Salsa is een dans of een manier van leven? Gastpost door Katrin

Hallo Lieverds,het is behoorlijk steil in de Winter, en daar heb ik een speciale gast post voor u, en warm u het hart en de zomer ritme terug in het bloed. Het gaat om Salsa te dansen! De gast post komt van Katrin, mijn neef, die een groot Salsa-Fan. Ik kwam dus helaas, eenmaal in contact, maar ik hou van de muziek net zo veel!Heel leuk om te lezen (en dansen)!Aan het begin van 2011, want het was erg lang erg koud in Berlijn, ik was het dansen van de Salsa voor mij.Ik was verteld, want ik was tiener, die ik zou willen leren van deze dans. Het is altijd zo: Tot de leeftijd van 26 jaar, ben ik eindelijk begonnen. Als een persoon die het leuk vindt om nieuwe dingen te proberen en vooral voor andere culturen, talen en tradities, een dans uit een ander continent is een spannend ding.Ik wil graag om samen te vatten voor u de reden waarom Salsa is zo groot en bij te dragen aan een zelf-bewust en evenwichtig leven.

Salsa, net als de meeste dansen, een verhaal en een boeiende manier een indicatie van een heel continent. Bovendien, de Salsa muziek is (meestal) in het spaans – Voor mij, de mooiste taal ter wereld. Dus het past perfect. Er zijn veel verschillende Salsa stijlen, meestal de volgende twee danste in Duitsland, of op zijn minst gezegd: Salsa Cubana, Salsa L. A.-Stijl. Er zijn verschillende basisstappen en diverse bars, dans, waar u start. In alle landen van Midden-en Zuid-Amerika is dansen en luisteren naar Salsa en vrijwel elk land heeft zijn eigen stijl. Maar, boven alles, Salsa werd ontwikkeld in de verenigde staten, niet tevergeefs, er is de L. A. – en New York-Stijl. Salsa is uitermate veelzijdig.

Een indicatie van de Cubaanse Salsa muziek, de Claves de claves, waarvan de klok u kunt de Dans erg goed. Toegegeven, als je bent opgegroeid met de muziek, je moet wennen aan het op het eerste. Men heeft ontdekt Dansen op de beat, maar, zou je nooit horen verschillende muziek.Salsa is niet alleen een dans, het is een uitdrukking van pure vreugde van het leven, dat komt rechtstreeks uit het Zonnige continent. Sinds ik dans de Salsa en te luisteren naar, dat ik een stuk van de zon in mij dat niemand weg kan nemen.

De resultaten van zelf, dat u zal Dansen meer vertrouwen. Je moet gaan op dance-evenementen, met een man te dansen, en ook, op een of andere manier, halverwege komen. In het begin is zeker niet een eenvoudige zaak, maar als een vrouw, zeker makkelijker dan voor een man. Het is aan te raden om te kopen dans schoenen. De mijne zijn van Anna ‘ s core met 6 cm hak en danste heel goed met ze. Voor mij is de grootste hindernis, nauw aan het dansen was nauw samen met de mannen, ik weet het niet. Als een privé Persoon, het heeft kostte me wat moeite, maar je went aan alles.:-)

Waar kan ik gaan dansen? Sinds ik heb leren Salsa Cubana, en L. A.-de Stijl is niet dominant op alle, ik voel me in Berlijn. Mijn ervaring is dat je kunt dansen in Hannover en Braunschweig (uit de Regio ik oorspronkelijk vandaan) bijna uitsluitend L. A.-Stijl. Ook van München, heb ik gehoord Vergelijkbaar. Met een beetje geluk, iemand dansen de Cubaanse stijl, is zeker. De Colombiaanse paviljoen in Wolfsburg is een prachtige Locatie, maar het is natuurlijk L. A. Style-zwaar, en ook alleen in de zomer geopend. De muziek bracht de mensen, maar in de stemming voor u. In Hannover kunt u dansen in Havana, zeker niet een Salsa, zelfs als je af en toe wel een spelen. In de Mambo, maar de stemming verstandig dat was niet op zijn minst op een vrijdag van de Hit. Salsa Open Air in de Vreemde, de directe ruimte bij het Centraal station van Hannover, vond ik mooi en ook de Salsa Sky Lounge zal de moeite waard zijn. In Braunschweig ik, helaas, niet dansen. Het mooiste is in Berlijn, natuurlijk: donderdag en zondag en in de Soda Club, en op woensdag, vrijdag en zaterdag in Havana . Inderdaad, je hoeft niet veel meer, tenminste, als je kan dansen Salsa Cubana. Toch, het is even mooi op maandag in Clärchen ‘ s Ballhaus, ik kon het ook niet geloven. In Havana kunt u ook in het weekend in aanvulling op de normale Partij, want er zijn verschillende kamers. Er zijn in het weekend in de Golf Lounge op de bovenste tree brug (meestal op vrijdag), een leuk Salsa Feest. Een geheime tip, ook al is het Verpakt. In de zomer zijn er ook heel veel evenementen in Open Lucht. De mooiste is waarschijnlijk de beste strand en op dinsdag bij het Centraal station, maar ook op de monbijou Park, alleen de muziek is een beetje stil. Er zijn natuurlijk een aantal Open Air feesten en talloze andere Salsa-feesten, die worden georganiseerd door de dans scholen zelf. Voor het inventariseren van hen allemaal, ik heb bij het schrijven van een verdere bijdrage. 🙂

Bijna vergeten: In het geval van de partijen, ook die komen natuurlijk de kosten die je willen dansen, een ronde, Bachata, cha cha en Mambo.

Nou, wil je een Salsa krijgen opnieuw of voor het eerst-voor een bezoek aan de Partij? Vorig jaar was ik met mijn neef er en het was een geweldige, spannende avond! Persoonlijk denk ik dat Salsa is eigenlijk een dans! Het is een leven van gevoel door middel van de Dans. Dat is de reden waarom ik denk dat Salsa dansen is ook zo boeiend! Je kunt overal doen, zelfs in het midden van de straat, omringd door toeschouwers, en op zijn eigen manier. En waar is meer authentiek dan hier in een van mijn favoriete video ‘ s van de salsa dansen?!

Vond je dit een leuk Bericht? Heb je nog vragen? Of wilt u met mij in contact? Dan laat ze me een reactie achter en volg me op Twitter of Facebook. Ik ben blij met elke actieve lezers! 🙂 Geniet Van Alles Wat Kristin

Geef een reactie