Basis recept voor een stevig Ontbijt: Açaí Kommen

Toegegeven, De temperaturen zijn niet ideaal is mijn basis recept voor Açaí-heden Kommen. Açaí Kommen zijn meer van een zomers het Ontbijt, omdat het is gemaakt van bevroren bananen en bessen. Ik denk dat het een gezond Ontbijt optie is aangetroffen op mijn reis door de verenigde staten, echter, heel vaak, voor mij is het nu precies op het juiste moment toon je dit Ontbijt. Ik had ook het Ontbijt zelfs na onze vakantie Açaí Kommen met een warme thee, ze waren ook heel lekker en heb me in de vakantie stemming. De Açaí-poeder en de Toppings, de Kuip is zeer snel en op een gezonde Superfood Ontbijt!

Acai-Bowl2

Het Basisrecept:

%image_alt% Açaí Kom stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept heb ik bevriezen bananen vaak klein gesneden, als ze al zeer rijp, ik kan het niet consumeren snel genoeg. Aardbeien of frambozen-ik koop bevroren bij Alnatura. Açaí Kom stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept heb ik bevriezen bananen vaak klein gesneden, als ze al zeer rijp, ik kan het niet consumeren snel genoeg. Aardbeien of frambozen-ik koop bevroren bij Alnatura. Porties voorbereiding 1 van de 5 porties voorbereiding 1 op 5 minuten ingrediënten

 • 1 banaan TK
 • 200 g aardbeien u kunt ook frambozen, diepvries of vers
 • 100 ml melk alternatief
 • 1 THEELEPEL acai poeder*

Porties: Ingrediënten

 • 1 banaan TK
 • 200 g aardbeien u kunt ook frambozen, diepvries of vers
 • 100 ml melk alternatief
 • 1 THEELEPEL acai poeder*

Porties: Instructies

 • De banaan met de bessen, de sojamelk en de Açaí-poeder mix. Ik gebruik de Vitamix Pro 750. Die heeft geen high-performance blender, de bevroren fruit ontdooien en vervolgens met een staafmixer of vergelijkbaar.
 • De massa in een kom en bedek met de Saus en strooi.
 • Toppings:

  1 EETLEPEL geraspte kokos* 1 EETLEPEL Goji bessen* 1 TL Chia zaden* 1 THEELEPEL cacao Nibs 1 EETLEPEL gevriesdroogde*frambozen

  Beleg uiteraard kan in een oneindig aantal variaties gebruikt. Het bevriezen-frambozen-gedroogd (uiterst rechts op de foto) kocht ik op de Isemarkt in Hamburg. Ook Muesli en fruit, past erg goed!

  Acai-Bowl1

  Voor meer basic recepten kunt u hier vinden:

  • Basis recept voor een stevig Ontbijt: Overnight Oats
  • Basis recept voor een stevig Ontbijt: Chia Pudding
  • Basis recept voor een stevig Ontbijt: Proats (Eiwit Haver)
  • Basis recept voor een stevig Ontbijt: Pap / Havermout
  • Basis recept voor een stevig Ontbijt: Smoothie Kom

  Goede Eetlust! 🙂

  Geef een reactie