Uitgevoerd in de herfst – kleding en Motivatie

De herfst is geassocieerd met mij onvermijdelijk met comfort. Met een warm Kopje thee liggend op de Bank, een boek lezen en de geur van de nieuwste Yankee Candle genieten? Ik kan me voorstellen dat in de Gouden tijd van het jaar is bijna niets leuker dan om mijn avond of het weekend. De realiteit is op het moment, maar, helaas, iets anders. De werkdagen zijn lang en door de week gepland. Naast de Yoga, de Run is de balans voor mijn dagelijkse werk. Maar de koeler het wordt en hoe vroeger het donker wordt, hoe moeilijker het is om omhoog te komen en in de loopschoenen.

LaufbekleidungRedenen voor het Uitvoeren van in de herfst is er trouwens genoeg. Afgezien van het feit dat we blijven zo fit is, zal ook het versterken van ons immuunsysteem, verkoudheid en griep voorkomen. Als de dagen zijn “korter”, voor veel mensen is de winter een depressie voor de deur. Het gebrek aan licht ervoor zorgt dat ons lichaam produceert minder Serotonine (het”gelukshormoon”). Wanneer ze worden Uitgevoerd in de frisse lucht kan worden gebruikt als een gelukshormoon, en stress hormonen worden verminderd. Als gevolg hiervan voelen we ons na de Run, evenwichtig en ontspannen. Omdat het Runnen bouwt automatisch Stress. Voor mij zijn deze redenen zijn voldoende om samen in het najaar blijven de loopschoenen, zelfs als het is niet altijd gemakkelijk om te verslaan van de innerlijke varken hond. Maar je weet: “het Leven begint op het einde van je comfort zone!” 🙂

Wanneer ze worden Uitgevoerd in het najaar van functionele kleding is een must. Terwijl ik dan in de lente en zomer in katoenen shirts, die in de herfst van taboe. Katoen absorbeert zweet en wij beginnen te bevriezen. In het voorjaar en de zomer, dit is niet erg prettig in de koelere Seizoenen. Ik draag een shirt voor het Uitvoeren van een met lange mouwen, dikker functie en een zeer lichtgewicht softshell jas die je beschermt tegen Wind en regen. Mijn broek een winter broek die ik draag in de herfst. In de Winter draag ik een paar lagen meer en bovendien, handschoenen en muts. Maar het is ook belangrijk niet te warm om te dragen. Dit is altijd moeilijk, omdat op de eerste meters, totdat het lichaam de temperatuur is gestegen, kan het nog behoorlijk koud. Het is In principe altijd bij me dus dat ik nieuwe dingen altijd te motiveren om meer vaak. Die loopt in het donker, mag niet helemaal in het zwart, zoals ik vaak doe (ik lopen meestal in de ochtend) – dan is dat minstens zo erg als fietsers die rijden in het donker zonder licht.

Wie de herfst is het nog te koud om te Trainen, moet je in oefening: meer en meer sportscholen bieden lidmaatschappen die je op kunt zeggen op een maandelijkse basis een goede optie als u alleen wilt uitvoeren tijdens het koude Seizoen, op de loopband.

Onder de Link vindt u een aantal motiverende tips van mij. En ook mijn collega-Bloggers van Oostenrijk geschreven heb enige tijd geleden zijn grote bijdragen aan de Motivatie voor de Sport: neem eens een kijkje op Mirela, Vicky en Hannah!

Geef een reactie