7 redenen waarom u leren skiën moet je

“Eindelijk terug te skiën,” was mijn Motto de laatste paar weken. Koortsachtig ik verlangde naar mij voor de start van de vakantie, omdat het terug moet gaan naar Saalbach-Hinterglemm in de sneeuw. En eigenlijk, het was weer een heerlijke vakantie met veel sneeuw, dagelijkse lichaamsbeweging, de zon, de frisse lucht en veel plezier…..De enige vlieg in de zalf: ik was bedrogen, als, helaas, op de laatste dag van het skiën, mijn rib – en dat is niet eens echt skiën! Nou ja…Shit happens! Nu is het tijd om me eraan te herinneren van de vakantie en om je te motiveren, waarom je ook leren skiën en dit is nu het grootste aaneengesloten skigebied in Oostenrijk moet u een bezoek blijft er voor mij. Toen ik leerde om te skiën een jaar geleden, dan kunt u ook!

Full body workout in de sneeuw

Ik geloof niet dat het elke Keer, maar als het gaat om skiën, ik voel spieren waarvan ik het bestaan eerder niet kenden. Hallo, de pijn die op de Bogen of tussen de schouderbladen!! Yep, komt van het skiën! Skiën is echt een full body workout van een speciaal soort. Natuurlijk, het is zeer been-zware en vermoeide ledematen, u zal worden in de avond, in het bijzonder duidelijk merkbaar, maar ook andere onderdelen zoals de Arm-en schouderspieren komen regelmatig naar downhill ski, de Slijtage van de uitrusting, enz.

Een tip: zorg ervoor dat u een goede cooling gel met u mee op vakantie en het wrijven van de benen en de schouder/nek spieren in de avond na de douches!

Af en skiën

Heb je een stressvolle Baan en wilt u alle gegarandeerde Uit te schakelen uit het dagelijkse leven? De skivakantie is de beste! Ik heb nog nooit in staat geweest uit te schakelen zodra tijdens het skiën. Maar geen wonder: Wie is het rijden met een aardige snelheid en elegante bochten de berg naar beneden, denkt van huis naar de stapel onafgewerkte taken in het kantoor, of de vuile venster….bij het skiën, je bent volledig in het Hier en Nu! Sterk geconcentreerde en absoluut met je. Skiën betekent vrijheid voor het hoofd. Check it out!

De aantrekkingskracht van de Nieuwe

Als haar iets volledig Nieuw, zoals skiën durft, dan voel je je waarschijnlijk af te leren als ik was in eerste instantie ook een bepaalde mate van angst, twijfel, maar ook een goede Portie nieuwsgierigheid en positieve opwinding en de overweldigende vreugde, iets volledig Nieuw in het leven. We moeten beginnen met nieuwe, absolute beginners en het verwerven van de vaardigheden en Kennis die stuk voor stuk met elke individuele trainingssessie. We proberen ons. We testen Materiaal, het been houding, gewicht verschuiven, de richting van de weergave, en leren elke seconde iets over ons. Elk vertrek is onze leraar, elke heuvel wordt onze meester! We zijn het ervaren van successen en mislukkingen, en helemaal tot leven!

Skicircus_Saalbach_Hinterglemm_Leogang_Fieberbrunn Skifahren-Hinterglemm-Wieseralm Skifahren-Skicircus-Saalbach-Hinterglemm

Wilskracht te krijgen: naar beneden Vallen, en bewegen op

In het leven komt het steeds vaker voor. We werken aan een ding, en soms vallen we soms dus recht op de neus. Het doen is vaak een (emotioneel) pijn en onze lieve Ego is alleen het topje van een keer. Wij zijn in een slechte stemming en misschien sluit zelfs niet in de stemming meer. Maar diep in ons hart weten we dat Er slechts één manier, dat helpt echt. Sta op en doe het. Dat is precies wat we de trein als een beginner als het gaat om skiën. O Ja, je valt een paar keer uit, misschien is het pijnlijk, maar opstaan en met een grotere concentratie en doorgaan is de enige weg naar succes. “Huilen” brengt niets….sinds ik spreek vanuit mijn eigen ervaring, uw dierbaren! Niemand rijdt voor ons de steile berg naar beneden, wanneer we angst – we moeten doen. Maar als we het onder de knie, dan zijn we ook trots op hoe Oscar! 🙂

