We zijn niet alleen onze supporters

Sinds ik ben geworden in het afgelopen jaar, met mijn extra-beroepsmatige studies afgewerkt, begon ik veel nieuwe dingen geprobeerd: Joggen, lichaam-rock, Schilderen, bloggen, Schoon het Eten en nog veel meer. Zoals ik al zei in een andere Post beschreven, ik ben een typische Scannerin. Ik ben oneindig nieuwsgierig/ leergierig, en dit huis is wat mij drijft in mijn leven om geweldige ervaringen. Ik heb veel plezier bij het testen van nieuwe dingen, en mij het Beste voor mij, mijn lichaam en mijn ziel halen. Dit draagt aanzienlijk bij aan mijn welzijn.

handsofgod

Echter, ik plaats op mijn reis opnieuw en opnieuw: In mijn vele projecten die ik nodig heb voor mijn omgeving. Of het nu gaat om mijn eigen Blog te verhogen en vul het met het leven, of voor mijn eerste goede uitvoeren om in te loggen… ik moet weten dat er iemand achter me. Ik moet metgezellen, “Goed Zuredner” en experts. Deze zijn veel mensen: mijn ouders, mijn Partner, mijn vrienden, mijn collega-bloggers, mijn lichaam-rock-voor mij-groep en ook mijn blog lezers. Zonder deze ondersteuning, het werkt niet voor mij. Als ik in een nieuwe omgeving die van belang zijn voor meer, dan kan ik zoeken vrij snel voor deze supporters. Ik ben niet iemand die sprongen in onbekende wateren, en daar, alleen, leert om te zwemmen. Ik handel je me veel liever met anderen van Hetzelfde project, of ik krijg de steun van mijn Partner en mijn familie.

Dus ik ben in het afgelopen jaar in een Forum zoals een groep van body rock over te komen, elkaar te motiveren om te trainen, gemeenschappelijke weken-Schema ‘ s te maken, en uw Workout resultaten te vergelijken. Ik voelde in de groep, echter, en altijd, als ik de groep, dan is het motiveert me om te Trainen. Zoiets gebeurde bij mij met de Run. Vorig jaar ben ik begonnen met een boek van Matthias Marquardt de Run. De auteur van “Waarom Hardlopen maakt je succesvol en groene spelt pasteitjes niet” was voor mij de eerste aanhangers van dit nieuwe project. Hij heeft mij gemotiveerd door zijn schrijven, te kwellen mij elke seconde Ochtend een half uur eerder uit bed en ga voor een run. In de Winter het Hele ding in slaap gevallen opnieuw, maar nu als ik vermaken in het voorjaar met een aantal Blogger meiden op de Women ‘ s Run in Keulen, was ik terug op het vuur. Dus wat moet ik nu doen? – Het uitvoeren van de trein. En het is enorm leuk!

Met dit fenomeen, ik ben niet alleen. Wij, de mensen moeten gewoon “volgers” en “pioneer” voor onze Motivatie. Zij inspireren ons, om ons te helpen te blijven op de Bal en stap terug soms – ten minste mondeling – in de meeste, als we onszelf toestaan om op te hangen. We vergelijken onszelf met anderen in relatie tot de rangen, het uiterlijk, het karakter, of de sportieve prestaties. Dit is ook een vorm van Motivatie die ons met onze achterban.

Maar waar vind ik mijn supporters? Hier wil ik u graag vertellen over een typische denkfouten, die we vaak onderhevig zijn aan (incl. mij). Supporters van alle mensen die aan ons sympathiek voor ons project zijn, op het Geheel. Dit kan in verschillende vormen. In één geval is, vinden we mensen die willen gewoon gebruik maken van hetzelfde pad als onszelf. Dit is, natuurlijk, de beste vorm van ondersteuning! We zijn niet alleen, we leren van elkaar, we kunnen vergelijken, enz. maar Het is ook een belangrijke Vorm van ondersteuning, als iemand gewoon zegt: “ik ben niet hoor. Maar ik ben op weg naar u!” Hier is mijn denken zal leveren vaak een fout. Ik ben teleurgesteld met dit soort steun, je alleen voelen, zelfs al was ik degene die met dit project begonnen. Ik kan niet verwachten dat iedereen die hij belt elke activiteit die ik start. Dat zou krankzinnig zijn! Maar vaak genoeg is het moeilijk voor mij om te accepteren dat ik, bijvoorbeeld, mijn Partner is “slechts” de mentale ondersteuning, en niet als een hanger om te winnen.

Een andere ervaring die ik heb gemaakt is: het maakt niet Uit welk gebied van belang is, in feite, er zijn altijd andere mensen die Hetzelfde doen als jij/ je doet. En vandaag de dag, het is zo gemakkelijk voor u te vinden op het Internet en om een gemeenschap. Het beste voorbeeld is de Gemeenschap van de gezond leven blogs die ik luister nu voor mij.

Dus we zijn nooit alleen. Wij hebben of vinden van de juiste ondersteuning als we verder gaan zoeken. Ik zeg mijn supporters, BEDANKT!

Geef een reactie