Regenboog cirkel: natuurlijke producten winkel en het Goede doen,

Vandaag heb ik een speciale behandeling voor u. Ik vond in mijn Onderzoek naar online winkels, het aanbieden van gezonde, natuurlijke producten op een groot project. Het is de regenboog cirkel wordt genoemd en werd genoemd door Matthias Langwasser. Wat is de regenboog cirkel en wat je er komt, de Matthias vertelt u het beste is. Ik interviewde hem voor mijn Blog.

Hoe zou u het omschrijven van het project regenboog cirkel aan iemand die nog nooit heeft gehoord, is de eenvoudigste manier? Wat doet u?

Matthias: We verdelen speciale vegetarische biologische producten, raw-food producten, Superfoods, regenwoud, kruiden, boeken, en Dvd ‘ s. De focus ligt op producten voor ontgifting en het inwendig reinigen van ons lichaam. We maken gebruik van een deel van de opbrengst voor de regen bescherming van de bossen in Guatemala en het is een zaak van ons hart, het bewustzijn van een veganistisch dieet en een gezond Omgaan met onze moeder, het verspreiden van de aarde.

Regenbogenkreis Website

Wat is de Naam van de “regenboog cirkel”?

Matthias: De regenboog verbindt hemel en aarde – is hij een brug tussen hemel en aarde. Hij is een toonbeeld van schoonheid en hoop. In alle kleuren zijn inbegrepen. De regenboog cirkel is rond, het heeft geen begin en geen einde. Hij is tegelijkertijd voor de cirkel van mijn spirituele leraren, en voor de mensen, die samen de nieuwe aarde. Als je kijkt naar het Logo, dan is de regenboog cirkel is de aarde. De white eagle is mijn kracht dier en symboliseert ook de Schepper. Het is mijn hart visie, dat meer en meer mensen voelen, hoe alles is verbonden. En, boven alles, dat wij leren, liefdevol en bewust van alle levende wezens.

Regenbogenkreis Logo

Toen het project begon? En wat gaf je het idee?

Matthias: Het project begon in 2007, toen ik begon om mijn verschillende hart-en activiteiten op de website in het Publiek: de vegan koken voor een seminar groepen, mijn kookboek, voeding counseling, mediale leven consulting, de kruiden van het leven visie seminars, en de verdeling van regenwoud, een actieve bijdrage te leveren aan de bescherming van de regenwouden. Het eerste product in mijn Shop was mijn veganistische kookboek.

Wat is de Visie/ doel je hebt met regenboog cirkel?

Matthias: Mijn Visie is een zeer krachtige project te bouwen, die het bewustzijn van miljoenen mensen en op alle niveaus van het Leven, het toonbeeld van eenheid met het Goddelijke. We zijn van plan om Land te kopen, tot een ecologische gemeenschap project (het licht centrum).

Uw online winkel is gevuld met geweldige producten. Wat je vooral liefde, en waarom?

Matthias: ik hou van alle producten die we verkopen. Wij nemen alleen producten die we vonden het super, en we zijn honderd procent. Tijdens het testen van een nieuwe raw food Behandeling en ik vind de smaak goed maar niet echt super, ik heb het product. We nemen ook geen producten, wat zijn de ingrediënten van man-made teelt -, of smaakstoffen of dierlijke ingrediënten. Ik hou vooral van onze eigen producten, zoals de Amazon darmreiniging, de Regenwaldttee, de power shake, de veganistische kookboek en het boekje “mijn hart” van Randi. Onze eerste drie producten die we hebben ontwikkeld door middel van kinesiologie testen, en bovendien nog bijzonder energiek. Ik alleen al duurde een half jaar om de ingrediënten voor onze darmreiniging in de hoogste kwaliteit. Mijn kook boek “Vegetarisch koken” is de weerspiegeling van mijn passie voor lekker eten en tot verspreiding van de Kennis van voedsel geeft ons vitaliteit. In de brochure van Randi, ze beschrijft op een prachtige manier, zoals je bent onze zoon Makaio door de consistente gevolgen van hun natuurlijke impulsen van alle dingen die hij nodig heeft voor een gelukkige ontwikkeling.

Wat zijn de 3 meest belangrijke ervaringen in je leven hebt gemaakt?

Matthias: Dit is de Ervaring van eenheid in de liefde, in contact met mijn spirituele leraren en in de natuur.

Wat doe je naast regenboog cirkel in je vrije tijd?

Matthias: ik vind het heerlijk om met mijn zoon Makaio, door te brengen met mijn vrienden van de genezing, om te zwemmen, te dansen, in de natuur, te zien in films, boeken te lezen.

Bedankt voor de geweldig Interview! Was erg leuk! 🙂 ——————————————

Ik denk dat Matthias’ instelling, en ook zijn business idee is gewoon prachtig. Alleen, als ik een winkel bezoeken, heb ik het gevoel me in een liefdevolle omgeving, en om te doen met mijn aankoop Goed voor mij en de natuur. Regenboog cirkel van ondersteunt, bijvoorbeeld, bij elke aankoop, het onderhoud van de bestaande regenwouden! Bovendien, de selectie van natuurlijke producten is groot: regenwoud kruiden, Chlorella poeder, tiger moer vlokken, Matcha poeder…ik heb al zo veel mooie dingen.

De meer ik ben blij dat ik het kunnen testen van de 3 producten: de Amazon darmreiniging, die ik gebruik voor mijn Detox behandeling, de Regenwaldtee en de power shake, energie poeder. Alle 3 de producten zijn 100% natuurlijk en hebben maakte me zo nieuwsgierig! Natuurlijk ben ik gaan schrijven om alle testen van producten en naar mijn ervaring, wat ze goed in zijn, hoe ze smaken en hoe dat te doen voor mij.

Nu nog een foto van een regenboog cirkel maakt het u gemakkelijk om te veranderen. Ik ben blij, als de Winkel je graag net als ik. Voor mij is hij gegroeid recht naar het hart.

Liefde, Kristin

Geef een reactie