Terugkijkend op het afgelopen jaar

Weer een jaar ouder! Dat betekent dat het tijd voor mij om te kijken op het afgelopen jaar bewust. In het laatste jaar heb ik dit gedaan voor de eerste Keer en besefte wat een gunstig effect van een dergelijke herziening. Vaak, de tijd vliegt, net als dat en we zien weinig van wat er daadwerkelijk gebeurt in de laatste 12 maanden. Echter, als we ons de tijd voor een kijkje terug in de tijd, we merken hoe veel is er nog een jaar bij ons, als een heleboel mooie of verdrietige momenten er waren, hoeveel mensen hebben we ontmoet nieuwe of beter: wat maakt een leven waard.

Lebenjahr

En als ik nu terug kijk op de afgelopen 12 maanden, dan sommige dingen niet bij mij op dat het een jaar geleden waren er nog steeds, of iets anders.

Een van de dingen is mijn Blog, zoals het nu is. Eten Trein van een gezond leven. Ik ben er trots op dat ik heb overgenomen van een eerder zwak – als-juridisch-technologie enthousiast persoon-in deze nieuwe materie van de Hosting, HTML en co. om mijn Blog een nieuw huis. Ik heb geen spijt van de verhuizing en ben blij elke Keer als ik bel mijn pagina. Alleen het zelf gemaakt! 🙂 Op hetzelfde moment, vond ik mezelf met een perfecte blog-concept. Namelijk, geen. Mijn Berichten worden op het gebied van gezonde voeding, Fitness, self-discovery, etc., maar ik ben aan het leren, opnieuw en opnieuw, dat ik het schrijven van de beste Posts van de darm. Zonder Een Plan. Deze teksten zijn precies wat ik voel, denk ik, wat beweegt mij. En het voelt goed!

Ik ben blij dat ik mijn hart gevolgd aan de Yoga leren de juiste manier en in deze zoektocht naar een cursus, vond ik dat bij mij elke Keer zo veel plezier. Alleen zou ik het niet heb geprobeerd de kraai of het hoofd staan, zijn veilig en getraind. 🙂 Ik heb het gevoel dat er met Yoga, dat ik gegeven heb van mijn leven meer in Balans. Yoga heeft mij altijd gefascineerd, maar nu is het greep me zo goed! Maar niet alleen dat…door het beoefenen van Yoga heeft een uitgebreid mijn horizon. Ik besef hoe goed ik het doe in mijn lichaam voelde en gewoon zitten en luisteren. Het heet Meditatie?! Misschien. Voor mij is de term is niet zo belangrijk. Het belangrijkste is dat het goed is voor mij.

Ik ben ook getrokken dankbaar dat ik Klim op mijn Hobby “” een lijn. Zoals het gezegde gaat: stel je voor, dat zou Klimmen in een jurk. Dan zet ik het is merkwaardig dat me in de spiegel gezien, reed door de kamer,…..maar uiteindelijk heb ik ontdekt dat het bij mij past….EN: ik heb het nu gewoon goed. Lang heb ik geworsteld met dit: Begin je weer? Kon je maar weer… De dure apparatuur en zo verder en zo voort. Niets! Ik heb besloten, met het Klimmen te stoppen. De jurk is niet alleen van mijn. Ik zou hem dragen weer eens, misschien zal ik leen het mij voor een leuke middag, maar ik wil niet, noem het mijn Eigen.

Ik heb ook geleerd in het afgelopen jaar veel over mezelf. Ik heb veel gelezen, in verschillende richtingen gehoorzaamt, en altijd intuïtief Belangrijkste voor mij genomen. Ondertussen heb ik het gevoel dat er in mijn geest een proces dat aan de gang is en het trekt voor mij. De stem van mijn hart, mijn innerlijke leiding, of hoe je het ook wilt noemen. Ze stuurde mij in het afgelopen jaar in veel dingen zachtjes, en ik heb het gedaan van tijd tot tijd, ook te vertrouwen op haar geheel, en niet om de vraag wat ze me vertelt. Juist door zulke momenten van indrukwekkende ervaringen zijn ontstaan, zoals mijn hond-wandelaars-ervaring, ondanks de angst van honden.

Verder ben ik ook blij dat de vriendschappen die zijn gemaakt door middel van mijn Blog, altijd blijven groeien, zelfs als we vaak hoor of zie je. Het is een geweldig gevoel om te weten dat er mensen zijn die soortgelijke vink het gevoel dat ik heb. En natuurlijk ben ik ook dankbaar voor al mijn blog-lezers – dus voor U! Het is mooi om deel uit van een grote, groeiende gemeenschap, en om te leren van elke dag.

Ik weet uit ervaring dat er in deze maand weer de verjaardag van de kinderen. Vastbesloten ook. Dus als je binnenkort jarig of gewoon uw speciale dag te vieren, dan een half uur te neem je eigenlijk een keer voor u en voor deze kleine Meditatie.

Vergeet niet je laatste jaar van het leven. Wat zijn de mooiste momenten waren? Wat u hebt ervaren, of het nu goed of verdrietig? Wat is er veranderd? Hoe heb je veranderd? Wanneer was u bijzonder trots op? Wat zijn je in je laatste jaar van dankbaarheid?

Geef een reactie