De terugblik op het jaar 2015

Ik denk dat je van ze houdt, of je haat ze, maar er is niets tussen: het jaar van herhalingen. Sinds ik lees dergelijke berichten op andere Blogs, ik zou graag, ik schrijf voor u, net als vorig jaar, een evaluatie van de (bijna) afgelopen jaar 2015.

2015 voor mij was het een ongelooflijk mooi en succesvol jaar. In het afgelopen jaar in de recensie had ik het gevoel dat in 2015 moet een grote jaar – tot slot, mijn boek projecten, en sommige van de andere plannen waren al in de Pijplijn. Vandaag, ik zou bijna zeggen dat het 2015 is het beste jaar van mijn hele leven.

Ik trouwde na onze bruiloft vorig jaar, weer in de Kerk en mijn man en ik waren met onze gasten in een prachtige ceremonie van het huwelijk in de late zomer. Ik heb veel gereisd, dit jaar, en de huwelijksreis in Californië en Hawaï, natuurlijk, was het absolute Hoogtepunt. Toch denk ik iedere dag terug naar deze mooie en onvergetelijke tijd (en ik ben al van plan de volgende verenigde staten vakantie).

IMG_3389

Maar niet alleen eigen aan de hand was in dit jaar heel veel, maar ook professioneel. Drie boeken die ik uitgebracht in 2015, en het vierde eindigde. Schoon Eten is steeds bekend en ik heb veel Interviews (niet alleen op het thema “Schoon Eten”), is in vele tijdschriften aanbevolen en hebben gedraaid met de spiegel-TV en de NDR. Ik heb geleide cursussen en Workshops, lezingen, en voor klanten, het ontwikkelen van recepten en artikelen geschreven, wat heeft mij heel veel plezier.

Bovendien, ik heb mijn 200 uur opleiding en ben nu een Yoga leraar. Eind November ben ik begonnen met de +300 h-gebouw opleiding, met de hulp van het gaat in het nieuwe jaar, natuurlijk.

Ook hier op de Blog, er is een hoop gebeurd. Ik heb verfraaid het Ontwerp van het project: Gezond leven, blogs en nieuwsbrieven geschreven duizenden opmerkingen, berichten en E-Mails beantwoord, en mijn Social Media kanalen gevuld met leven.

U ziet: Ook dit jaar was ik in staat om mij te ontmoeten weer een aantal dromen en ik heb mijn doelen bereikt en zelfs overschreden). 2015, hoewel een uitdagende en soms zeer stressvolle jaar, maar achteraf gezien zijn de moeite waard alle Stress en al het werk! 🙂

Ik ben erg uitgekeken naar de publicatie van volgend jaar veel van de berichten hier op het project: Gezond leven en te motiveren veel mensen naar een gezonder leven! Ik ben erg dankbaar dat mijn Blog is zo ‘ n enorme populariteit en meer en meer lezers! DANK u voor het Lezen langs, Commentaar, “like” en deel.

Ook DANK aan mijn familie, die altijd heeft geloofd in mij en achter mij. Dank u voor uw steun (ik weet, dat je mee te lezen hier! :-))!

Nu heb ik gezocht op het artikel voor jullie allemaal dat werden geklikt in 2015 op het project: Gezond leven de meest wijd en verder naar beneden op mijn persoonlijke Blog-Hoogtepunten.

De 10 artikel, het leven 2015 project: Gezonde meest vaak lezen waren

10. Basis recept voor een stevig Ontbijt: Eiwit Haver (Proats)

9. Amandelmelk-maak-het-zelf

8. Soja yoghurt in vergelijking: Alpro, Provamel en Soja + Alprotops

7. Overnight Oats – Vier de zomer recepten

6. Schoon het Eten van de Basis: week planning, opslag en voorbereiding

5. Basis recept voor een stevig Ontbijt: Overnight Oats

4. Gezonde Snacks: groente chips, maak je eigen

3. Basis recept voor een stevig Ontbijt: Chia Pudding

2. Chia zaden en vlas zaden in vergelijking

1. Project Suiker: 4 weken zonder suiker

Schoon het Eten van berichten met de achtergrond informatie en eenvoudige recepten om te lezen dus in de geliefde, maar ook in de goede tot zeer goede Google-ranking van een aantal van de berichten is: Die komt, bijvoorbeeld, “soja-yoghurt” in Google, vind je mijn post over Alpro, Provamel – en Soja- nog vóór het Wikipedia-artikel over soja-yoghurt.

