Yoga in de Winter – Mijn mooiste inspiratie voor het koude Seizoen

Met grote stappen, het is nu op de winter. Het wordt kouder, donkerder en meer ongemakkelijk buiten, maar meer mooi aan de binnenkant. Voor mij is de Winter betekent terugtrekkende binnen, terug te keren naar me. Yoga is perfect voor! In het geval van elke andere vorm van beweging die ik beheer om zich meer te concentreren op mijn lichaam en mijn innerlijke stem als Yoga.”Yoga is de reis van het zelf, door middel van het zelf, het zelf!” – Oh, Ja! In het koude Seizoen van Yoga in mijn dagelijks leven een grotere prioriteit en wil ik het vooral gezellig en rustgevend voor lichaam, geest en ziel. Daarom, vandaag laat ik jullie mijn mooiste Yoga inspiratie voor de komende Winter.

LIEBLINKS-Yoga-Chakra-Armband

Tara Stiles is een van mijn grootste Yoga inspiratie. Ik hou van de vrouw! :- ), Reebok is gestart met een nieuwe en zeer gezellige Yoga collectie voor de Winter. Ik was een van de Outfits testen, en ik ben erg dol op. De sport Bh is zeer zacht en zit super. De Top is super gemakkelijk aan te trekken op de huid en nauwelijks merkbaar. Daarnaast is de spreuk niet geschikt is voor mij! 🙂 De “Wat is goed”yoga broek zijn zeer comfortabel en warm, niet alleen in de yogales. Ik heb ook net de liefde om te Ontspannen op de Bank. Prachtig! Mijn absolute favoriet is de Hoodie “YOGA” met zijn waterval kraag. Erg knuffelig en warm je hart!

De hele Outfit heb ik niet gedragen in de voorkant van de camera, maar een heleboel keer in mijn Yoga Lessen en ik was erg enthousiast! De ui-Look-achter is precies het Juiste ding, zowel voor de zweet-inducerende Vinyasa Stroomt alleen in de Top, evenals voor de ontspanning, als je zou afkoelen zonder de Hoodie gemakkelijk. Bekijk de hele collectie op de Reebok kant.

Reebok-Yoga-Kollektion-Tara-Stiles-Krieger

Reebok-Yoga-Kollektion-Hoodie-vorn

Reebok-Yoga-Kollektion-Hoodie-hinten

En als we in de Yoga kleding, ik wil niet te beroven van alle yogi ‘ s in het midden van u, mijn beste tip voor Yoga in de Winter. Ik weet het van mijn eigen Yoga lessen maar al te goed en wel: KOUDE VOETEN! Yoga is van oudsher uitgevoerd op blote voeten, en in het bijzonder in de Winter, veel yogi ‘ s hebben niet (alleen vrouwen!) om te vechten met koude voeten. De Teen Sox heb ik al geprobeerd. Ze zijn goed, maar voor mij niet het juiste ding om te doen. Veel beter zijn de NIKE Studio Wraps zijn eigenlijk! Ik adviseer twee paren van en je kunt je – in de waarste zin van het woord – van harte voor uw voeten. U kunt helemaal vast vast (in tegenstelling tot de Teen Sox). Je niet uitglijdt op de Mat. En, boven alles, de voeten zijn echt koud. Door de versterkte, anti-slip bodem, de NIKE Studio Wraps, de voet niet wordt aangeraakt in de eerste plaats de (koude) grond, zelfs de blootgestelde tenen! Ik denk dat dit is de reden voor de “opwarming van de aarde”. Het werkt zeker perfect! Tegelijkertijd beperken ze me in een Asana. TOP!

Nike-Studio-Wrap-für-Yoga-im-Winter Nike-Studio-Wrap-Yoga-im-Winter

Een verdere aanbeveling voor u, het oog kussen voor Yoga en Meditatie. Ik doe dus sinds het begin van mijn Vinyasa Power Yoga opleiding en het niet willen missen. Ik begon een kussen met lavendel geur en een zijdezachte ogen. Op dit moment mijn favoriet is de groene oog kussen van Asanayoga, waarvan de geuren van mint. Ik hou dit in het oog kussen, vooral na een lange dag werken, gewoon geweldig! 20 minuten te gaan liggen, kussen op de ogen en ontspan. De munt wist het hoofd en helpt heerlijk met een lichte hoofdpijn. Dat is hoe het voelt na 20 minuten, veel frisser en meer alert te zijn, ondanks het vroege duisternis buiten.

Yoga-im-Winter-Augenkissen-Minze

Een Hoogtepunt van deze Winter gaat worden voor mij, mijn bezoek aan de Yin Yoga workshop door Andrea Kubasch in Hamburg. Aan het einde van November, het is eindelijk klaar! Ik ben opgewonden om de ervaring van een rustige yoga-stijl, en om te gaan in meer detail met het onderwerp van de fascia en fasciale training. Met de fascia, onze bindweefsel wordt bedoeld, die in de anatomie van de mens, tot nu toe, een zeer stap-moederlijke rol. Recente onderzoeken hebben echter aangetoond dat onze bindweefsel is in al onze bewegingen, bijvoorbeeld wanneer u of Yoga is zeer belangrijk voor ons stabiliteit en sterkte. Ik ben zeer enthousiast op de aankondiging van een rustgevende effect van de rustige en zachte Yin yoga.

Kleine tip: Andrea Kubasch heeft geschreven samen met haar man, een boek, en wat ik lees met veel belangstelling. De Yin Yoga concept zijn beschreven, het belang van de fascia, evenals vele nuttige Oefeningen.

%image_alt%%image_alt%

Een eeuwige favoriet elke Winter, en de Yankee Candles voor mij. Er is geen betere geur kaarsen! Als ik de andere dag in de Stad, heb ik me al verbaasd over de nieuwste rassen. Zo prachtig! Gekruide Oranje, Engel Vleugels, Gember en Schemering zijn mijn huidige favorieten! Niet zo Kerst, maar absoluut geschikt in de herfst de tijd! Als ik ausrolle nu in de avond, mijn yoga Mat, ik ga elke Keer een Yankee Candle naast me. De geuren vloeien door zeer snel naar de kamer, maar dat is helemaal niet opdringerig! Ik hou van je….soms zelfs in combinatie. En in de nieuwe mooie kaars, glas, ze zijn ook erg mooi!

Yankee-Candle-Yoga

Dus, de Winter 2014/2015! Ik denk dat ik goed uitgerust en zal het me echt comfortabel! Ik hoop dat u allen moet krijgen door middel van mijn kleine inspiratie en tips willen om meer Yoga in de Winter. Namaste Lieve mensen!

Geef een reactie