Ik hou van Bali! Mijn persoonlijke tips voor tropische droom eiland

Yeah! Ik ben weer terug van Bali! En het voelt gewoon goed om te bloggen weer en mijn gedachten te delen, inspiratie en experimenteert met u. Ik heb je gemist Schrijven, echter, kwam naar mijn Bali break op precies het juiste moment. Tot mijn schok verhaal, ik ging naar Bali slechts eenmaal, absoluut, dringend noodzakelijke afstand tot de ervaringen van winnen en me opnieuw te sorteren. Op de dag van vandaag ben ik weer online en ik ben blij nu te vertellen van mijn Hoogtepunten Bali.

Voor de voorbereiding van de reis keek ik voorzichtig de grote gids “122 tips voor het Bali-reizigers” van Indojunkie en dus al vóór de heenreis mijn verwachting met een geweldige excursie en ideeën voor activiteiten voor het eiland van de goden, bekleed interieur. Toen was het eindelijk op weg!

Onze accommodaties: Het Maya Ubud, de Jamahal Private Resort & Spa

Onze accommodaties in Bali waren slechts een droom. Ik heb altijd een goed gevoel voor onze boekingen, maar deze Keer, het was echt geweldig! De 9 dagen hebben we doorgebracht in Ubud in het midden van Bali, zijn we in Maya Ubud – een prachtig Resort. Het Maya Ubud resort & spa ligt net buiten het bruisende van de stad en is gelegen in het midden van het regenwoud op een rivier. Alleen de Natuur Wandeling door de tuin van het hotel is een avontuur, we hebben zelfs een Varaan gezien. Onvergetelijke plek is de Rivier, het Zwembad, de luchtige Ontbijt terras, en dit is mijn persoonlijke Yoga. Ik voelde onmiddellijk bij aankomst, zeer comfortabele en dit is zeldzaam.

Maya-Ubud

Maya-Ubud-Yoga Maya-Ubud-PoolEr was een soortgelijke situatie voor mij in de Jamahal Resort in Jimbaran, waar we nog 4 dagen om te genieten van het strand leven. Ten eerste, we hadden een Garden Villa (de kleinste Villa) en later werden gewijzigd door goddelijke tussenkomst in één van de grote villa ‘ s met privé Zwembad. Wat een meevaller! Jimbaran zelf is een klein vissersdorpje, waar is er niet echt iets te zien, maar nadat we hebben onderzocht 9 dagen Ubud op het eiland, we wilden gewoon met je voeten omhoog en plan. Achteraf gezien, zou ik zeggen: Alles is echt geboekt! 🙂

Bali-Jimbaran-Villa Bali-Jamahal-Private-Resort-Pool-Villa

Jamahal-Resort-Jimbaran

Yoga dagelijks en overal!

Bali is een absolute Yoga droom! Vooral Ubud! De schattige kleine stad is vol van zin-zoekers, yogi ‘ s, drop-outs, Globetrotters, of alles in één Persoon! Vrij snel kwamen we met veel verschillende mensen in gesprek om te verduidelijken is de belangrijkste vraag: “Waarom bent u hier?” Ik voelde me in deze open sfeer, zeer comfortabel en de Yoga van Ubud trok me meteen in zijn ban. Tijdens mijn verblijf was ik aanwezig bij een aantal yogalessen in de Yoga Barn – een Must-have voor de yoga liefhebber! Eerlijk! Gronden alleen, de Yoga Barn is een klein Paradijs! Maar ook de verscheidenheid van cursussen en de Yoga Leraar van over de hele wereld zijn een ongelooflijke ervaring. Elk van mijn cursussen heb mijn ziel.

Mijn eigen Yoga-Sessies kwam in de nadagen van de tuin van het hotel of net na het opstaan. Ik oefende zo veel Yoga, en meer en meer… Als je Yoga liefde of de wil om het uit te proberen een keer, dan kan ik je in Bali warm om het hart. Op de plek, de desire is geboren in mij weer naar Bali voor een Yoga Retraite om terug te keren naar.

Yoga-auf-Bali Yoga-everywhere-Bali

Bali-Yoga-EverydayBali-Yoga-BarnSchoon Eten in Bali – puur genieten!

Voor vegetariërs, Veganisten en raw foodists, het tropische eiland heeft gewoon een fantastische deal. Ook hier Ubud is mijn favoriet. Ik denk rond de 20 vegetarische en veganistische Restaurants zijn hier….en, hoewel het favoriete voedsel van de Balinese mensen blijkbaar gegrild varkensvlees is het vlees. De heerlijke vegan eten, maar alleen voor de Yoga-scene!

Mijn tips in Ubud, de Olifant, het Café in de Tuin bij de Yoga Barn en de Alchemie. Ik heb zelden zo goed gegeten en op een creatieve manier. Black Smoothies, Groene Curry ‘ s, Ayurvedische gerechten, rauwkost, salades met tropische vruchten, tarwe gras Shots en nog veel meer.

