Avocado-Special, deel 2: inkoop en opslag van Avocado ‘ s + recept

RECLAME In het tweede deel van mijn Avocado-Specials het gaat om de inkoop en opslag van Avocado ‘ s. Want ik vond het te herkennen voor een lange tijd niet zo eenvoudig, wanneer de Hass Avocado ‘ s zijn rijp en wist niet wat ik op moet letten bij het winkelen. Nu ben ik slimmer en deel ik mijn ervaringen met u.

Hannah 0011© Franzi Schedel

Hoe herkent u een rijpe Hass Avocado ‘ s?

De Hass Avocado heeft een licht golvend dik shell. Zomer Avocado ‘ s, van half juni tot eind augustus seizoen worden geoogst groen en rijp voor de oogst, waardoor het zeer stevig vlees krijgt een boterachtige-zachte consistentie. Rijp voor consumptie, u alleen wanneer de shell heeft zich bijna zwart. Dit duurt bij kamertemperatuur voor een paar dagen.

Zodat u kunt zien van de rijpheid van de Hass Avocado ‘ s gewoon op je shell:

Reifegrad Avocado grünReifegrad Avocado dunkelgrünReifegrad Avocado schwarz

© Pro-Haat

Groen: De Avocado moet nog Volwassen 5-7 dagen.

Donker groen: De Avocado moet nog Rijpen 2-5 dagen.

Zwart: De Avocado is 1-2 dagen van plezier Volwassen.

Verder identificeren van kenmerken van Volwassen Hass Avocado ‘ s

Daarnaast herken je een rijpe Hass Avocado aan het feit dat het omslaat in een lichte druk op de stengel basis, hoewel het voelt in het algemeen. Maar je kunt niet alleen zien en voelen, of Hass Avocado ’s zijn rijp, maar je kunt het ook ruiken en zelfs horen: rijpe Avocado’ s zijn niet uit te geven een milde Avocado geur, onrijpe vruchten. Luister, als Avocado ‘ s zijn rijp is, kunt u, door het houden van een Avocado in zijn oor, en ze schudt iets: Als de kern rammelaars in de Binnenkant van de vrucht tegen het vlees van de vrucht, is de Avocado rijp.

Dat overkwam mij ook, helaas, vaak, dat ik kocht met rijpe Avocado ‘ s en direct wilde eten, maar toen merkte ik dat ze al waren overrijpe. Als je opgevallen dus als je Geknipt, dat het vlees van de vrucht heeft een donkere Vlekken, je kunt knippen. Soms zijn de Vlekken zijn zo groot dat de complete Avocado gegeten kan worden – dan kunt u proberen op de meeste aanspraak te maken op de Avocado in de business.

Kan voorkomen worden door te kijken naar de steel van Avocado ‘ s. Als u deze verwijderen en het lichaam is verkleurd onder het is al donker, de vrucht is al overrijpe. U, daarentegen, is licht groen, de Avocado is nog steeds goed. Soms schimmel vormen op de halm, dan de Avocado is niet van nature goed en, moeten worden afgevoerd.

Hannah 0012© Franzi Schedel

Wat te doen als de Avocado is klaar om te eten?

De zomer Avocado ‘ s zijn gewoonlijk al een klaar-om-te-eten. Als u hebt gekocht, echter, hebben een harde, groene, nog-niet-klaar-om-te-eten van Avocado, kunt u wikkel ze in een krant of een papieren zak – dit versnelt het rijpingsproces.

Een andere Truc om de snelheid van het rijpingsproces is voor het opslaan van Avocado ‘ s naast Appels. Want Appels zijn ethyleen, een Gas geven uit dat andere groenten zoals Avocado ‘ s kan rijpen.

Onrijpe Avocado ‘ s moeten worden bewaard bij kamertemperatuur, omdat de lage temperaturen in de koelkast, het rijpingsproces onderbroken. Dit kan andersom natuurlijk ook van profiteren, als u niet wilt dat om de vruchten onmiddellijk en u kunt vervolgens eenvoudig worden opgeslagen voor maximaal drie dagen in de koelkast.

