Welke Superfoods zijn nuttig? En waar kan ik ze kopen?

Overal wordt gesproken van Superfoods en voelde een nieuwe “Sterren komen elke dag” op het podium: Moringa, Matcha, Chia, Acai bessen, spruiten, Chlorella, Spirulina, Maca, …..de lijst is lang en wordt om deze reden niet duidelijk! Om dit te doen, schandalen over hun herkomst, effect op, dan – net als bij de menselijke Sterren van de zaak etc., een amerikaanse koper te verwarren zelfs meer.

Het is daarom zeer begrijpelijk, dat krijg ik vaak dezelfde vragen van u: Wat Superfoods heb ik het echt nodig? En waar kan ik kopen met een goed Geweten? Natuurlijk, ik zoek me elke keer weer in dit Superfood universum en kijken naar wat echt gezond is, waar de Superfoods vandaan komen, en wat mijn lichaam doet het goed. Ik wil graag delen in deze Post dus mijn mening over deze met u, uw vragen beantwoorden en uit mijn bron te vertellen.

Wat Superfoods heb je nodig?

Kortom, ik ben van mening dat we moeten absoluut op de Extra ‘ super voedingsstoffen in onze voeding op de uitkijk. Net wanneer je feed op de Schone Eten principe is natuurlijk en gezond, u zal automatisch Superfoods in je dagelijks dieet. Frisse groene blaadjes, bosbessen, groene thee, tomaten, groene kool, Rode biet en co. kortom, alles wat de “Superfood” Label, omdat ze hebben een uitzonderlijk hoge nutriëntendichtheid. Als vuistregel kun je zeggen: hoe meer gevarieerd en frisser je eet, hoe beter u wordt al geleverd met Superfoods. Besteedt aandacht aan seizoensgebonden en regionale producten met een goede kwaliteit! Dit is het A en O bij het Reinigen van het Eten en het geldt natuurlijk ook voor onze (huis) Superfoods. Meer info op de Schone Eten vindt u hier.

Het is dus niet nodig voor meer Superfoods aan te vullen, in het bijzonder de exotische – als u niet wilt dat om een van het uit elkaar. Ik denk dat de Generatie van onze oma ‘ s en grandpas dat wist geen Chlorella of Maca poeder, en nog steeds de oude.

Welke Superfoods zijn nuttig? en Wat Superfoods ik gebruiken?

Zelfs als Superfoods als een voedingssupplement, in mijn ogen, is geen Must, ik hou van ze te worden. Ik persoonlijk geef je het goede gevoel van mijn dining plan om meer gevarieerde en meer gevarieerde en om mijn lichaam meer energie. Daarom heb ik gebouwd in de typische Superfoods (met name de exotische) overal waar het smaakt me goed. Kokos en Maca poeder in mijn schone Havermout voor het Ontbijt, de Avocado over mijn volkoren brood te Nemen naar het kantoor, Veenbessen (ongezoet) Smak op als een snack, Chlorella, en matcha poeder in mijn Groene Smoothie,…..zo simpel en eenvoudig, de Superfoods in het dagelijks reinigen dieet opnemen. Ik gebruik het nu bijna automatisch voor mijn eten en niet te onthouden extra.

Als ik kijk in mijn voorraadkast, dan gebruik ik meerdere malen per week de volgende (exotische) Superfoods:

 • Chlorella
 • Spirulina
 • Matcha
 • Moringa
 • Maca
 • Acai Berry
 • Goji Bessen
 • Veenbessen
 • rauwe cacao poeder
 • Chia zaden
 • Avocado
 • Kokosnoot (Olie, Flakes, Chips)

Het klinkt als een heleboel, maar ik heb gelukkig een goede manier, hoe ik te integreren in mijn dagelijkse leven.

Waar kan ik deze Superfoods kopen?

