Uitgevoerd met compressie, De Night Run Sokken 2.0 door CEP kousen –

Nu heb ik legde dus goed met Stromend warm ben en al mijn eerste halve marathon, terug gekregen, kwam ik een paar weken geleden met het onderwerp van de compressie in contact. Compressie kousen tijdens het Hardlopen wordt steeds populairder. Veel van de atleten u al dragen, vooral voor de langere runs in de halve marathon en marathon voorbereiding, en ik was nieuwsgierig. Kan compressie kousen in feite, zijn de prestaties bij het Uitvoeren van boost? Help je mij en benen echt betekenen in de wedergeboorte? Ik wilde niet dat het per se om een Experiment te komen. De fabrikant CEP stelde me voor aan een Paar van hun onlangs uitgebrachte Night Run Sokken 2.0 in de fel oranje tot de Test. Dank u CEP!

Wat zijn de effecten van beloftes CEP van het Dragen van steunkousen?

CEP heeft op de informatie pagina in de Internet-wetgeving in een notendop. Ze beloven door het Dragen van uw Night Run Sokken:

  • Optimale regeneratie en prestaties
  • Maximale stabiliteit voor de spieren en gewrichten voor het voorkomen van letsel
  • Verbeterde Coördinatie Beweging
  • Het activeren van de spierpomp
  • Middenvoetsbeentje compressie zone.

Wat onderzoeken zeggen over het onderwerp van compressie bij het Hardlopen?

Er zijn al een aantal wetenschappelijke studies over dit onderwerp. In het bijzonder twee recente studies vond ik zeer interessant.

Voor een, de Hohenheim onderzoekers hebben vastgesteld in 2012 het onderwerp van compressie, evenals hun effecten tijdens en na de Run in een studie. Het doel van de studie was het bepalen van de mate waarin compressie kousen van spierkracht en daarmee op de prestaties van sporters te verhogen en versnellen het herstel van hun gespannen spieren na Sport.

De proefpersonen werden in twee groepen verdeeld en moesten elke track voor een korte termijn en een sprong uit de test met en zonder compressie kousen te voltooien. In het resultaat, er waren geen significante verschillen in de efficiëntie bij het lopen en Springen. De meerderheid van de atleten, echter, was in het bloed met compressie van de Biomarker Myokin gevonden, een boodschapper stof, die wordt uitgebracht door menselijke spieren tijdens het bewegen en aan het herstel van de waarde van een spier weer te geven kousen. Dit myokine gehalte in het bloed van de sporters met compressie ondersteuning is een duidelijk Signaal van sneller herstel van de spieren door middel van de sokken.

De tweede studie is van 2013 door de SALUTO Gesellschaft für Sport und Gesundheit mbH, en toonde aan dat het Dragen van de compressie verwijderen van kleding tot een snellere Lactaat en dus leidt tot een verbetering van de Regeneratie, optimalisatie van processen in de functionele energie-stofwisseling, en een optimalisatie van de conditie van het vermogen.

Uittreksel uit het onderzoek, waarvan de resultaten:

  • In de fase van herstel, is het merkbaar dat de atleten te verwijderen met compressie kleding voor een snellere Lactaat.
  • De compressie kleding is daarom niet alleen een manier van optimalisatie van prestaties, maar ook van Centraal belang in termen van Regeneratie.
  • Interessant is dat de resultaten van de berekende correlaties geven aan dat de compressie in sommige gevallen zelfs zeer significante correlaties tussen selenium en bijna alle van de parameters van de functionele energie metabolisme zijn ook…
  • De compressie kleding lijkt een verbetering van het Vervoer van individuele micro-voedingsstoffen in de individuele structuren van de cel en daarmee het optimaliseren van de metabole processen in de functionele energie metabolisme.
  • De resultaten duidelijk spreken voor een optimalisatie van het uithoudingsvermogen door het comprimeren van kleding, want naast de lactaat, het hart waarden van de frequenties op dezelfde snelheid was laag.

Het lijkt dus eigenlijk een wetenschappelijk aantoonbaar effect van compressie kousen aan prestaties, evenals de regeneratie van de snelheid tijdens het Hardlopen.

Wat is mijn ervaring met de Night Run Sokken 2.0?

Belangrijker dan welke studie je eigen ervaring is voor mij. En consistent positief! Ik vind het heerlijk om met mijn Night Run Sokken. Ik ben niet de uitvoering ervan op elke run, maar ik geniet van de compressie-effect.

Eerste van alles, het is niet een slip niet zo gemakkelijk op alle in de Nacht Run Sokken. Ze zijn zeer strak en het neemt een tijdje om de stoelen aan beide benen waar ze thuishoren. Maar dan is het aangenaam effect wordt gevoeld. Druk vanaf de buitenkant van de gesloten weefsel van het kalf en het verminderen van de belasting op zowel de veneuze en lymfatische systeem. De sokken zitten strak op het been, van de koorden, maar niet. Het is gewoon aangenaam om te dragen! Zelfs voor de run!

Wanneer u dit effect duurt. Ik heb meestal voltooid op 10 tot 15 kilometer, de lopers, en in het bijzonder aan het begin van mijn runs ik voelde me een belangrijk verschil. Ik was onder de indruk dat ik sneller in mijn ritme. Meestal zijn de eerste 3 tot 4 kilometer zijn alleen voor mij, nogal vervelend….de spieren in de kuiten tweaks soms ongemakkelijk en ik moet slechts eenmaal voorkomen in mijn tempo….maar met de Nacht Run Sokken, dit effect treedt niet in de eerste plaats. De benen voelen goed vanaf het begin “opgewarmd” en fris, en “beter werken”. De afwikkeling kilometer volledig.

Daarnaast is het een zegen, houden de sokken na de Run voor een tijdje. Op slechts 15 kilometer rijden mijn gespannen spieren duidelijk merkbaar, en ik heb eigenlijk de indruk, het begint meteen met het herstel. De volgende dag, ik had nooit ruzie met spierpijn in de benen.

Of inderdaad sprake is van een stijging van de prestaties met de compressie kousen aan mij, ik heb niet geprobeerd maar. Ik denk dat dit een moeilijk evaluatie, omdat wanneer je draagt deze een “miracle socks”, natuurlijk altijd met het mentale niveau een rol speelt. Misschien wil ik, dat ik lopen precies sneller als ik je dragen?! 🙂

Voor mij maakt het niet uit, echter. Het goede gevoel is van cruciaal belang voor mij! En ik heb de Nacht Run Sokken van CEP! Ik kan je absoluut als prachtige running te Vullen. Ze voelen zich geweldig, ze ondersteunen mijn opleiding en ik persoonlijk vind dat ze er in oranje, nog steeds wel cool! 😉

In een prettige samenwerking met EEKHOORNTJESBROOD

Geef een reactie