Eetbuien voorkomen project: water week

ADVERTEREN is al voor de helft gedaan! Sinds maandag, de “project: water week” van Gerolsteiner te worden uitgevoerd. Dat is, tot zondag, ik heb alleen gebotteld water te drinken en niet wil dat mijn groene thee, Latte Macchiato en de ijskoffie had ik in de vakantie is Vaak verwennen. Bijzonder mooi: Het is verrassend eenvoudig, zo ver ben ik niet missen iets!

Gerolsteiner Projekt Wasserwoche 1

Schoon Eten op vakantie?

Sinds een week ben ik nu terug van vakantie. Laat er geen misverstand over bestaan – natuurlijk heb ik niet drink alleen de ene of de andere van ijskoffie, maar er is veel meer te eten dan thuis. Meestal ben ik degene om te koken thuis en ik genoot er erg veel te laat ik twee weken alleen om te koken voor mij, noch de boodschappen, het koken of de afwas verzorgen. Hoewel ik eet veel fruit en groenten en de Clean Eating concept, natuurlijk niet helemaal uit het zicht, ik vertrok, was er naast alle gezonde dingen in de ochtend, vaak vast (cactus vast, de Hamer!), in de middag, en een ijsje en ‘ s avonds, vaak met een heerlijk dessert. En misschien weet je dit uit eigen ervaring: Als u één keer op te eten Zoet, u trek je jezelf samen. En dus de avond werd feestelijk Zoete trek niet lang te wachten. Ten eerste, ik dacht dat het de honger was te wijten aan de suiker, wat vaak het geval is. Na drie gezonde dagen, zonder suiker, met vijf maaltijden per dag, was niet verdwenen hunkeren nog steeds. Langzaam drong het tot me door wat hij wilde zeggen, mijn lichaam is van mij en dus ik verhoogde mijn bedrag van het drinken van 2.5 naar 3.0 tot 3.5 liter.

 Gerolsteiner Projekt Wasserwoche 2

(Warm) Honger of dorst?

Veel mensen verwarren (Warm) Honger en eetlust, dorst. Dat was ik voor een lange tijd, ik heb veel te weinig te drinken, en ook aan het begin van de vakantie gebeurde het mij weer, dat ik heb gegeten, maar ik had eigenlijk dorst.

Ons lichaam is helaas niet een goede “early warning system”: voor Ons is het vaak (geeft Warm) Honger, maar we hebben eigenlijk dorst. Als we dorst hebben, is het al te laat en we hebben al een tekort aan vocht. Daarom is het handig om de eerste drink een groot glas mineraalwater, wanneer de (vermeende) Honger of trek. Als een resultaat, de maag is gevuld en de hersenen is gesignaleerd, het gevoel van Honger. U kunt ook controleren of je daadwerkelijk Honger of eigenlijk dorst. Na het Drankje, gewoon een paar minuten wachten – in het geval van de dorst, of het verlangen, de beleving van de Honger is verdwenen na een korte periode van tijd. Wanneer de maag gromt, het is tijd om te eten.

 Gerolsteiner Projekt Wasserwoche 3

Genoeg te drinken en hunkeren voorkomen

Na mij in de vakantie en realiseerde me dat mijn honger was eigenlijk dorst, ik heb meer mijn hoeveelheid vloeistof, en net zoals nu tijdens de water week, heel veel mineraal water te drinken. Op 28°C in de schaduw en de Sport moet worden verplicht. Niettemin, ik heb niet te vergeten aan het begin van de vakantie, alleen dat was op Fuerteventura, de plotselinge afkoeling, in Hamburg, en dat het lichaam heeft ook andere behoeften, en meer vloeistof nodig. Ik vergeet te drinken meer dan thuis, alhoewel mijn lichaam heeft verloren door de warmte veel meer water, en dringende leveringen die nodig zijn – wat heeft hij me laten zien in de Vorm van de verlangens. Op hetzelfde moment, merkte ik in de vakantie duidelijk dat regelmatig en voldoende Drinken kan warm houden van de honger.

Wanneer de signalen van uw lichaam ons met dorst of ons (Warme) honger pretendeert te zijn, hoewel hij echt nodig heeft is water, het is hoog tijd voor de vochtinname. Degenen die drink voldoende en gezond te eten en regelmatig eet, voorkomt hunkeren ideaal. Genoeg te drinken is door de manier waarop – net als de reguliere voeding – een Centraal onderdeel van de Clean Eating concept. Voor meer tips over het Reinigen van Eten kan hier gevonden worden.

Volgende week zal ik u vertellen hoe ik kan worden in het water een week is gegeven, en of ik het heb gemist in mijn groene thee, of “cravings” naar andere drankjes.

Deze post is in samenwerking met Gerolsteiner.

Geef een reactie