Mijn persoonlijke Hoogtepunten op de Blog

Zo zijn er een aantal andere berichten hebt betekend voor mij dit jaar op de meeste (omdat de bijdragen waren het klikken van dit jaar, het meeste dat ik heb geschreven, meestal in het vorige jaar).

Dus ik was erg enthousiast voor deze post over mijn eerste boek (“Schoon Eten – koken, Natuurlijk”*) online. Een paar weken later om bij te dragen aan mijn tweede boek”Gezond office”*). In het derde boek (“Schoon Eten – koken met Superfoods”*), ik was toen bijna routinematig, zoals ik je vertelde! 😉 De bijdrage aan mijn vierde boek (“Schoon Eten Basics”*), die zal verschijnen aan het begin van februari 2016, was voor een lange tijd in mijn ontwerpen voordat het werd gepubliceerd. Schreef ik van tijd tot tijd aan hem, als ik fine-tuned de recepten voor het boek, en was erg enthousiast voordat ik publiceerde het. De post is voor mij absoluut de belangrijkste van het hele jaar, want dit boek is voor mij – als in de bijdrage die een groot verlangen om een schriftelijke – in-uitvoering.

Druck

In aanvulling op de artikelen, waarin ik vertelde je over mijn boeken verteld, natuurlijk waren er andere artikelen die betekende veel voor mij (om precies te zijn, elke artikel – maar ik wil benadrukken een aantal speciale voorstellingen). Vooral veel van het is leuk voor mij om te schrijven de reisverslagen van mijn huwelijksreis, om te ziften door middel van de foto ‘ s weer, te selecteren en te bewerken, mijn notities weer en alles nog eens in Detail om herinneringen op te halen.

IMG_2055

Belangrijk is ook een artikel over biologisch eten (‘BIO-Ja of nee om me”), omdat ik heb gewerkt op deze vraag voor een lange tijd (en deels nog steeds heeft).

Buntes Gemüse Isemarkt

De post over het bakken in overeenstemming met de Clean Eating concept voor vele van jullie, vooral op Facebook, er was veel reacties. Voor mij is hij momenteel spannend, want ik probeer heel veel te vervang het eten bij het bakken en proberen te bakken gezonder. Want je wilt absoluut gratis veel informatie van mij aan het project: Suiker (gezien door het feit dat het artikel “4 weken zonder suiker”, was te lezen veruit de meest voorkomende). Dit jaar, helaas had ik geen tijd om te besteden aan dit onderwerp uitgebreid, voor 2016, dit is hard op mijn To-Do lijst.

Möhrenkuchen Clean Eating Natürlich kochen

En daar waren we net op het onderwerp van “jaws”: Een verdere bijdrage, die erg belangrijk voor mij, was het gedwongen, gezond. Orthorexia Nervosa is ook vertegenwoordigd in de laatste tijd steeds meer in de media. Voor mij is het belangrijk dat je veel plezier hebt op je gezonde Levensstijl, en dat dit niet “gewoon gedwongen” of pathologische en is onderdeel van een gezond dieet, in mijn ogen, ook, om jezelf te trakteren op een stuk van de taart.

Bunte Möhren

En nu alleen nog voor mij aan de wensen u een goede Start in het nieuwe jaar! Het vieren van mooie (al dan niet met taart, Raclette, Fondue en andere Goodies)! 🙂

Geef een reactie