Gezond reizen: sport en Schoon het Eten op zakenreis

Zolang de laatste blog post, hier zijn we weer! Elke dag heb ik ideeën voor nieuwe berichten, maar voor nu is het tijd voor de uitvoering ontbreekt voor mij. Dit is deels te wijten aan het feit dat ik op dit moment ben veel op reis voor zaken en heel veel werk. En daar waren we al over het onderwerp van de blog van vandaag berichten: sport en Schoon het Eten op zakenreis zijn. Terwijl ik kan nemen Sport en gezond eten thuis in mijn dagelijkse leven, op zakenreis is vaak anders. In een onbekende omgeving, het is niet moeilijk te vinden, het voedsel dat koop ik thuis, zelfs de bereiding van voedsel valt uit en ik eet bijna uitsluitend in het Hotel of in het Restaurant. Service reizen zijn vaak verbonden met de nadruk op business trips heb je vaak meer Stress dan in het “normale” werk-omgeving. De reizen, de vreemde omgeving, gewijzigd slaapritme, en de nieuwe slaapomgeving en, natuurlijk, een beroep op de maaltijden kan leiden tot Stress in ons. Sport zou een ideale balans, maar is niet vaak gemaakt, om verschillende redenen. Ik had ook mijn weg, dus voor mij is de “schade toebrengen aan het leven uit een koffer”. Mijn tips en Trucs vertel ik je in deze post.

Gesund_essen_Geschäftsreise

 

Mijn Sport tips voor zakelijke reizen:

  • Kies het juiste Hotel! Als u de keuze tussen het boeken van het Hotel, kunt u aandacht besteden aan een verscheidenheid van factoren. Het Hotel heeft een fitnessruimte of een zwembad? Er zijn in de buurt van een atletiekbaan om te Joggen? Een Park te gaan voor een wandeling? Een Yoga Studio die je wilt proberen?
  • Pak de hardloopschoenen en sportkleding. Hardlopen is een heel eenvoudige sport die weinig Apparatuur. Voor het uitvoeren van schoenen, een broek en een T-Shirt plaats is er altijd en je kunt het ook overal.
  • Ook geweldig: een reis-yoga-Mat*. Elke kamer biedt ruimte aan mijn yoga-roll uit Mat. Hoe vaak heb ik rolde in de laatste paar weken, tussen de deur en bed, mijn yoga Mat en de zonnegroet worden beoefend. Een “normale” yoga Mat, maar het wordt te zwaar en te omvangrijk. Mijn “reis-mat” Manduka* is zeer dun en weegt bij een lengte van 1,80 m en op slechts 900 gram. De Mat is gemaakt van natuurlijk rubber en is gemakkelijk op te vouwen. Echter, ik zorg altijd vouw het terug uit elkaar zodra ik in het Hotel, zodat ze niet de lelijke “Faltränder”. Maar ook Youtube Fitness Video ’s Online fitness studio’ s, Oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en de HIIT training kunt u goed doen in de kamer op de reis-Mat.
  • Ik gebruik mijn reizen yoga Mat, niet alleen op het tapijt in de kamer, maar ook als een steun in de Studio matten. Afhankelijk van hoeveel tijd ik heb, ik ga ook in “vreemde” steden yoga lessen. Ook, sportscholen bieden meestal de dag tickets, dus je kunt het zweet na het werk een beetje.

Yogamatte_Snacks

Nog moeilijker is, als een Sport, business trips te betrekken, denk ik, om te eten onderweg gezonde en “schoon”. Vooral als u niet beschikt over een keuken tot uw beschikking en niets kan je voorbereiden.

Mijn Clean Eating tips voor zakelijke reizen:

  • U krijgt gezonde Snacks! Ik heb gemerkt organische-kader bars van elke vorm van liefde, moet je geen probleem hebben. Of van Alnatura, Rapunzel of Raw-Bite – ik hou van u (bijna) alles! Voor reizen ze zijn voor mij een Must. Maar ook Appels, bananen, andere (Gedroogd) fruit en natuurlijk fruit sticks die u mee kunt nemen. Voorgesneden groente en fruit en snacks, er zijn nu, op bijna elk station, supermarkt, etc.
  • Voldoende drankjes die je moet hebben natuurlijk. Gewoon om te reizen van punt A naar punt B te veel de neiging om te drinken te weinig. Ik weet dat het vervelend is, flessen water rumzuschleppen, vooral wanneer u reist met de trein. Geen drankjes mee te nemen is geen goed idee – de voorkeur aan de 10. Broek thuis! 😉
  • Het Ontbijt in het Hotel, zal ik altijd kiezen vers voedsel. Meestal is er fruit salade, of op zijn minst de tomaten en de komkommers. Granen, gedroogd fruit en yoghurt zijn ook meestal aanwezig. Ik kom voor deze of volkoren brood, broodjes, meestal met verse kaas en groenten. De verplichte groene thee is ook beschikbaar in elke kamer van het Hotel – niet van een geweldige kwaliteit als thuis, maar beter dan niets 😉
  • Op service reizen, het aspect van de gemeenschappelijke maaltijd met collega ‘ s of klanten is zeer belangrijk en het is natuurlijk ook leuk (en moe ;-)). Natuurlijk, ik zou nooit een gemeenschappelijk diner in het Restaurant of een lunch in de kantine exclusieve, omdat ik de regels van Schoon Eten-niet op 100%. Als er alleen Pizza ‘ s die ik eet, er is deze de volgende keer dat je eet, dan weer een salade of iets anders wat gezond is. De Balans van de macht. 🙂

Gesund_auf_GeschäftsreisenDus: ook op zakelijk reizen, er zijn tal van mogelijkheden om te sporten en gezond te eten. Als u nog meer tips, schrijf ze in de comments!

Ik wens u een goede Start van het weekend. De mijne is noch rustig noch ontspannen, omdat het tweede weekend van mijn yoga teacher training! 🙂

Geef een reactie