Recept: Herfst pompoen Curry met kikkererwten en spinazie (vegetarisch)

Hui, ik heb uitgebracht sinds een eeuwigheid is niet een “echte” recept en nog veel meer! De ene of de andere van u merkte het misschien al: ik ben niet alleen in het werk maar ook in mijn voorbereidingen bruiloft – vrije tijd net zo goed als non-existent. Daarom is het noodzakelijk om in de keuken snel. De herfst pompoen Curry, dat zal ik je laten zien vandaag, gaar in 30 minuten – hoe langer het duurt ideaal. De basis voor dit recept kreeg ik van mijn moeder-in-law, het Origineel is van Jamie Oliver, die u veranderde het al en ik ook, nogmaals, van de Oorspronkelijke, bijna niets! 🙂 Het recept is door de manier glutenvrij en veganistisch – geschikt voor de wereld van vandaag vegantag! Ik hoop dat ik met mijn nieuwe recepten Tool, nu alles werkt en correct wordt weergegeven. Zo kunt u beoordelen de recepten en print het uit gemakkelijk.

Herbstliches Kürbis-Curry mit Kichererbsen und Spinat1

%image_alt% De herfst pompoen Curry met kikkererwten en spinazie stemmen: 4 waardering: 4.75 u: het recept te beoordelen! Print recept Herfst pompoen Curry met kikkererwten en spinazie stemmen: 4 waardering: 4.75 u: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 20 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten kooktijd 20 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 300 g Hokkaido pompoen
  • 1 rode paprika
  • 200 g bladspinazie
  • 2 sjalotten
  • 2 EETLEPELS kokosbloesem siroop*
  • 200 g kikkererwten, gekookt
  • 200 g gehakte tomaten in blik
  • 2 EETLEPELS curry pasta
  • 2-3 Stengels Van Peterselie
  • Zout*
  • Peper

Porties: Ingrediënten

  • 300 g Hokkaido pompoen
  • 1 rode paprika
  • 200 g bladspinazie
  • 2 sjalotten
  • 2 EETLEPELS kokosbloesem siroop*
  • 200 g kikkererwten, gekookt
  • 200 g gehakte tomaten in blik
  • 2 EETLEPELS curry pasta
  • 2-3 Stengels Van Peterselie
  • Zout*
  • Peper

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Instructies

  • De pompoen en was de paprika, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes. De shell van Hokkaido gegeten kan worden.
  • Pel de sjalotten en snijd ze in fijne ringen. De agave-sap in een pan en bak de uien karameliseren. In plaats van de agave, sap van plantaardige olie kan worden gebruikt, de gekarameliseerde sjalotten passen zeer goed bij deze stevige Curry.
  • De pompoen, de peper en voeg de spinazie. Ik heb het gebruikt TK-spinazie, aangezien ik niet elk vers. Verse spinazie, een beetje later. Vijf minuten op een middelmatig vuur sudderen en roer af en toe.
  • Voeg de kikkererwten en de gehakte tomaten toevoegen en nog 15 Min. sudderen.
  • Dan de curry pasta en roer. Was de peterselie en hak deze fijn. Ook aan de Curry. Breng op smaak met zout en peper.
  • Herbstliches Kürbis-Curry mit Kichererbsen und Spinat2

    Veel plezier koken en een goede eetlust!

    Geef een reactie