Stevia in de Test – mijn ervaring rapport

Onlangs had ik het zou willen worden behandeld door de exploitanten van de Yazio-online magazine, of ik moet kopen voor het nieuwe Online Shop “Stevia” in hun nieuwe Stevia producten in de Vorm van mijn keuze om te testen. Het is duidelijk, ik ben er dol op! Ik hou van Nieuwe dingen uit te proberen! 🙂 Hier is mijn ervaring nu het verslag van Stevia.

Stevia im Bild

Wat is Stevia?

Stevia is al de woede. Het is DE nieuwe zoetstof en Alternatief voor suiker.

Stevia is afkomstig van de Plant Stevia rebaudiana (“zoete kruid” of “honey herb”), die een stof, mengsel, die kan worden gebruikt als zoetstof. Terwijl stevia producten hebben een 450-voudig hogere zoetkracht dan suiker.

Wat zijn de voordelen van Stevia als zoetstof?

Stevia heeft een aantal voordelen in een gezondheids-bewuste leven, dat is waarom het is nu zo populair is. (Bron)

  • Het moet worden gebruikt voor dezelfde Süßungsintensität veel minder (zoeter)
  • Het heeft geen calorieën (geen energie). Het is dus niet ten laste van de energie-metabolisme, zoals het geval is met suiker, zo zeer het geval.
  • Het is ook geschikt voor diabetici, omdat het lichaam geen Insuline is nodig voor het verwerken van Stevia in de stofwisseling.
  • Het is niet een zuurvormende agent in de stofwisseling in ons lichaam en heeft geen last van ons zuur-base-evenwicht.

Deze voordelen van Stevia zijn, voor mij, sinds ik voor het eerst over gehoord, erg overtuigend! Het is een beetje zoals het lijkt als de spreekwoordelijke vaak gezocht “Jack of all trades”. “Suiker”zoetheid zonder de vervelende bijwerkingen.

Hoe zijn mijn ervaringen met Stevia?

En omdat ik uit Stevia zo onder de indruk, ik heb al voor dit product test Stevia tabletten van mijn gezondheid van voedsel op te slaan. Mijn eerste aanvraag was mijn gebruikelijke koffie met Melk. Ik hou van een koffie verkeerd zonder de Zoetheid, dus ik moest grijpen, in weerwil van Schoon Eten, bijna dagelijks, op de suiker-dispenser. Daarom, de suiker werd onmiddellijk vervangen door Stevia. Zack, een Tabblad in het Kopje en de smaak…..hm…..Ik moet zeggen, het was me viiiieeel te lief, en ook een soort van Zoet voor mij was het wennen. Ik probeerde het later met een halve Tab. Dat was beter, maar nog steeds ongebruikelijk. Ook in de thee, er werd niet echt beter. Slechts een resolutie op het Tabblad in het water voor onze krenten geproefd van de manier waarop ik had gedacht: licht gezoet en lekker!

Daarom was ik na de eerste test is ook heel nieuwsgierig, als mij, de exploitant van de Online shop Stevia-kopen schreef. De andere Stevia zijn varianten van hetzelfde in uw Süßungsverhalten? Ik besloot om direct door te gaan voor de vloeibare versie. Dit is nu een goede 3 weken thuis. Ik kan zeggen: VEEL BETER! De druppels kunnen veel meer fijn te doseren en zijn niet zo “sterk” in de Zoete als de Tabbladen. Ik gebruik de druppels, bijvoorbeeld, voor mijn koffie met Melk, en soms voor de thee of bij het bakken in plaats van vanille suiker. Het is niet altijd makkelijk om de juiste hoeveelheid, want Stevia is dus compleet anders dan normale suiker, waarvan we weten dat voor honderden jaren. Maar voor mij, Stevia is een goede, ernstige suiker alternatief, voor die ben ik ook bereid om iets meer te betalen. Voor mijn product te testen, ik keek op te kopen, natuurlijk, de nieuwe Online Shop Stevia. Er zijn er te kopen Stevia in de Vorm van Tabbladen, druppels, poeder en het hele blad. De selectie is zo groot! Stevia kopen adverteert dat ze bieden door hun jarenlange ervaring, alleen goed Stevia producten (geen goedkope import). De prijzen zijn in vergelijking met de gezondheid van voedsel op te slaan van mijn vertrouwen in bestelling. Voor mij, niets spreekt tegen een aankoop in deze nieuwe Online Shop! Dan zou ik test misschien de volgende, de Stevia bladeren… Heb jij ervaring met Stevia? Of zelfs het kwaad suiker volledig uit uw voeding plan, wordt verwijderd?

Al Het Beste!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie