Rise and shine! De perfecte motivatie video!

In een week, onze gezamenlijke Fit is om te beginnen-in-februari-Challenge, en nogmaals ik ben overweldigd hoe velen van u deel te nemen! Toen ik er over nadenk, het tintelt me in de Vingers…ik ben gemotiveerd om te stoppen, en kan haast niet wachten tot het begint. 🙂

Rise and shine

Passend, ik ben 2 dagen geleden Surfen naar sport motivatie video ‘ s op een 3-minuten durende Film op YouTube duwde me gewoon weggeblazen door: Rise and shine! Het was in de ochtend aan de ontbijttafel, als ik echt wilde vertrekken al bijna aan het werk. Maar ik zat in de voorkant van mijn scherm, geroerd door de woorden en liep naar me eigenlijk in tranen over de wangen. En dat is de reden waarom ik moet deel deze Video met u en vertellen u wat heeft mij aangeraakt dus. Maar kijk voor jezelf.

In figuurlijke zin, onze wekker gaat zo vaak in de ochtend, en we worden geconfronteerd met de beslissing: ga ik nu Staan en doen wat ik wilde, wat ik eigenlijk het alarm instellen, WAT ik ECHT WIL of ben ik niet. Het maakt niet uit of het gaat om de fitnessruimte, de ochtend uit te voeren of de tennis training, waarin ik geacht werd om weer te gaan. We worstelen met de beslissing, omdat er zo veel dingen komen naar ons, dus moeten we het liever niet over. Het is te koud, te donker, ik heb eigenlijk nog langer, het is niet te laat, ik ben fit en en en. De weg uit onze comfort zone is hard!

Welkom in de Maling! 🙂 Ja, het voelt alsof u eigenlijk zoals somberheid, en somberheid. Maar we hebben een keuze tussen de “easy way”, gewoon op de grond blijven en NIET voorwaarts, en de “juiste manier”, en alle van ons echt willen om actief te worden en om te bereiken wat we echt willen!

En tada: we spreken niet meer alleen van de sport! Wat de Video leert ons dat we kunnen toepassen op alles in het leven! Iedere beslissing die wij voor staan, en denkt: “Moet ik me nu echt op de weg? Ik heb zelf gevraagd “de wekker”, want ik wil dit ding zo veel, maar er zijn zoveel Angsten, zorgen,….Het is makkelijker als ik blijven “liggen”?

Het belangrijkste op dit punt is dat we de eerste stap te zetten en onze konten en te krijgen! Als we ons stap voor stap op de weg naar onze persoonlijke doel, dan zal ons elke stap van de weg….zelfs de achterkant stappen, want zelfs de. Deze “juiste manier”, is wat we echt willen, is er gegarandeerd niet makkelijker op! Op deze manier is voor ons om te zitten zo vaak, onze angst, onze twijfel en onze innerlijke varken hond op de schouder en we proberen te dwalen van het pad. Omdat Het een gemakkelijke manier zal er altijd zijn! Het is de zijwaartse afleiding, die leidt terug naar de Start. Hij is de stem in ons hoofd die zegt we doen het toch. Het is de verleiding om op te geven, te voeren en op te hangen van onze dromen op de nagel.

Maar de beslissing is, in onze dromen, eindelijk, aan te pakken, om actief te zijn, en onze Angsten, onze zelf-twijfel en de “duivel op de schouder” te confronteren en overspoeld u gemakkelijk, ons leven kan veranderen. U kan ons de kracht geven om te overwinnen elke hindernis op onze weg. U kunt vertrouwen op ons om te groeien, lost alle twijfel in ons. U kunt opnieuw aanwakkeren van het vuur in ons, dat brengt ons met passie te Branden….ongeacht of het voor de eerste Marathon, de langverwachte onafhankelijkheid, of de reis rond de wereld is, we dromen van het jaar.

Alleen het besluit “voor het” om ons innerlijk te Schijnen! Rise and shine. Wij, echter, is niet op dit pad, maar blijf liggen er, wanneer het alarm afgaat, dan zullen we dit nooit doen ervaring! De “juiste manier” zal ons brengen tot wat we zo veel verlangen, indien wij geloven in onszelf! De “easy way” zal het nooit doen.

En als de Film eindigt zo mooi:

“Dus beslis nu! Omdat lot wacht voor niemand. En wanneer je tijd komt en duizend verschillende stemmen proberen te vertellen: “Je bent niet klaar voor het” lijsten in plaats van de eenzame stem die zegt “Je bent klaar! Je bent voorbereid. Het is aan jullie nu! Dus rise and shine!”

De woorden laat uw geest te handelen….Ik moest ook mijn tijd. Ik wens jullie een heerlijke zondag! 🙂

Geef een reactie