1 jaar project: Gezond leven

In de laatste paar dagen, het was vrij rustig, er gebeurt veel achter de Schermen. Precies vandaag een jaar geleden het project: Gezond leven online-tijd voor een review. Ik heb tot dusver gepubliceerde, 162 van het artikel kwam die 1.174 opmerkingen. Mijn Schoon het Eten van een E-Book is voor u, ook erg populair, met meer dan 2.700 lezers hebben ingeschreven voor mijn Nieuwsbrief al. Ook mijn Social Media kanalen Facebook, Instagram, Twitter, Google+ en Pinterest hebben opgedaan in het afgelopen jaar, steeds nieuwe “Fans” – een totaal van meer dan 10.000 mensen in getal. Indien u rekenen Bloglovin en Feedburner, voeg daarbij een aantal meer. Natuurlijk, de Cijfers zijn niet alles, maar geef me een goede Feedback en me laten zien dat ik het niet te doen, “the Right thing”. Ik ben natuurlijk ook altijd gek op je directe Feedback uit de buurt van de Cijfers – al dan niet per E-Mail direct via de Blog of via mijn Social Media kanalen. De uitwisseling met je maakt me erg leuk! Je motiveerde mij om meer en ik zal blij zijn als ik kan motiveer je een beetje om gezonder te gaan leven. Ik wil hen bedanken vandaag weer voor u – details zijn beschikbaar op het einde van de tekst. Hier is wat informatie, maar in de eerste plaats over het project: Gezond leven!

Banner KonfettiDe 5 populairste artikelen van vorig jaar, die geroepen zijn meer dan 100.000 Keer:

 • Chia zaden en vlas zaden in vergelijking
 • Project: suiker – gratis 4 weken zonder suiker
 • Overnight Oats – Vier de zomer recepten
 • Basis recept voor een stevig Ontbijt: Overnight Oats
 • Basis recept voor een stevig Ontbijt: Chia Pudding

Wat er aan de hand was in het afgelopen jaar:

 • Het is een hel van een veel. Van de meest geweldige dingen die gebeuren, je weet nog niets, want ik kan niets vertellen (ja, gewoon, ik weet het – een beetje geduld, je zult snel ontdekken wat ik bedoel!).
 • In mei ben ik begonnen met mijn opleiding tot Yoga docent, heb ik regelmatig rapporten. Een zeer spannende maar ook veeleisende tijd.
 • Ik ben ook de 1. Happy Mind Festival in Hamburg op Schoon Eten voor yogi ‘ s gesproken en in de context van de Sojola Diner, een Vesper dozen-Workshop.
 • Over het algemeen werk ik naast mijn zelfstandige werken in de Occupational health management is ook steeds vaker op projecten die direct of indirect verband houdende met de Blog, dat maakt me erg blij en mij zeer veel plezier. Dus schrijf ik, bijvoorbeeld. in het kader van Corporate Blogging voor diverse bedrijven en ik heb ook artikelen schrijven voor de (technische) tijdschriften, zoals de Yoga-Duitsland, dat maakt me erg leuk! En wie weet wat het is om in het volgende jaar. 🙂

Project: Gezond leven in de media:

 • Fit For Fun “is een Smakelijk en bewust op Instagram” (01/2014)
 • Susies Lokaal Voedsel Hamburg – “Susie’ s introduceert de Lokale Eten Blogs in Hamburg – Hannah ridder en haar ‘project’ Gezond leven'” (02/2014)
 • Donau courier “Schoon het Eten – het eten Trend naar Amerika” (05/2014)
 • Interview in het kader van de “ShantiPhant” project van Laura Hirch, redacteur bij YOGA JOURNAL: “Nieuwe Yogini Van De Blog” (06/2014)
 • Het Westen is “Nieuwe fitness armnänder te moe om te inspireren couch potatoes’ (06/2014)
 • De Noord-West krant “de motivatie helper voor sport” (06/2014)
 • De Rhein-Neckar-Zeitung “Trendy motivatie van helpers te inspireren couch potatoes” (06/2014)
 • onmeda.de “Fitness-trackers inspireren” (06/2014)
 • lecker.de “on-the-Go vegan eten: tips voor de Vespers” (07/2014)
 • Focus online – “motivatie helper: fitness armbanden inspireren couch potatoes” (07/14)
 • Sojola “Onze Sojola Diner: Lekker, leuk en leerzaam” (07/14)
 • Radio Fritz, Trackback: “Blogger Privat” (08/14)
 • Badische Zeitung “Kleurrijke linten om te helpen op de benen” (09/14)

