Van Eten Trein Liefde de Trailer en mijn hart de wens voor 2015

Het nieuwe jaar 2015 is hier en het sterkste gevoel dat ik voelde bij het begin van het jaar, werd dank! Een diepe dankbaarheid voor alles wat in mijn leven: prachtige mensen, een nieuw huis, een geweldige Baan, mijn onafhankelijkheid, reizen, gezondheid, vreugde van het leven,…! Ik ben ook dankbaar voor mijn Blog. Eten Trein Liefde is mijn hart, en – zo vreemd als het klinkt – ik had al het gevoel dat hij iets Speciaals terug te geven voor alles wat hij voor mij betekent. Dus maakte ik gebruik van de laatste paar weken en maakte Eten Trein Liefde van een Aanhangwagen.

Eat Train Love Trailer

Het idee had ik voor een lange tijd. Ik hou van korte motiverende Video ‘ s, die samen te vatten net de essentie van een film, een documentaire, een gebeurtenis, een hardloopevenement, enz. Het Draaien van een Aanhangwagen is een kunst. Ik heb ervaren dit in de laatste paar weken. Mijn Aanhanger is uitgegroeid tot een 1:20 Minuten lang en ik heb werkelijk bestede uren. Maar ik ben zo trots dat het nu gedaan en ik heb mijn Blog voor het nieuwe jaar in met een persoonlijke, ontroerende Aanhangwagen mag een cadeau aan!

Je kent hem al in een iets gewijzigde Vorm als mijn Eten-Trainen-Liefde-Challenge-Trailer. Nu heb ik toegepast voor de laatste finishing touch. Deze Trailer toont wat is het Belangrijkste voor mij! Hij toont wat is voor mij belangrijk in het leven! Wat ik probeer te leven elke dag! Ben ik het niet altijd lukt perfect, maar om deze reden is deze korte Film heeft mij gemotiveerd om elke dag mijn Best! Te schrijven in mijn eigen verhaal… Toen zag ik de Trailer voor het eerst in de finale en in vol volume, ik lachte en huilde tegelijk. Hij heeft mij ontroerd tot op het diepste niveau en ik wil trigger in andere mensen…ik wil mensen op een positieve manier!

Een HALF MILJOEN prachtig lezers hebben een bezoek aan mijn Blog het afgelopen jaar. Mijn wens voor 2015 is dat deze Trailer, mijn hele Blog, en natuurlijk heb ik nog veel, veel meer mensen te bewegen om te sturen van je leven op alle 3 niveaus, Eten, Trein, en Liefde in een positieve richting. Het is mijn grote droom en de reden waarom ik mijn verhaal met u. Ik ben blij als u mij helpen, mijn droom verder en verder. Omdat ik geloof in één ding: volgt hij Zijn hart en zijn persoonlijke droom van het hart, is de mooiste gift die we kunnen geven aan onszelf en aan andere mensen!

Een prachtig Begin van het nieuwe jaar 2015! De energie is al merkbaar op de eerste dag van het ETEN TREIN van Uitdaging HOUDEN, maakt me blij. Je bent blank dus geweldig en ik net: We gaan verhuizen in 2015 een heleboel gemeen…!

Geef een reactie