50 inspiratie, hoe gaat het met u vandaag doen van een Goede

Ik hou van mijn Werk! Vooral mijn vrijheid en onafhankelijkheid als een blogger. Daarom, ik werk ook heel veel en ik ben voortdurend online op go. Voor mij is het super en met veel plezier! Tegelijkertijd merk ik op sommige avonden geschokt dat ik schreef zo veel over gezond eten, plezier beweging en zelf-liefde, en vertelde alleen mijn eigen ETEN TREIN LIEFDE programma kwam helaas een beetje te kort. Ik heb gedaan me weinig Goed. Dan denk ik: “morgen je doet het zeker beter. Vandaag de dag moet je, helaas, minder ETL-als een teek.” Tevreden ik ga niet slapen, maar omdat het erg rustig sluimert in mijn onderbewustzijn het idee:

 • Waarom bent u het wijzigen van het feitelijk is, niet onmiddellijk, Kristin?
 • Waarom niet gewoon een rip off van de roer en laat de dag met een ronde van Yoga, een liefdevol bereid Hapje of een spiegel datum tot eind?
 • Waarom ga je niet doen je iets Goed?

Mijn onderbewuste is absoluut juist. Met de wens “doen Me something Good” is hetzelfde als de dorst. Zodra de pees komt het verlangen na dat, is het al hoog tijd voor. Dorst is gewoon een Signaal van ons lichaam dat we hebben het al een beetje uitgedroogd. Net als de dringende behoefte van onze ziel is een kleine schreeuw om hulp: “werkte Genoeg. Nu is het hoog tijd voor U!” Het is daarom brengt niets te verplaatsen van het Goed tot de volgende dag. Als we voelen dat we wat ik nu nodig hebben is tijd, geven we u beter van ons zo snel mogelijk en zeker op dezelfde dag.

Tegelijkertijd ben ik altijd verbaasd dat “ik doe iets Goed voor” niet veel tijd nodig. Mijn ziel bevredigen vaak de kleine dingen en time-outs volledig in om het opnieuw te beginnen weer te ademen. Daarom heb ik vandaag verzameld, gemakkelijk, gratis uit 50 kleine en grotere ideeën, zoals u kunt spontaan iets Goed doen. Laat je inspireren en doe jezelf iets echt Goed!

 • Staan onmiddellijk. Route en afstand voor u naar alle kanten uitgebreid.
 • Open de deur en ademen in de frisse lucht.
 • Laten we voor u een gezellige badkamer.
 • Uw favoriete lied en dans beluisteren via het appartement.
 • Bekijk de foto ‘ s van afgelopen zomer vakantie.
 • Kok gaat u een heerlijke maaltijd die u echt wilt.
 • Een korte, maar effectieve HIIT trainingen (bijv., doe mijn HIIT, YOGA Workouts).
 • Uw Partner, wat een Sage, een geweldig persoon, hij/zij is.
 • Kijken naar een grappige kat video op YouTube.
 • Neemt u, voor een keer in de Arm en de wieg.
 • Vertel het aan een persoon van uw favoriete grap en lach samen.
 • Zet uw Smartphone, en Jack je voor de Rest van de dag op Facebook & co.
 • Te denken 10 minuten over de vraag: Wat maakt jou echt gelukkig?
 • Neem een korte of langere wandeling.
 • Massage van de voetzolen.
 • Bel je beste vriend/ je beste vriend en vraag hem/haar mee.
 • Ga bewust langzaam en neem je gejaagd tempo.
 • Wanneer de zon schijnt, zoek 10 minuten met gesloten ogen in het warme zonlicht.
 • Als het buiten regent, leg ze op een warme regen jas, draai je gezicht naar de lucht en voel de druppels op je gezicht.
 • Je zelf-massage van de nek.
 • Een warme mok van uw favoriete koffie.
 • Kies of je koopt mooie bloemen.
 • Probeer lachyoga.
 • Mengt de ingrediënten tot je een groene Smoothie vol heerlijk.
 • Blader door uw favoriete magazine.
 • En adem een felle schreeuw van vreugde – zonder reden! Laat je energie vrij.
 • Room uw lichaam met een lekker geurende bodylotion van boven naar beneden.
 • Blader door sommige kookboeken en het verzamelen van recepten voor de komende week.
 • Stuur een geliefde een mooie quote, die u het laatst heeft aangeraakt.
 • Een spiegel-date te genieten met jou.
 • Bid tot God en vertel hem uw grootste wens.
 • Luister naar de hoogte van het getjilp van de vogels.
 • Een kleine, ronde, ga voor een run.
 • Een groot glas drinken niet-koolzuurhoudend water.
 • Kammen huid uitgebreid je haar met een zachte borstel, en het activeren van uw hoofd.
 • Bekijk uw favoriete film uit uw Kindertijd.
 • Mediteren voor 10 minuten aka zitplaatsen 10 minuten met gesloten ogen in perfecte stilte.
 • Knuffelen met uw huisdier.
 • Dromen van u in het buitenland waar u van tijd tot tijd op vakantie wilde.
 • Trakteer uzelf op een half uur per dag Online Winkelen en kopen een heel mooi deel.
 • Pak een leeg vel papier en schrijf op wat je nu bent op dit Moment, dankbaar.
 • Om u voor te bereiden op een Gouden melk.
 • Je Hand op je hart en voel je de hartslag voor een paar minuten.
 • Onderzoek naar een Seminar dat u geïnteresseerd bent in het branden, en schrijf je vandaag in.
 • Denk aan de laatste grote succes en verwelkomen u weer zo intens, hoe heb je het toen voelde. Vreugde was er trots op, en vol.
 • Knuffelen tot het einde van de dag met een goed boek in het warme bed en lezen tot je in slaap valt.
 • Was zelfs op de hoogte van het is niet perfect.
 • Help een mensen – in dit geval mij -en toe te voegen aan deze lijst met uw ideeën.
 • Onderdelen van deze lijst met de mensen die je doet iets Goed bevallen.
 • Ik ben benieuwd naar uw ideeën en ik hoop dat we inspireren veel ETEN TREIN MINNAAR van vandaag en in de toekomst. 🙂 Een van mijn grote doelen dit jaar is het verzorgen van mij elke dag een goede verzorging van mezelf, tegen mezelf zeggen elke dag om iets Goeds te doen. Aufschieberei is niet voorzien, omdat de roep van de ziel aan de ik-time is belangrijk vandaag. Deze lijst is exact. Misschien heb je bespaart u op en brengt deze inspiraties van tijd tot tijd, wanneer je ziel schreeuwt om. Veel plezier!

   

  Geef een reactie