FIBO 2014 in Keulen op de toonaangevende beurs voor Fitness, gezondheid en Wellness

“Hey Kölle-doen ming Stadt am Rhing, hij waar kan ik jroß jewode ben…” nou, eigenlijk ben ik niet opgegroeid in Keulen, maar slechts een paar kilometer afstand. Dus ik was op zoek naar voren in de vooraf in het weekend in het Rijnland en de bijbehorende gisteren een bezoek aan de FIBO 2014. De FIBO is DE grootste internationale vakbeurs voor Fitness, gezondheid en Wellness. Nog voordat de beurs is geopend op donderdag om al uw deuren, ze was al uitverkocht. 116.000 bezoekers bezochten de beurs van donderdag tot en met zondag. En dit is opgevallen in de stad: overal zag je mensen in de sportschool kleding of met boodschappentassen van de beurs. En ook in het Hotel, trein, afgezien van een vrijgezellenfeest voor alle gasten op de FIBO. Bijna 700 exposanten presenteerden zich met de huidige Trends en innovaties tot en met 135.000 m2, verdeeld over acht hallen.

FIBO_2014_06Hier zijn een paar impressies van de beurs:

FIBO_2014_01FIBO_2014_07Er waren twee stands waar de Groene Smoothies zijn verkocht. In het Algemeen, het trof mij: er was nergens een typisch fair-Goodies – voor de prijzen voor het eten en drinken van eerlijke, te duur, typisch totaal. Een kleine Portie fruit, bijvoorbeeld, tegen een kostprijs van 5 Euro. Kleding en supplementen, ik heb niet keek me dichterbij. De nieuwste collecties van fitness kleding in het Algemeen, maar reële kortingen.

FIBO_2014_02Beklim de trap in de sportschool? Deze apparaten die ik eerder niet wist en weet niet wat te maken van het. Trap ik kan klimmen, uiteindelijk, naar huis 😉 het was Interessant is overigens, dat zelfs op de FIBO (Fitness en gezondheid eerlijk!!!) super hebben veel mensen op de roltrappen. Je hebt waarschijnlijk zijn de doelgroep voor deze fitness 😉

Womens_Health FIBO_2014_03 FIBO_2014_04 FIBO_2014_05 FIBO_2014_08 FIBO_2014_09 FIBO_2014_10 Kettle_Vegetable_ChipsDe groente chips zijn gemaakt van de engelse Winkel (St. Agatha-41), zijn er – in ieder geval hier in Hamburg-harburg, maar ook bij Edeka. Pastinaak, rode Biet en zoete aardappel – lekker!Kölner_Dom Kölner_Dom_Hohenzollernbrücke Merzenich_KölnDe beste bakkerij ooit! Als u in de Kathedraal van de stad, is een bezoek aan Merzenich plicht!Rewe_to_go_Köln “Rewe to go” is in mijn ogen een goede deal, vooral voor toeristen. Vaak had ik toen ik nieuw was in een stad, op zoek naar het Probleem, nergens om enigszins gezond. Ik heb vaak dat als ik een onbekende, niet eens een supermarkt. “Rewe to go” in Keulen, naast de vestiging in de hoofdstraat in het centraal station. Hier zijn er cut-up van fruit en groenten, maar ook hele Appels, bananen en nog veel meer. Voor mij was dit een geweldige aanbieding die ik heb gebruikt.

Al met al, ik had een leuk weekend in Keulen. De FIBO heeft mij persoonlijk een beetje teleurgesteld, ik dacht de tentoonstelling anders. De aanbiedingen die ik persoonlijk vond het erg Bodybuilding-zwaar, en ik graag meer te zien Fitness en gezondheid biedt. Bijvoorbeeld, er was een hele zaal van de tentoonstelling, in het alles te ligbedden en tan is veranderd – ik denk dat het een health fair is het niet van toepassing zijn, zijn waarschijnlijk de gezondheidsrisico ‘ s in verband met kunstmatige tan is nu bij iedereen bekend. Volgend jaar zal ik waarschijnlijk ga terug, en zette mijn focus op de lezingen en deskundige forums.

Was je ook op de FIBO? Zo Ja, hoe vond je het eerlijk?

Geef een reactie