Persoonlijk heb ik al op zoek naar de afgelopen twee jaar een zeer lange tijd om een andere provider ondersteunt het brede scala van Superfoods en maakt het tegelijkertijd zo ingewikkeld om ze te kopen. Mijn wens was om te vinden van een gerenommeerde bron van het winkelen voor alle exotische Superfoods. Zo ver, ik heb je hier en daar en de beoordeling van de kwaliteit en de prijs viel moeilijker en moeilijker voor mij!

Ik had ook een te kopen eerdere elke Superfood individueel. Ik kan mij nog goed herinneren hoe ik kocht toestand van euforie, met mijn eerste glas van Chlorella in de eerste plaats en om op te knabbelen, dan is bijna 1 jaar naar de groene Poeders had met het werd met de tijd als gevolg van het binnendringen van vocht is altijd dik. Tot slot zijn we in de behoefte van de meest Superfood-Poeders per dag, slechts een paar gram. Omdat het nauwelijks de moeite waard voor een 100 gram of 200 gram te kopen het glas alleen voor een Superfood!

Ondertussen heb ik een heel goede oplossing, die ik toevallig op. Ik verwijs naar mijn exotische Superfoods over goodme. Ik vond het concept erg goed te combineren met de verschillende Superfoods om hun wijze van optreden en te verkopen in de Mix. Zo zijn er, bijvoorbeeld, een Detox-Mix, die de juiste Detox ingrediënten samen. Dit verhoogt zowel de verscheidenheid op het dining plan en nog veel meer gemakkelijk voor mij de afhandeling van mijn Superfoods. Een, twee lepels in mijn Smoothie of in mijn Havermout en dat is al wat ik moet doen!

Persoonlijk heb ik geplukt van deze vier Superfood producten goodme uit, test ik nu sinds het einde van vorig jaar in het dagelijkse leven:

 • de Detox Mix met Chlorella, Spirulina en Moringa,
 • de kracht bessen met Goji, Açai-en bosbessen,
 • de Pure Dagelijks Greens met broccoli, spinazie, selderij, venkel, Baobab, gerst gras en Moringa
 • evenals de Vitaliteit Mix met Matcha, Maca, en green coffee.

goodme-Superfoods-im-Clean-Eating

Zo heb ik bijna al mijn favoriete Superfoods! In het geval van Chia zaden, ben ik op het laatste schandaal gewoon een beetje voorzichtiger, kokosolie, ik blijf kopen individueel en Avocado ‘ s eet ik toch fris. Alleen iets met rauwe cacao.

In de Superfood gebied ik getest heb veel geprobeerd. Het poeder van goodme ik denk dat het erg goed. Heb je een goede kwaliteit (goodme heeft me neergelegd op de vraag, zelfs de herkomst van elke bron!), kan ook gebruikt worden in de voorraadkast stapel en de prijzen zijn echt goed. Ik gebruik het maar niet zo intens als het op het dieet van de aanbevelingen is gegeven, maar voeg ze toe aan een gril in mijn maaltijden. Zo, de producten gaat veel langer dan aangegeven (in mijn geval, het is nu 3 tot 4 maanden)! Alle poeder zijn makkelijk in mijn maaltijden zoals Smoothies, Oatmeals, of gewoon in zuiver water, roeren. De smaak is net als alle andere Superfoods voor de eerste keer even wennen, maar ik heb geen Superfood poeder, dat smaakte echt heerlijk. 🙂

In ieder geval, ik heb nu aanzienlijk minder blikken/ potten van exotische Superfoods in mijn voorraadkast en dus mijn Duidelijkheid in de Superfood heelal zichtbaar toegenomen! De eerste blikjes zijn leeg, nu is bijbesteld! Door de manier, Ursula Karven is een van de belangrijkste figuren achter de Superfood provider, wat maakt het nog meer sympathiek. Ik hou van de vrouw! 😉 Dus goodme tests noodzakelijk, als je nog steeds zoeken naar de juiste Superfoods voor u! Veel plezier!

Geef een reactie