Basis recept voor een stevig Ontbijt: Smoothie Kom

KOMMEN zijn op dit moment een van de heetste Schoon-Eten-Trends. Een paar dagen geleden, de eerste vegan, Schoon-Eten Restaurant in Duitsland: De Kom, geopend in Berlijn. Ook op Instagram en Pinterest Kom vul mijn Tijdlijn en voor een recept van de wedstrijd door Sojola ik was onlangs in de Jury, en ik kreeg de vegan Quinoa-Detox-Kom van Nadine en Jörg van eten! het winnende recept gekozen. En Mirela van Koraal en Mauve heeft zojuist Vicky van Mijn Spiegel Wereld, Hannah van provinciale kind en andere bloggers een Blog-serie te Smoothie Kommen.

Ik heb geprobeerd veel dieet trends, liefde en als nieuw, is niets nieuws. En daar ben je enthousiast over nieuwe Ontbijt-ideeën, ik zal u introduceren vandaag is mijn basis recept voor Smoothie Kommen.

Smoothie Bowl Rezept 1

Een Smoothie Schaal bestaat uit twee onderdelen:

De basis van de Smoothie Bowl: Een dikke Smoothie

Dit kan een fruit smoothie of een Groene Smoothie. Het is belangrijk dat de Smoothie zal worden dik, zodat het kan worden lepels. Deze consistentie kan worden bereikt door de toevoeging van Chia zaden* (de Smoothie moet een minimum van 15 minuten bronnen), of door haver (of andere vlokken) mitgemixt. Ook bevroren fruit (of groente als Groene Smoothie) te zorgen voor een romige consistentie.

Ik gemengd havermout voor een Portie van 150 g aardbeien, 80 ml amandel melk en 4 EETLEPELS. De Smoothie wordt geserveerd in een kom (Kom), en met Toppings gegarneerd.

De Extra ‘ S: Heerlijke Toppings

Dit kan, bijvoorbeeld, (Gedroogd) fruit, noten, gepofte Quinoa / gepofte Amaranth of Superfoods zoals Chia zaden* of * Goji bessen* – uw verbeelding kent geen grenzen.

Smoothie Bowl Rezept 2

Ik heb frambozen aardbeien, Goji bessen*, en pecannoten als Topping worden besloten.

High-performance blenders en keuken apparatuur

Als ik elke week, meerdere e-mails en reacties op mijn Mixer, en mijn keuken helpers: Mix mijn Smoothies, ik gebruik de Vitamix (voor de Smoothie die je hierboven ziet op de foto ‘ s, huurde ik hem maar heel kort, want ik heb nog iets grover zoals de consistentie van de lepels). Nieuw op de Blog vindt u een vergelijking tussen de drie high-performance mixers (Elite*, Revoblend en de Vitamix), die ik heb getest. Daarnaast presenteer ik u mijn aanbevelingen voor de keuken gadgets. De andere pagina ‘ s die zijn gekoppeld boven in het menu, ik ben bezig met (een groot deel van het overleeft heeft haar lente schoonmaak-al).

Nog meer Ontbijt ideeën…

Voor meer basic recepten voor een gezond Ontbijt kunt u hier vinden:

  • Basis recept voor een stevig Ontbijt: Overnight Oats
  • Basis recept voor een stevig Ontbijt: Chia Pudding
  • Basis recept voor een stevig Ontbijt: Proats (Eiwit Haver)
  • Basis recept voor een stevig Ontbijt: Pap / Havermout

Goede Eetlust!

Geef een reactie