DANK JE VOOR JE! – De derde advent giveaway op Eten Trein Liefde

Eindelijk, de zon kan weer zien! Hoe passend dat de 3. Zondag van de advent! Ik ga vandaag op weg naar mijn ouders en gedeeld met hen de 3. Kaars op de advent krans te ontsteken. Ik ben er erg naar uit! Maar voordat we verder gaan, ik heb natuurlijk geweldig nieuws voor u…. De tweede komst giveaway op mijn Blog eindigt en de 3 gelukkige winnaars zijn! U kan nu uitkijken naar een Post van mij. Bovendien deel volgt vandaag, natuurlijk, door de terugkeer van post 3 van de big BEDANKT VOOR U!-Wedstrijd Actie! Blijf op de hoogte…

Danke-für-euch-Gewinnspielaktion

Nu wil ik niet draai je niet op de foltering. Lady luck Random.org was bezig met het weer en het heeft me aan het trekken van de 3 winnaars.

Winst geen 1 – het vegetarische kookboek van Brendan Vuurkorf met veel grote, atletische recepten is geheel zonder dierlijke producten André! Net als een runner, zul je in dit kookboek, een hoop nieuwe inspiratie voor u om te ontdekken! Ik ben er zeker van! Veel plezier bij het uitchecken!

Gewinner André Kochbuch

Over de grote Lebepur pakket met 5 grote, natuurlijke poeder rassen, zult u blij zijn te echtgenote framboos ijs. Niet framboos, maar BlackBerry poeder is ook inbegrepen in uw arrangement! Ook: spinazie, gerst gras, hibiscus en rozenbottel! Een mooie Mix voor je Groene Smoothies! Een hele hoop plezier!

Gewinnerin FrauHimbeerEis Lebepur

En tot slot, de prachtige MANDUKA yoga Mat mycalm een nieuwe thuis gevonden. De lieve Rebecca, kan je de rollen thuis goed, en je Yoga Workouts op je maken. Ik hoop dat het motiveert je een klein beetje meer en vervolgens kunt u uw vriend, heel snel, die is fitter! 😉

Gewinnerin Yogamatte

Ik ben gaan schrijven om de 3 gelukkige winnaars nog steeds hetzelfde, persoonlijk, om te leren van uw afleveradres in. Als alles goed gaat, zal je voor de Kerst voor u, en u kunt genieten van uw prijzen. Biedt u kan nu, maar terug, want het is in de 3. Competitie-ronde…

Wat kunt u op de derde advent wedstrijd te winnen?

Ook deze 3. Advent, ik heb weer georganiseerd, met goede prijzen voor u. Deze week is het een beetje meer wat jullie meiden, maar ik hoop, vergeef me voor mijn mannelijke lezers…Nu vraag ik u direct zodra de drie prijzen van week 3.

1. De bewegende boek “return to love” door Marianne Williamson

Van al mijn boeken voor zelf-ontdekking dit is mijn grootste schat. Ik heb het al 10 Keer en steeds ontdek je nieuwe aspecten aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Marianne Williamson ‘ s boek slaagt er als geen ander om de echt belangrijke dingen in het leven. Het is dus gewijd in “return to love” de grote onderwerpen van relaties, werk, lichaam, etc.! Het is gebaseerd op de cursus in wonderen is geschreven in een zeer menselijk en begrijpelijk. Ik denk dat ieder van ons vindt het opnieuw! Het boek “return to love” ik heb een paar keer en ik zou graag om het te geven aan een van je vanuit het hart!

%image_alt%%image_alt%

2. Een Mydays waardebon voor uw speciale evenementen

Of sled dog race, Kanoën in de gorges, abseilen of Drijven van de eigen gewichtloos – dit zijn allemaal ervaringen die we waarschijnlijk nooit te vergeten! Mijn vriend en ik beheer het met onze wederzijdse geschenken. We geven de meeste ervaringen en zeldzaam Materiaal! Met Mydays, ik zal eens 50€-cadeaubon kunt u voor elk avontuur mydays.de inwisselen.

mydays Gutschein für Eat Train Love

3. Een Reebok yoga Outfit in maat S

De winter Yoga Outfit van Reebok, ik heb al aan u gepresenteerd hier. Ik zou graag uit op dit moment weinig meer, want het is zo heerlijk knuffelig. Net voor Yin-Yoga-Oefeningen het is perfect geschikt! Ik ben daarom enorm, dat is voor mij, Reebok heeft gezorgd voor een Outfit voor de verloting. Ik heb gelugt in de doos: het heeft de maat S (vrouwen), en bestaat uit 3 Delen: Een gezellige Yoga broek, een katoenen Top, en de gezellige, geel-oranje Yoga-Hoodie – mijn Hoogtepunt van deze combinatie! Zo vergelijkbaar met de winnaar van de Outfit ziet er als volgt:

Reebok-Outfit-Yoga-Session

Wat u moet doen om de concurrentie?

Het idee van “SPREAD THE LOVE” gaat nog verder in deze week. Op de dag van vandaag, zou ik graag van u weten: Hoe boek voor de ziel – zo, ik zou willen noemen – is geopend in uw persoonlijke ontwikkeling zo ver, de meeste van de ogen? En aan wie heb je gegeven vanuit het hart of zou willen doen, omdat u van mening dat deze Persoon net zo beïnvloed je?

Zo kunt u bellen op of verbonden zijn met mij in de comment box op de bodem van het boek/ audioboek, en vertel me wie je hebt iets gedaan wat Goed of wat zou je graag Goed doen. Als je belt zowel tot de 20.12.2014 12 PM door reactie hieronder, Kaatsen haar in de loting en maken Kans op één van de 3 mooie prijzen! Ook in ronde 3 het Los, die ontvangt van u, wat de winst beslist weer!!!! De drie Gelukkige ik kan posten op 4. Zondag van de advent!

Voor de wedstrijd zijn de volgende regels van toepassing:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • Elke persoon kan slechts één keer invoeren via een reactie.
  • In de levering van eures reactie je naam en geldig e-mailadres dient het adres zodat ik u kan contact opnemen met de winnaar direct.
  • De wedstrijd loopt vanaf nu tot en met 20.12.2014 om 12: 00. Alle ontvangen opmerkingen, deel te nemen aan de loting. De winnaar, ik zal kondigen een dag later op mijn Blog of schrijf je direct in.
  • De prijzen worden geleverd rechtstreeks van mij of van de Sponsor. Dat gezegd hebbende, ik vraag de winnaar van de cursus volgens uw verzendadres en blijven geven, indien nodig, de Partner voor het doel van de scheepvaart.
  • De Raden van de wedstrijd, ik vind het geweldig. Ik ben ook erg dankbaar voor!

Nu wens ik je een fantastische Zonnige zondag in de advent! Misschien met uw favoriete boek en een dampende Kop thee op de Bank of aan de gezamenlijke komst diner met uw familie. Wat je ook doet, onthoud altijd: DE LIEFDE! 🙂

Geef een reactie