SCHOON ETEN-Kerst-menu – cursus 2: rode kool + Saus

Naast de Kastanje-Champignon-Gebraden gaf aan mijn Schone Eten, Kerst menu, een plantaardige classic: rode kool met Appel. Dit is meestal bereid met veel vet en suiker. Het vet heb ik volledig weggelaten, een beetje Ruwe rietsuiker voor de smaak! 😉 U kunt natuurlijk ook nog verder te verminderen of volledig weg te laten. Helaas heb ik niet gefotografeerd onderdelen afzonderlijk, dus ik heb vandaag en morgen weer hetzelfde beeld als gisteren. Na 4 uur koken, we waren blij dat we eindelijk in staat zijn om te eten! 😀

Clean Eating Weihnachtsmenü Maronen-Champignon-Braten mit Apfelrotkohl und Serviettenknödeln

%image_alt% Rode kool met Appel stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept opmerking: De rode kool gekookt in een snelkookpan, dus het duurt slechts 10-15 Min. totdat het gaar is. In een normale pot, maar het kost een hele 2 uur! Rode kool met Appel stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept opmerking: De rode kool gekookt in een snelkookpan, dus het duurt slechts 10-15 Min. totdat het gaar is. In een normale pot, maar het kost een hele 2 uur! Porties, de voorbereiding, het koken van time 4-6 20minutes 15 minuten porties voorbereiding 4-6 20 minuten, bereidingstijd 15 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 1 Kop Rode Kool
  • 4 van Apple
  • 4 uien
  • 1 EETLEPEL olijfolie*
  • 4 EETLEPELS kokosbloesem suiker*
  • 1/2 THEELEPEL zout*

Porties: -6 Ingrediënten

  • 1 Kop Rode Kool
  • 4 van Apple
  • 4 uien
  • 1 EETLEPEL olijfolie*
  • 4 EETLEPELS kokosbloesem suiker*
  • 1/2 THEELEPEL zout*

Porties: -6

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Instructies

  • De rode kool uit de stengel en de buitenste bladeren verwijderd. Met een Rasp of een mes en snijd hem in reepjes, was en afvoer van het water.
  • De uien in vieren, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes. Pel de uien en ook fijn dobbelstenen.
  • De plantaardige olie in een pan en bak de Appels en de ui 2-3 minuten tot ze glazig zijn.
  • De rode kool, de uien en de Appels in een grote pan 10-15 Min. koken.
  • Vervolgens afvoer van het water, met de Ruwe rietsuiker en zout naar smaak.
  • Tijdens het eten zagen we – helaas een beetje te laat – dat een Saus miste. Het beste van een lekkere bak saus past in mijn mening. Dit recept van Nicole is Gewoon heerlijk om naar te luisteren, ik ga proberen het een volgende Keer! 🙂

    Goede Eetlust!

    Alle recepten in het Overzicht:

    • Voorgerecht: Cranberry-sinaasappel-Quinoa salade met granaatappel saus
    • Hoofdgerecht: Kastanje-Champignon-Gebraad met Appel rode kool en brood dumplings Kastanje-Champignon-Gebraden Appel, rode kool dumplings en servet
    • Dessert: coconut cream met Persimmon

    Geef een reactie