Een grote DANK u aan iedereen! Zonder dat u er niet zou zijn zo leuk om te schrijven hier regelmatig over de gezondheid van de onderwerpen. Daarom wil ik u graag bedanken voor uw steun en het organiseren van een Verjaardag tombola met leuke prijzen voor u. Drie lezers de Kans op het winnen van één van de drie pakketten: want het is niet alleen hier op de Blog, maar ook op Facebook en Instagram, er is een verjaardag loterij!

Wat kunt u winnen?

De Blog arrangement omvat het volgende:

 • Een 3-daagse Detox kuur van leven makkelijk! De sappen die ik heb laten zien in je bezit is. In termen van smaak, je was mijn winnaar van de test. Daarom is één van u heeft de Kans om te proeven van de sappen. Ik ben al een beetje jaloers op de winnaar! 😀
 • Plus, kunt u de tekenreeks in het vet, de winnende semi-vet Margarine, en de Olie en soja door Sojola. Sojola ontmoette ik een paar maanden geleden in het kader van de Sojola het Diner, waar ik een Workshop gehouden over het thema van de Vespers dozen. Sindsdien zijn koken, bakken, braden en ik zou blij zijn met de producten en vooruit kijken in het bijzonder naar vegan cookies voor het vakantie seizoen! 🙂
 • De Hofgemüse van Allos. Het is 6 veganistisch broodbeleg, ik was in staat om te proberen. Een favoriet kan ik niet bellen, want je kunt de smaak me allemaal heel erg goed. Waarschijnlijk spinazie-pijnboompitten, kerrie Courgette en Pastinaak-peterselie meest waarschijnlijk mijn favorieten-maar zoals het is, ze zijn allemaal super lekker en afwisseling toe te voegen aan het brood!
 • De Chia zaden van Chiabolika. Zoals je al kon zien in mijn artikelen op Chia zaden, de bijdrage die werd geklikt in het afgelopen jaar het meest vaak. Sinds Chia zaden op de verjaardag loterij mag niet ontbreken natuurlijk! Chiabolika ik graag, niet alleen omdat het woord spel, maar ook omdat de jongens het werk letterlijk om de hoek. Daarnaast is de Chia zaden zijn perfect, de prijs is goed en de verpakking ziet er geweldig uit – wat wil je nog meer! 🙂
 • Een pack van Aronia bessen van nu3 – de voedingsdeskundigen! Aronia bessen, heb ik niet geprobeerd maar de winnaar moet me vertellen hoe de bessen smaak! 🙂 Op nu3, zijn er naast Aronia bessen rondom het thema gezondheid.

Geburtstagsgewinnspiel1

Geburtstagsgewinnspiel2

Geburtstagsgewinnspiel3

Geburtstagsgewinnspiel4

Lebeleicht_Detox2

Hoe om te winnen:

 • Periode: 01. Oktober 2014 tot 05. Oktober 2014 (Zondag), 18.00 Uur
 • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland; als u jonger bent dan 18 jaar van de leeftijd en de win, moet ik in het geval van de winst voor de toestemming van uw ouders, dat ik uw adres. Een deel van de winst dat wordt verzonden van het bedrijf direct.
 • Laat een leuke reactie hier onder dit bericht en schrijf me wat je leuk vindt om te wonen in de toekomst, op het project: Gezond wilt.
 • Ik geef de winnaar en vragen voor de scheepvaart adres – daarom is het van belang dat u een geldig E-Mail adres.
 • Niet inwisselbaar voor een geldbedrag aan de prijs. Juridisch beroep is uitgesloten.

Edit: De wedstrijd is al afgelopen en de winnaar is Christina! 🙂

Erg leuk als je meedoet! Ik ben benieuwd naar het volgende jaar van het project: Gezond leven met je mee! 🙂

Dank u, Allos, Sojola, Chiabolika, live eenvoudige Detox en nu3 voor het verstrekken van de prijzen!!!

Geef een reactie