Water kan op drie verschillende manieren – Als je mineraalwater, spice it up

Normaal drink ik in de zomer, bij voorkeur niet-koolzuurhoudende mineraalwater en in het koude Seizoen, fruit en kruidenthee, maar deze Winter heb ik helaas gemist het Springen uit het water om thee te zetten en zou ik drinken voor weken tijdens de dag, veel te weinig! Met de Kickstart van mijn kokosnoot water-week, kreeg ik de juiste snelheid en in de laatste paar dagen, ik dacht, natuurlijk, als ik zou moeten. Als het niet regelmatig mineraalwater of thee….hoe kan ik in plaats daarvan vindt een gezonde manier om mijn dorst?

En als het is in de grote Gemeenschap rond ETEN TREIN LIEFDE, gaf mij een liefde-reader – Nicole – een klasse tip! Ze vertelde me een recept voor zelfgemaakte frambozen water, en ik was onmiddellijk in vuur en vlam. In de zomer had ik experimenteerde met heerlijke fruit water, en ook mijn geliefde ochtend citroen water met Cayennepeper gaat precies in deze richting. De meeste van de tijd de oplossing zo dichtbij is! Dank Je, Nicole! 🙂

Zo experimenteerde ik vandaag in mijn keuken ijverig. Ik heb versterkt sommige liter mineraal water en natuurlijk drinken! Hier zijn drie heerlijke recepten kwam, heb ik nu graag met u delen.

Bessen -, kalk-water (aangepast van Nicole):

 • 1 liter van de niet-koolzuurhoudende mineraalwater
 • 50g TK-Beerenmix
 • Sap van een halve limoen
 • Plakjes limoen, de resterende limoen
 • 1 Mespunt Vanille Zaden

Tangerine-Granaatappel-Water:

 • 1 liter van de niet-koolzuurhoudende mineraalwater
 • Sap van de mandarijn (of Oranje)
 • Mandarijn plakjes gesneden (en abgepellten) Mandarijn
 • Sap van een granaatappel
 • een handvol van granaatappel zaden

Komkommer-limoen water met Basilicum:

 • 1 liter van de niet-koolzuurhoudende mineraalwater
 • ca. 10cm lang stuk komkommer, in dunne plakjes en vervolgens in kleine reepjes, gesneden
 • Het sap van een limoen
 • geplukt en Basilicum naar smaak

Beste van het heerlijke water te bereiden met de ingrediënten vermeld, moet u een koud en laat je een half uur met de vruchten en de groenten. Dan kunt u ofwel verwijder de objecten, of decoratief in het glas te verlaten. Als je wilt.

Ik ben erg blij dat dit lekkere water te hebben Alternatieven, of her – ontdekt. Ze zijn zo eenvoudig te maken en de creativiteit geen grenzen. Dat is wat ik het liefste: eenvoudig, gezond leven! 🙂

Heel leuk om te Proberen en MEER DRINKEN.

Gurken-Limetten-Wasser Mandarinen-Granatapfel-Wasser

Geef een reactie