HIIT Yoga Workout #7 voor sexy armen en schouders!

Na mijn kleine, onvrijwillige pauze van de Sport in het begin van februari, het is nu uitgevoerd met mij eens. Ik ben actief elke dag, en het voelt verdomd goed! Op het moment dat ik opnieuw genieten van de absolute Mix: Hardlopen, HIIT Trainingen, Yoga, Stretching met de Zwarte Rollen, skiën, Dansen,…! Het is gewoon leuk! Veel vreugde heb ik in mijn HIIT Yoga Workouts! Het is dus goed te combineren afzonderlijke elementen van het Lichaamsgewicht Oefeningen en Yoga elke Keer in een Training. Vandaag heb ik een nieuwe Versie voor je, vooral voor de armen en schouders! Bye, Bye hoek armen! Hallo, sexy armen en schouders! 😉

Vandaag is HIIT Yoga Training voor de armen en schouders is een zeer korte Training. Een ronde duurt niet eens 5 minuten, maar het is nog steeds erg intens! U nodig hebt voor de Training in ieder geval, 2 halters. Ik gebruikte 3 kg dumbbells. In geval van nood, maar ook 2 flessen water (minimaal 1 kg per zijde). De HIIT Yoga Workout #7 bestaat uit 5 verschillende Oefeningen die het geheel van de Arm -, schouder-en achterkant een beroep op de wedstrijd. Zet je Timer op 45 seconden van de Macht en een 5-seconden Pauze, en we gaan aan de slag met ronde 1 van de 3!

Dus de HIIT Yoga Workout – #7 ziet er zo uit:

  • Biceps Curl & Press met dumbbells
  • Down-Uitziende Hond, & Been Omhoog
  • Boom & Arm Lift (aan de zijkant) met halter
  • Burpees licht
  • Lange rug strekken en roeien met halter

Misschien als de huidige arm – en schouder-knuffelen Training helemaal te zweten, want het bevat alleen een enkele cardio-oefening, maar ik beloof je, de armen schudden….en een paar dagen later VIIIIEEELL mooier! De sexy zomer armen en schouders! 🙂

Geef een reactie