de oranje-balsamico-azijn (de mijne is van Sol Y Tierra), evenals de gehakte walnoten! Boerenkool in een super-easy Clean Eten versie – perfect voor de volgende maaltijd met het gezin in de kerstperiode!

    Geef een reactie