Trucs om opslag: avocado -, kern -, film vast of uien

De Avocado was al verwerkt of gesneden, er zijn nog meer Trucs om opslag. Guacamole, bijvoorbeeld, blijven langer vers als u de avocado kern tot vlak voor het Serveren de Dip. De kern bevat enzymen die de Avocado of bereid voedsel – heeft een langere houdbaarheid.

Een verdere mogelijkheid van Avocado ‘ s in de Bruine stoppen, dat is, de Avocado in een folie wikkelen. De Avocado kan worden opgeslagen voor maximaal twee dagen in de koelkast.

Beperk het contact met de Lucht en dus de Oxidatie (en Browning) te voorkomen, kan je Avocado ‘ s met een gehalveerd ui in een luchtdichte verpakking in de koelkast. Hier, de zwavel zorgen de ui dampen die de Avocado blijft langer vers. Hierbij dient opgemerkt te worden, echter, dat de Avocado neemt de ui ruiken gemakkelijk moet u vervolgens gebruiken voor de hartige gerechten. Met de “ui” – methode kunnen worden gehouden en de Avocado in de koelkast enkele dagen.

Een snelle maaltijd voor de Lunchbox geschikt

Het tweede recept presenteer ik u in Avocado week, is een snel bereid belangrijkste maaltijd, de vegetarische en mega-gezond, en je kunt ook lekker in de Sandwich te dragen.

Avocado-Kartoffel-Salat1

%image_alt% Avocado-aardappel-salade stemmen: 1 waardering: 4 u: het recept te beoordelen! Print recept Avocado aardappelsalade stemmen: 1 waardering: 4 u: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 10 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten, bereidingstijd 10 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 300 g aardappelen, vastkokende
  • 1/2 Bosje Lente-Uitjes
  • 2 tomaten
  • 1 Avocado
  • 1 citroen
  • 2 EETLEPEL avocado-olie*
  • Zout*
  • Peper
  • Tuinkers

Porties: Ingrediënten

  • 300 g aardappelen, vastkokende
  • 1/2 Bosje Lente-Uitjes
  • 2 tomaten
  • 1 Avocado
  • 1 citroen
  • 2 EETLEPEL avocado-olie*
  • Zout*
  • Peper
  • Tuinkers

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Instructies

  • Aardappelen wassen, schillen en in stukjes snijden. In een pan, kook gedurende 10 minuten.
  • Lente-ui wassen, verwijder de Uiteinden en snijd de Rest in ringen gesneden. Was de tomaten, verwijder de steel en de tomaten in stukjes snijden.
  • De Avocado volledig te snijden in de lengte. Elk van de twee avocado helften ten opzichte van elkaar en zo open is. Met een lepel de kern uit het vruchtvlees en snijd ze in stukjes.
  • Voor de Dressing, snijd de citroen doormidden en knijp het sap. Het citroensap met de avocado-olie aan de mix.
  • De gekookte giet de aardappelen met de lente-uitjes, tomaten en Avocado mengen en de Dressing. Breng op smaak met zout en peper en Waterkers.
  • x

    Avocado-Kartoffel-Salat2Degenen die graag om te pittig eten, kunt u kruid de salade met chili poeder.

    Tot Zondag (10. Juli 2016) heb je nog de Kans om te winnen een van de drie Avocado-pakketten opgenomen, onder andere een heerlijke avocado-olie, die u kunt gebruiken voor de voorbereiding van de Avocado-aardappel-salade. Alle info vind je in de eerste post voor Avocado week! Informatie over de verdere acties van de Avocado week kan gevonden worden op de Facebook pagina “Avocado’ s uit Peru”.

    Dit artikel werd geproduceerd in samenwerking met Pro-haat, de Vereniging van de Peruaanse Hass Avocado growers.

    Geef een reactie