Ontspanning techniek 2: Hardlopen is mijn Meditatie

Vandaag de dag blijft het met mijn beste ontspanning tips en trucs uit verschillende gebieden. Een thema wil ik dat je voor een lange tijd te vertellen, Waarop het meditatieve. Ja, u hoort het goed! Uitgevoerd, kan worden van een ongelooflijk ontspannen meditatie, als je de aanpak van het op de juiste manier. Hoe dit werkt, ik zal u nu vertellen, omdat mijn Meditatie wordt Uitgevoerd. Mijn Run-n-OM zo te zeggen!

Wat ik bedoel met een meditatief Lopen?

Zoals je weet, loop ik zeer regelmatig en de meeste van alles wat ik ben eigenlijk te genieten van de meditatieve loopt. Soms is het zelfs de reden waarom ik ben gaan rennen. Een voorbeeld: ik ben geïrriteerd of gestrest van zijn werk en wil gewoon uit. De beste manier is dan langzamer. Heel langzaam, heel ontspannen, heel eenvoudig….Ik ga dan gewoon, zonder grote apparaten, zoals hartslag monitor, muziek, of iets dergelijks. Alleen ik en de weg. Aan het begin van Heer van Chaos en wilde emoties in mijn hoofd, maar hoe meer ik hoor de Geluiden van de natuur, de Wind, zich concentreren op het constante geluid van mijn voetstappen op de grond, op mijn huid, en mijn adem, hoe meer mijn hoofd leeg te maken. De negatieve emoties en de drukte verdwijnen. Met elke stap een beetje meer. Op een bepaald moment besef ik nog meer dat ik loop. Het loopt me en kan ik alles om me heen waarnemen dat heel intens, met al mijn zintuigen. Dit is de meditatieve staat van zijn tijdens het Hardlopen. De Flow!

Deze voorwaarde is niet alleen mooi voor mij, maar is ook waargenomen door andere lopers. Zelfs boeken zijn er voor het meditatief Lopen! Bijvoorbeeld: “De ziel” van de Benedictijner monnik Broer Michael Bauer. Hij is van mening: “Meditatieve balsem voor lichaam, geest en ziel Uitvoeren” en beschrijft zijn Uitgevoerd als een “lichaam gebed”. Heel treffend wordt genoemd, denk ik!

Hoe is het Runnen van Meditatie?

Puur uiterlijk, een meditatief lopen, in de Flow is een langzaam continu in de basis-uithoudingsvermogen-1. Echter, niet iedere continu uitvoeren in de GA1 is een meditatieve uitvoeren. Hij is een meditatief hardlopen, als je doet een aantal aspecten van het bewust, of ook intuïtief correct is.

Het Belangrijkste ding – denk ik – is de volstrekte doelloosheid eures uitgevoerd. Het gaat niet over een specifieke tijd of kilometers doel of een Wedstrijd. Alleen de pure Run focus. Stap-voor-stap. Heel bewust van dat. Je alleen richten op de uniformiteit van uw beweging, u zeer los in de heupen en de resonantie armen, en vind je persoonlijke ritme, waarin het kan zelf worden uitgevoerd.

Verder is het raadzaam dat een zuivere nasale ademhaling, dat is geen goed teken dat je te snel lopen. Misschien ook iets ongewoons nasale ademhaling gaat dieper dan een oppervlakkige ademhaling door de mond. Je middenrif is geactiveerd en de abdominale organen worden gemasseerd. Uw lichaam is in staat om te ontspannen aan de binnenkant voor betere en loslaten van alles wat u niet te zeggen is letterlijk als een steen in de maag of in de gal te overstromen. Daarnaast is een intensieve nasale ademhaling zijn heel undreamt-energie. Ik weet het is al van de Ujjayi ademhaling, de Vinyasa Power Yoga. Dit type van de ademhaling brengt het lichaam echt Gloed en levert een veel innerlijke kracht.

Bovendien komt u op de meditatieve om helemaal in het Hier en Nu. Terwijl je gedachten afdwalen op het eerste, misschien nog steeds, u kunt verbergen, je bewust zijn van waar je alleen op je werk, of je ademhaling te luisteren. Voer daarom noodzakelijkerwijs zonder muziek! Als je je realiseert dat je te verbergen alle gedachten en het woord van God letterlijk, dan kunt u uw aandacht bewust op de natuur om je heen en met al je zintuigen voor wat u te wachten staat. Ik rip eng op die momenten mijn ogen open en laat zoveel licht als mogelijk. Zie elk Detail! De geur van de natuur! Luister naar hun geluiden! Wind, zon, regen voelt op je huid! En smaak, en misschien zelfs een beetje…! Deze intensieve beleving van je omgeving en om u in het midden van het laten geen verontrustende gedachten. Je bent volledig in het heden aangekomen. Dat is Meditatie.

Hoe lang moet je mediteren constant, is geheel aan u. Voor mij is het punt waarop ik automatisch terug, mijn gedachten zijn “terug” en gewoon tevreden ben komen na een tijdje. Dan loop ik meteen naar huis, en je kunt je voorstellen wat voor verschil het maakt. Veel Tijd heb ik kwam volledig vervangen van uw huis. Te beginnen met een hoop woede, wrok, verdriet of het gevoel van een gehaast. Terug heel rustig en ontspannen. Hardlopen is mijn Meditatie, dat is alles. Daarom is ervoor om te proberen of ze nemen het de komende Tijd heel bewust, als je weet dat de staat al, maar nooit als een Meditatie beschouwd!

Nu, in de herfst en Winter, het meditatief Hardlopen is vooral leuk. Het is veel minder op de wegen, veld paden of in de bossen, wat kan je afleiden. Ook de meeste van de lopers in de tegenovergestelde hijgen gewoon toch geen volgende Wedstrijd, maar genieten van de rustige buiten het seizoen. Daarom is uw volgende run maakt je erg bewust van een meditatieve uitvoeren of op zijn minst je Best! Door de Stroming en het gelijktijdig ontspannen van een set helemaal zelf.

Geef een reactie