3 juice recepten En hoe ik dat aan DETOX

Terwijl er op de Blog een aantal recepten en informatie over Groene Smoothies, heb ik liever gelijke tred gehouden sappen zo ver. Hoewel ik heb het getest in het laatste jaar, drie Detox sap kuren en mij, en een heleboel kant-en-klaar koud-geperste sappen gekocht, maar een vast onderdeel van mijn dagelijks leven, verse sappen waren eerder. Ik ben altijd vroeg hoe ik me voel over de grote thema “Detox”, omdat vruchtensappen zijn altijd in verbinding met hem. Ik heb een tag, niets, lezen, kan u reeds in het begin van het jaar, in mijn artikel in het tijdschrift Yoga Deutschland. Als je hem niet kent maar toch, je kunt herlees het artikel en mijn mening over het onderwerp van de Detox hier.

Saftpressen Saft 1

Verse sappen, ik denk nog steeds super, zo ver ik heb ze gekocht maar niet altijd en niet zelf gemaakt. Nu kreeg ik de kans om drie verschillende juicer: de Sana van Omega – 808* (het sap op), de Optimale 600 (het sap op) en de Panasaonic MJ-DJ01 (centrifuge). Mijn gedetailleerde testrapport van de drie Juicern, zoals je die kent van de hoge-prestatie mixers, vindt u nu hier. Ik heb nu geprobeerd veel sap combinaties. Mijn drie favorieten, presenteer ik u nu. De ingrediënten weergegeven in elk geval over 500 ml vers geperst sap:

Rode sap 5 Appels, 500 g rode Bieten, 1 peer

Saftpressen Saft rot

Jus d ‘ Orange 2,5 wortelen, 2 sinaasappels (gepeld), 1 Appel, ¼ van een ananas (gepeld)

Saftpressen Saft orange

Green juice 5 Appels, 500 g groene kool, 1 limoen (gepeld)

Saftpressen Saft grün

De ingrediënten, ik was en snijd ze klein, zodat ze passen in de daarvoor bestemde Opening van de Sapcentrifuge. Rode bieten, Appels en wortelen ik niet te schillen, alleen variëteiten van fruit, zoals bananen, limoenen en sinaasappels, die hebben een harde schaal.

Saftpressen Saft 2

Als u een sapcentrifuge en uw sap zelf is ingedrukt: Welke combinaties hou je het meest? Wat fruit of wat groente moet in uw sap?

Geef een reactie