Negatieve emoties wilt worden weggelaten – Stoppen met kloppen jezelf!

Er zijn deze dagen, want we zijn al met de verkeerde voet. Moe, geïrriteerd, geërgerd…en al is het alleen 6.30 UUR. We draf met gezwollen ogen in de badkamer, en ook daar lijkt de wereld om ons gewoon niet dol op. Het water is te warm of te koud hebben, met de tandpasta op is, het haar leiden een eigen leven te leiden en aan te trekken, we hebben ook niets in de kast en dat spreekt ons vandaag. In het kort: De dag begint bij de K***** .

Net zoals hij is. In de trein iemand botst tegen ons. De bediening in ons favoriete cafe-over Bar voor ons vandaag de dag achteloos aan de koffie. En voor het snel bij de Bakker gekocht nood chocolade Croissant we zouden sloeg in als een schone. Op zulke dagen, één ding is zeker: Deze dag zal het alleen gaan. Hij is niet beter!

Nee, dat is niet helemaal waar….hij is niet beter, als we trek aan het ripcord. Een lange, lange tijd kon ik het niet. Ik laat mijn slecht humeur nog meer naar beneden. En hoe de wet van aantrekking zegt dat Als we stralen zo ‘ n slechte stemming, dan wordt deze weer bij ons terug komt. Dat is te zeggen, de mensen in onze omgeving reageren heel onbewust, alleen voor ons. Dan is de liefde, de mooie vrouw in de Café-Bar is opeens onaardig tegen ons. En op een dag, die we eigenlijk willen maar twee dingen: mama op de Arm of naar beneden in het bed met het dekbed over zijn hoofd.

Wat helpt op een dag als deze?

Ik heb me altijd afgevraagd. Ik wist dat op deze slechte dagen, niet alleen maar domme dingen gebeuren, maar ik ging ervoor. Volgens het Motto: “Hoe kan ik zo dom!” Op hetzelfde moment probeerde ik altijd mijn slecht humeur naar buiten in te checken. Het is de bedoeling te vangen, indien mogelijk, geen van hoe slecht ik ben en dat ik een heel nederige dag! Maar hoe meer ik geleerd heb van Louise L. Hay, Barbara Sher, en Robert Betz, hoe duidelijker het werd tot mij: Dit is de verkeerde manier!

Gevoelens moet niet worden ingeslikt. Gevoelens moet om eruit te komen.. Zelfs de negatieve gevoelens, zoals woede, wrok, verdriet en afgunst wilt worden. Opnieuw kunnen we leren van de baby ‘ s. Als iets niet past, dan een gebrul in de kamer. Denk je niet over de vraag of het hoort en wat anderen over je denken. U alleen schreeuwen het uit. Natuurlijk, het is bijna onmogelijk in een kamer vol met mensen, net een klein kind nu riep. Toch is er ook voor ons de weg laten onze emoties de vrije loop. En dit is eenvoudiger dan we denken.

Als ik lees voor het eerst in de zaak van Louise L. Hay, die ik moet ondernemen als ik boos – op slechts 10 minuten wilde op mijn kussen, ik moest echt lachen. Hoe is dit op te gaan? Ik plaats mezelf in de voorkant van mijn kussen en sloeg de tarantula, een geduwd?! Is dat verondersteld om te helpen?! In slechts 10 minuten?! Ik was in eerste instantie in ongeloof. Echter, de “kussen methode, ik ging niet uit je hoofd, en je had me in andere auteurs.

Ok, geef het een keer te proberen! Als ik de volgende Keer echt in een slecht humeur, ik ging naar onze slaapkamer, sloot de deur achter me en gebouwd mij in het bijzijn van mijn kussen. En ik deed het gewoon! Ik haute met beide vuisten op mijn kussen, ik laat het allemaal uit en kwam. In tussen had ik tijd te maken om te Pauzeren en op adem te komen. Daarna werd de….na 3-4 rondes van vrede verspreid langzaam in me. Ik was dood moe, en was hijgend naar lucht en keek op de klok. 3 minuten voorbij waren. Ik voelde dat ik klaar was. De innerlijke emotionele Storm voorbij was. De woede, de Woede, de slecht humeur….ze waren rokerig. Ik voelde me beter…maar nog steeds lucht hochjauzend, maar ten minste het is rustig en op een of andere manier rust.

Hoe is dat mogelijk?

Louise L. Hay zegt dat ieder van ons, voorkomende Emotie duurt slechts een paar minuten, wanneer we het leven vrij. Echter, het is onze reactie op de Emotie die ons in staat stelt om vast te houden aan het. Dus bijvoorbeeld, als we spreken onze woede, onze jaloezie, enz., omdat we hebben geleerd dat deze emoties zijn een Slechte zaak. Dan is de woede blijft bij ons als negatieve energie en kan niet ontsnappen, of, omdat wij dat toestaan.

NegativeGefühle

Sinds ik deze ervaring, ik gebruik het “kussen methode” als ik een slechte dag of me over iets vreselijk boos. Ik heb genoeg lengte en de maximale beslag voor 3-4 minuten) op mijn kussen en ik voel me beter. Louise L. Hay zelfs suggereert dit kussen is te herhalen het Ritueel dagelijks. Of het een goede of slechte. Het heeft gewoon een te laag cleaning functie voor onze emotionele wereld.

De één of de ander kan denken: “Sinds wanneer is geweld een oplossing is voor negatieve gevoelens?”. Maar iedereen die het geprobeerd heeft de tijd, zal je ontdekken dat het heeft niets te maken met geweld. Het is vergelijkbaar met de work-out in de Sport. Velen gaan tot de langste en meest vermoeiende dagen van het werk, ook voor een potje kickboksen of Body Combat naar de sportschool, gewoon om te abreact en emotioneel op te ruimen. Problemen worden niet opgelost, maar we leren u om tijdelijk te laten gaan – als we boos dat wij geen redelijke oplossing. Door middel van een gecontroleerde emotionele uitbarsting, in of op het zand zak kussens in de Boxstunde of op eigen hoofd – reinigen wij onszelf en ons lichaam van deze negatieve gevoelens. Laten We ze vrij, in plaats van u te slikken of om onszelf klaar.

Vandaag is zo een dag voor mij en ik weet al wie ik ga naar een “Date”. Probeer het op uw volgende Bad-Peter-tot-dag. Gaat naar huis, sluit de deur achter je, en niet om al je negatieve energie, totdat zij u in rekening brengen. Want na zo ‘ n emotionele Storm zal komen van achter de donkere wolken de zon verscheen. En nu wil ik zon! Basta! 🙂

Geef een reactie