Hui, ik heb uitgebracht sinds een eeuwigheid is niet een “echte” recept en nog veel meer! De ene of de andere van u merkte het misschien al: ik ben niet alleen in het werk maar ook in mijn voorbereidingen bruiloft – vrije tijd net zo goed als non-existent. Daarom is het noodzakelijk om in de keuken snel. De herfst pompoen Curry, dat zal ik je laten zien vandaag, gaar in 30 minuten – hoe langer het duurt ideaal. De basis voor dit recept kreeg ik van mijn moeder-in-law, het Origineel is van Jamie Oliver, die u veranderde het al en ik ook, nogmaals, van de Oorspronkelijke, bijna niets! 🙂 Het recept is door de manier glutenvrij en veganistisch – geschikt voor de wereld van vandaag vegantag! Ik hoop dat ik met mijn nieuwe recepten Tool, nu alles werkt en correct wordt weergegeven. Zo kunt u beoordelen de recepten en print het uit gemakkelijk.
De herfst pompoen Curry met kikkererwten en spinazie stemmen: 4 waardering: 4.75 u: het recept te beoordelen! Print recept Herfst pompoen Curry met kikkererwten en spinazie stemmen: 4 waardering: 4.75 u: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 20 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten kooktijd 20 minuten
Ingrediënten
- 300 g Hokkaido pompoen
- 1 rode paprika
- 200 g bladspinazie
- 2 sjalotten
- 2 EETLEPELS kokosbloesem siroop*
- 200 g kikkererwten, gekookt
- 200 g gehakte tomaten in blik
- 2 EETLEPELS curry pasta
- 2-3 Stengels Van Peterselie
- Zout*
- Peper
Porties: Ingrediënten
- 300 g Hokkaido pompoen
- 1 rode paprika
- 200 g bladspinazie
- 2 sjalotten
- 2 EETLEPELS kokosbloesem siroop*
- 200 g kikkererwten, gekookt
- 200 g gehakte tomaten in blik
- 2 EETLEPELS curry pasta
- 2-3 Stengels Van Peterselie
- Zout*
- Peper
Porties:
Instructies
Veel plezier koken en een goede eetlust!