Van de winter moffel aan de sneeuwkoningin

Vroeger was ik een echte Winter persoon. Ik was op zijn hoede van de koude, donkere tijd van het jaar helemaal niets Charmant. Eigenlijk is het gek, als ik me goed herinner, over 4 maanden van het jaar – dus een goede derde van hen worden weggenomen. En de kale, het ongeduldig Wachten voor de lente met grummeligem gezicht en de klapper tanden net een beetje leuk! Daarom is het alternatief programma te kiezen! Dit jaar had ik het pure plezier van het anticiperen al weken in mijn hoofd, omdat ik gewoon wist hoe mooi het was vorig jaar. Het skiën is uitgegroeid tot mijn Winter Hoogtepunt! En als ik niet terug, zoals nu in de zomervakantie, kan het nog steeds lente, is het niet?! 🙂

Skifahren-Saalbach Skifahren-Hochalm-Hinterglemm

Frisse lucht schok-en Vitamine D-Overdosering

Dit aspect, zal ik nooit kunnen voorstellen! Hoe?…Ik ben het vriespunt in de sneeuw en het ijs?! Nee, integendeel. De constante beweging houdt netjes warm, en als je zoveel geluk als wij zijn, dan kunt u naar de hut zelfs in de brandende zon met een verfrissend Drankje, genieten, opladen van uw batterijen en neem een diepe adem. We hadden om onszelf te beschermen van dit jaar, zelfs met een zonnebrand tegen zonnebrand, en je moet niet vergeten een dag de zonnebril – zo mooi en helder en warm dat het was! Onze Vitamine D hebben we gevuld deze correctie en tegelijkertijd de vermoeide geest geblazen. De felle zon en de zuivere berglucht is het mooiste cadeau dat in de vakantie.

Verbluffende magie van de bergen van het Skicircus Saalbach-Hinterglemm

Als een zomer kind heb ik mezelf zo ver van de bergen. Zou je mij vragen: “bergen of zee?” zou hebben gesprongen mijn antwoord direct in het koele water. Maar nu weet ik dat de magie van de machtige berg ter wereld en hebben geleerd om lief te hebben. Vooral de grootste skigebied in het skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang, Fieberbrunn heeft gedaan om me absoluut. We werden nu voor het tweede jaar op een rij en er zijn altijd enthousiast worden nog steeds volledig van de fantastische wintersport voorwaarden. De 270 kilometer aan pistes met veel blauw (eenvoudig) routes zijn niet te verlaten in 5 dagen te voltooien, zo groot is het ski-gebied is. Ons Hoogtepunt van de ski-pistes rond de Hochalm in Hinterglemm. De zuidelijke helling naar bijna 2000 meter hoogte, werd vooral in de ochtend en begin van de middag in de heerlijke winterzon is een droom! Trouwens, het deed mij deze Keer, de rode world Cup downhill 1991 in Saalbach. Aan haar, ik was in staat om te oefenen leuk en mijn toenemen.

Ook buiten de pistes is het niet in Saalbach-Hinterglemm tijdens ons verblijf saai. We hebben zowel de Red Bull Vaardigheden – een ski-race-en Freestyle-brand-Show zoals het publiek Hoogtepunten. En voor alle Party People: Mickie Krause en co. head ski resort en een bezoek. In een stralende zon, we hadden plezier op de eerste dag van het skiën op de Walleggalm de après-ski-Ski! 😉

Zojuist zijn we teruggekeerd. De herinneringen zijn nog vers. Maar massief, met sneeuw bedekte bergen, de wijzigingen van de suiker zacht en ondoordringbare sterke invloed op mij, ik mis al! Ik kom terug!

En als je net zo enthousiast als ik, dan ik heb je nog een andere blog post over het onderwerp “Ideale Ski-uitrusting”, waar ik ook nog tips voor een beginner.

Skifahren-ist-Freiheit

 

Geef een reactie