In Jimbaran, gaat u naar de Cuca. Experimentele keuken op zijn best met fantastische ingrediënten! Elk gerecht ziet eruit als een kunstwerk, en dankzij de tapas grootte, de kosten kunnen tijdens een bezoek is gelijk aan 2 tot 3 gerechten per Persoon.

Bali-The-Elephant-in-UbudBali-Veganer-Cheesecake

Bali-Frische-Kokosnuss-

“Wellness en het Beste elke dag…”

Dus de aanbeveling van een collega op het werk, voor de Bali, werd gezegd en ik grijnsde vóór onze reis geamuseerd. Elke Dag? Oh Ja, elke dag Spa in de Vorm van een Balinese massage, Reflexologie voor de vermoeide voeten, bloemen baden, Chakra Dhara behandelingen, enz. het is absoluut mogelijk. Het aanbod is enorm, echt goed en goedkoop voor ons Europeanen. Ook hier wil ik tot het plaatsen van Ubud. Op elke hoek van de straat, Balinese massages worden aangeboden, echter, hebben we van afgezien. We hebben geboekt sommige behandelingen in de plaatselijke Kuuroorden. Hier zijn mijn aanbevelingen voor de Bali Botanica en de Sedona Spa. Maar ook op het vliegveld kunt u doorbrengen in de Spa weer, zijn laatste Rupiah voor een voet massage….Ik heb van gehoord?! 😉

Mijn absolute droom behandeling, Chakra Dhara, op alle chakra ‘ s van de warme Olie wordt gegoten. In het bijzonder, de 6. Chakra – derde oog – kan reageren door zeer intensief, wat ik in staat was om te ervaren. Terwijl ik daar lag met mijn ogen dicht, ik zie de wilde patronen en kleuren in het oog van mijn geest dansen. Het was ongelooflijk en moeilijk te beschrijven. Probeer het zelf eens!

Bali-Botanica-Spa Bali-Jamahal-Resort-and-Spa

Bali-Spa

De unieke natuur van Bali

Bali is een tropisch Paradijs! Ik vind het altijd verbazingwekkend hoe divers de vulkanische Eilanden van deze aarde kunnen worden. Op Hawaii was ik erg enthousiast over de rijkdom van het landschap, de planten-en de dierenwereld. Bali is totaal anders, en heeft mij zeer geboeid. Op meerdere dagen reizen, hebben we verkend veel van het eiland, het Bratan meer, Mount Batur, de rijstvelden, koffieplantages, het regenwoud, de mijl van de stranden,… vanwege mijn operatie vlak voor de reis, moesten we om ons programma een beetje en, bijvoorbeeld, op de zonsopgang wandeling naar mount Batur top, maar we hebben ook veel gezien van Bali.

Een tip die ik kan geven u een geboekt driver (geen gids) naar het hart. We waren 3 dagen zeer flexibel met hem op de weg (geplaatst op balicap.com) en waren in staat om te kijken naar alles, wat we wilde zien, zonder het chaotische verkeer, en aan de linker kant van de weg en self-drive. Door Putu, we hebben ook verdere tips, veel engels gesproken en veel over de Balinese manier van weten.

Bali-Tempel Bali-Tanah-Lot

Bali-WasserfallBali-ReisterrassenBali-Git-Git-Wasserfall

Bali plus Tussenstop in Singapore

Hoewel dit niet een tip speciaal voor Bali, maar voor een vakantie op Bali. Een meerderheid van de vluchten naar het tropische eiland, ga dan naar Singapore en daar hebben we geplaatst op de terugreis een Tussenstop. Ik vond de combinatie van ontspanning en natuur vakantie met een korte stedentrip perfect en het zou andere reizen in de toekomst ook. Singapore – de goede Stad is echt de moeite waard en heeft veel bezienswaardigheden (Night Safari, de Dierentuin, de Singapore Flyer, de Gardens by the Bay,…).

Bali-Stopover-Singapur-FlyerBali-Stopover-Singapur-Gardens Bali-Stopover-Singapur-City

Dit zijn mijn persoonlijke Hoogtepunten van de Bali reis. Ik heb genoten van mijn tijd daar heel veel van en ik denk dat je kunt zien op de foto ‘ s duidelijk… nu neem ik een bedrag van Bali Flair en herinneringen in het dagelijks leven. Ik hou van Bali!

Maar niet alleen ben ik helemaal enthousiast over Bali. Mijn lieve blogger vriendin Melissa heeft betoverd het eiland zo een paar keer. Daarom moet u check out om uw boek te krijgen! Van Yoga, wandelen, Sightseeing, Eten grote inspiratiebronnen.

Bali-Glücklich-sein

Geef een reactie