Basis recept voor een stevig Ontbijt: Pap / Havermout

Enige tijd geleden heb ik al laten zien dat u mijn basis recept voor een stevig Ontbijt: Overnight Oats. Ik had niet verwacht dat in het leven, die deze blog post zou een van de meest gelezen op mijn Blog. Als je gezond Ontbijt van belang om de mogelijkheden, maar blijkbaar heb ik vandaag, het basisrecept voor een andere macht Ontbijt voor u: Pap of Havermout. In de foto hieronder zie je Rudolph, de Pap rendieren! Dit geweldige idee komt van idafrosk, maakt echt heel, heel mooi “food art” foto ‘ s. Meestal is er bij mij in de Winter, natuurlijk, geen aardbeien, ik had net boodschappen gebeurt er met mijn vriend alleen! 😉

Porridge Rudolph

Rudolph The Red Nosed Reindeer Pap: havervlokken in haver melk gekookt met kaneel, rozijnen en aardbeien

Pap, Havermout & “Gruel”

Maar nu terug naar Pap: Pap heet Havermout en het is in het duitstalige gebied beter dan pap of gruel bekend. Eigenlijk, ik ben geen vriend van Anglicismen, maar om eerlijk te zijn, gruel klinkt niet erg smakelijk. Ik heb Pap op dagen waar ik ben in genoeg tijd. Dat is eigenlijk onzin, want Pap is vrij snel te bereiden. Ik ga maar willen voldoende tijd hebben en niet te gooien, het fornuis als ik in de ochtend Stress. Vooral in de koudere maanden, Pap is een geweldig Ontbijt, omdat, in tegenstelling tot de muesli of Overnight Oats Pap gegeten warm.

Pap komt oorspronkelijk uit Schotland en gebruikt te worden op een maaltijd gegeten, vooral de armere mensen. De reden is duidelijk: de basis-ingrediënten zijn eenvoudig en goedkoop. Voeg toe aan die Pap, net als Overnight Oats is moe van macht en super gezond.

Ingrediënten voor de Pap

Het basisrecept voor de Pap is heel eenvoudig: in aanvulling op havermout in water of melk, of melk worden gebruikt alternatief. De havermout kan gemakkelijk worden gekookt op een laag vuur tot je een romige consistentie. Bij het Verfijnen van de verbeelding, is natuurlijk geen grenzen. Fruit, noten en specerijen als kaneel, de smaak erg lekker in de Pap. De Schotten voeg de Pap een snuifje zout, de Engelsman, echter, suiker, room of Boter. Ik afstand doen van dat alles. Ik heb te verliezen, natuurlijk: Pap-kant-en-klare mixen van de supermarkt. Die in mijn ogen totale onzin, want Pap is snel te bereiden en self-made ook veel gezonder, omdat in de pre-mixen veel suiker is het meest van de tijd.

Wat zijn de ingrediënten, de stekker in uw favoriete Pap?

Geef een reactie