Mijn raw food Experiment: ik ga raw

Nu ik aan het eten ben al een tijdje na het Reinigen van het Eten van concept, en ik voel me zeer comfortabel met het. Het is precies het Juiste voor mij: de vele kleine maaltijden, en het bewust Kiezen van het eten en de heerlijke, gezonde gerechten. Op het moment dat ik zal geven voor bijna een jaar op vlees en melk vervangende producten met veganistische Alternatieven, zou ik mezelf beschrijven als een totaal vegetarisch of Veganistisch.

Mijn nieuw geleerde voeding gaat het heel goed en ik ben tevreden. Echter, sinds het begin van het jaar, ik had het gevoel dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Op een of andere manier een zoekopdracht voor meer Frisheid, meer levendigheid, meer variatie en nieuwe smaken.

gemuesekorb2

Als de golf van de raw food dieet sloeg me een paar weken geleden. Mijn nieuwsgierigheid was zo groot, dat ik kocht twee boeken over het onderwerp en ook om nieuwe Blogs en portals bezocht. De informatie over raw food verslond ik gretig. En dat is alleen als in een onderwerp geïnteresseerd is extreem. In het begin was ik een beetje sceptisch en had de typische betreft: “Wat zal ik eten als een raw food, toch? Ik kan alles eten Warm? Het is de ontbrekende voedingsstoffen?”. Maar hoe meer ik lees, hoe interessanter het voor mij was. Na een heel goed gevoel in me breed. Ik denk dat dat gevoel had ik de laatste Keer een jaar geleden, toen ik las Het Eten Reinigen Dieet… 🙂

%image_alt%%image_alt% %image_alt%%image_alt%

Sindsdien is het raw food dieet heeft mij de koorts helemaal Vol!! Ik heb gezien hoe gevarieerd en lekker rohköstliche dieet kan worden. Want het zijn niet alleen alle sla, wat te eten als raw foodists. In mijn Onderzoek kwam ik deze geweldig recept ideeën. Heb je ooit gehoord van rohköstlicher lasagne of raw-Curry-kokos-soep? Dat klinkt zo lekker, dat ik moet proberen een aantal van de recepten snel. Bovendien zijn sommige van de nieuwe dingen die me irriteren, zoals zelf geteelde spruiten (ik heb geprobeerd het af en toe), de zelf-geproduceerde melk, Dips, Dressings, en nog veel meer.

Maar wat vind ik het best is de instelling van veel van de raw food dieet (ook in het bijzonder van de twee boeken van auteurs). Je leidt een dergelijke positieve bijdrage leveren aan het rauw voedsel te eten dat ik had meegenomen om te lezen bij voorkeur mijn plantaardige sticks en gedroogd fruit uit de keuken. In uw boeken die u focussen op de vele voordelen voor het menselijk lichaam en de heerlijke nieuwe lekkernijen met raw food mogelijk, zonder het opgeheven wijsvinger uit te brengen! Het kan en mag, maar niets moet. Als je kookt van tijd tot tijd…ok! Als u niet een pure vegetariër/ Veganist wilt worden, ok….In rohköstlicher dieet dat ik denk van mezelf en mijn gezondheid en mijn omgeving om iets Goeds te doen, aangezien ik geen of minder vlees -, vis -, of vergelijkbaar te eten. Iedereen moet de consistente deel van de raw food in zijn dieet. Dit beeld spreekt tot mij van de ziel!

Mijn geest is zo. Ik ga feed rohköstlicher. 100% ik doe niet strut. Maar het kan meer dan in het verleden. Misschien wel 80 procent. Boven alles, het is voor mij twee dingen:

  • Ik hou van om te proberen nieuwe verfijningen van de raw food keuken.
  • Aan de andere kant wil ik mijn positieve staat van gezondheid dat heb ik bereikt door de Amazone darmreiniging (niet meer migraine, een goede spijsvertering, gezonde huid).

Maar er is geen vaste maaltijd plan moet worden om te Controleren achter de rug. Ik heb het los, net als bij het Reinigen van het Eten. Langzaam de raw-percentage te verhogen en te zien hoe het gaat voor mij.

In de buurt van de tijd zal veranderen op mijn Blog dus veel op rauw voedsel. Ik geef u mijn verworven Kennis, probeer nieuwe recepten en, natuurlijk, een verslag over hoe het gaat voor mij in mijn Experiment. Schoon het Eten voldoet aan Rauw Voedsel zou ik zeggen. 🙂 Kom op!

Als u nu krijgen plezier op je eigen raw food Experiment, ik heb u voor de inleiding tot het boek “Rohvolution” door Chantal-Fleur Sandjon naar het hart. Het is echt geschreven grote, bevat veel rohköstliches Kennis en is zeer praktisch. Helemaal in mijn straatje!

Al Het Beste!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie