Let op: een man en een vrouw! Hoe doen we samen maken als een Paar sporten

Voor velen fitness is de droom van de liefhebbers par excellence – de gepassioneerde Hobby, zoals de marathon lopen, Mountainbiken, Klimmen of iets dergelijks met de Partner te delen, samen trainen en elkaar soms moeilijk, soms de vreugde van de stralende steun! Deze grote droom is absoluut duidelijk: Als we iets doen met zoveel enthousiasme en zoveel tijd te investeren, dan willen we graag delen met onze hart van mensen. Maar wat als de partners niet willen? Wat als hij of zij is de absolute sport? Of een andere sportieve doelen en dromen? Common sport als een Paar is soms niet zo gemakkelijk als wij het ons voorstellen. Ik heb verzameld in de laatste paar jaar, mijn ervaringen en wil jullie vandaag gewoon een keer met een twinkeling in de ogen van onze spannende reis.

Sport-als-Paar

In het nieuwe jaar nacht van 2012, heb ik verzonnen mijn grote, bijna heroïsche opzet voor het nieuwe jaar: ik wilde bereiken “de atletische vorm van mijn leven”! Ik had het lichaam, de neus is vol van pijn in de rug, migraine-aanvallen, en een Algemene verstoring van de mijn. Ik wilde iets Goeds doen en ik zal een sportieve uitdaging. Dus ik ging recht naar het begin van het nieuwe jaar met HIIT Training, Hardlopen, enz., Volledige en gehecht aan mijn Partner in de Nul-komma-Niets voor mijlen en mijlen. Hij wilde “meer Sport”, echter met een Kracht van mij, had hij niet verwacht. Terwijl hij schreef op zijn eerste training plan, brachten mij bijna dagelijks in mijn Training thuis. In een ongelooflijk tempo, ik bouwde de spieren en het uithoudingsvermogen die ik nooit eerder had en ik kreeg er formeel vleugels! Om dit ging de tijd, we zijn ook nog samen naar de sportschool, maar ook hier trok ik het heel snel, Sit-Ups etc. En zelfs in een gemeenschappelijke Hot Iron natuurlijk kozen we op een bepaald moment hebben dezelfde Gewichten. Voor mij was dat ongelooflijk trots op mijn vriend, maar meer gefrustreerd en meer! Maar toen realiseerde ik me precies…

Integendeel, het ging voor een lange tijd! Ik liep mijn eerste officiële wedstrijd, hij keek me recht in het proces. Ik dacht van Trainingen en Oefeningen voor ons beide, had hij niet wilt om te trainen met mij. Hij droomde van zijn eerste Triathlon, liep ik mijn eerste niet-officiële halve marathon! Dus ik was altijd meer op de sportieve, actieve vrouw, hij werd steeds meer en meer passieve ‘ couch potato – in mijn ogen! Natuurlijk, het was niet zo extreem, maar de trend ging in precies die richting. Terwijl ik stond te draaien (“En als hij niet wil, dan ook niet alleen!”), hij leek lusteloos en was niet in de cursus! We spraken vaak over dit probleem, maar we vonden geen redelijke oplossing of gewoon kwam tot de werkelijke kern van het probleem! In plaats daarvan denken we dat het het Beste zou zijn als iedereen gewoon een sportief ding, en het Beste gemotiveerd. Hadden We forceren niets Gemeen op het gebied van sport.

Voor de eerste Keer het tij keerde in onze eerste officiële halve marathon. Natuurlijk, ik had genomen ons bord in de Hand en ook in de training van de voorbereiding, het ging zoals gewoonlijk: ik was zeer gemotiveerd, opgeleid volgens Plan en gaf alles. Mijn vriend nam een betere verzorging van het interieur van ons huis (waarvoor ik dankbaar was voor hem en ik ben), en opgeleid slechts sporadisch. Op de dag van onze grote, gemeenschappelijke run, had ik geen twijfel dat ik het zou doen…maar ik had getwijfeld hem op grond van zijn opleiding staan! Echter, dit was een geweldige sportieve ervaring voor ons als Stel: We deden het allemaal samen. De eerste 15 km van de break-in kwam met hem, en ik motiveerde hem om te volharden. Op hetzelfde moment realiseerde ik me dat ik zelf door mijn vorige koude passen, zoals in Opleiding. Maar mijn vriend gestopt door en gemotiveerd om te draaien me. In de laatste Kilometer van de absolute ineenstorting kwam naar me toe. Mijn hoofd zei heel onverwacht: “stop it!” Ik kon het niet en zou niet, in het kort, dus in de voorkant van het doel! Maar nu, mijn Partner was er voor me. Nu is hij degene was die me de moed om te worden uitgereikt, het ontroerd me om te volharden, en zelfs aan het einde van een race side-by-side. “Wacht, mijn kleintje!” In het einde, we liepen precies op hetzelfde moment, 1:56:59 en omhelsde ons! Dit prachtige ervaring is gebleven met mij in het hoofd! Ik zag wat er sportief in onze samenwerking mogelijk is…en op hetzelfde moment was ik geïrriteerd: Waarom iets werkt “” de halve marathon, die werkte voor vele maanden eerder, nooit? Wat was er anders?…Toch kwam ik achter het geheim.

Om het vinden van de partner die dag in het kader van mijn Seminar “De kunst van het geluk en vervulling” het is voor mij een “klik”. We behandeld intensief samen met de nog typische rollen van mannen en vrouwen in een relatie en als ik eenmaal gerealiseerd is, waarom zijn we te hebben gevonden op een uitzondering na – nooit leuk aan deze sport. I. 2012 van de ene dag op de andere in de wereld van de sport naar de absolute macht vrouw en leerde een verscheidenheid van mannelijke kenmerken, nam ik misschien zelfs in dit Deel van onze relatie, de mannelijke rol! Ik eiste van hem met bewondering voor mijn grote ontwikkeling. Ik daagde hem voortdurend voor de sportieve strijd. Ik gaf hem tips voor zijn Opleiding. Ik vergeleek me met hem. Ik raakte hem met mijn Kracht. Ik maakte terwijl hij droomde nog een… Geloof me, liefde, vrouwen, ik ben geen voorstander van stereotypen, maar die status zal vinden mousserende niet een man. Hij is enorm gefrustreerd, omdat geen mens zou kunnen meten met zijn partner, hij wil liefhebben en beschermen u in de “muscle vergelijking”. Het is natuurlijk geweldig zijn als wij vrouwen zijn ook actief en succesvol. Maar Onze lieve, willen mannen om bewonderd te worden door je partner, je wilt voelen op dezelfde manier in de sport als “helden” brand en ons op de rand van tijd tot tijd en eerlijk gezegd vonden het geweldig! Dat geeft je vleugels in plaats van frustratie! En dat is goed voor de samenwerking!

Na afloop van het Seminar en de grote “klik” in ons hoofd, we hebben veel gepraat over onze Sport. Opnieuw en opnieuw gingen we naar het analyseren van de typische frustratie-situaties uit het verleden, waarin we verwisseld rollen, handelen, en kon het niet helpen, maar lachen, zelfs door beide van ons gedrag. Want ik ben ook eerlijk, liefdevol, motiverende woorden van mijn partner op de laatste HM-kilometer en de dikte op de doelgroep, ik heb genoten van de klysma zo veel, en bewonderd! Voor mij heeft gemaakt, maar niet veel plezier om mezelf te vergelijken met mijn Partner en beter te worden dan hij is! Maar ik dacht, ten onrechte, dat is precies de spur zou…..om hem gemotiveerd te nemen van zijn Opleiding serieus! Op het moment dat ik niet op de hoogte was dat het veroorzaakt precies het tegenovergestelde en gaat hij naar de “concurrentie” met mij – zijn vriendin – gefrustreerd uit de weg, hij heeft net zo veel als ik wilde, dat doen we sporten met elkaar!

Nu pakken we het anders. We begonnen dit jaar voor het eerst samen in de fit februari….het was zijn idee! Mijn vriend voor ons in gedachten heeft, een opleidingsplan, en ik geniet er echt van, hoe veel aandacht en inspanning die hij heeft gemaakt voor dit doel. 3-hij-Split-met een focus op de benen, buik/ rug en bovenlichaam/ armen/ borst. Alles gecombineerd Trainingen Verpakt in HIIT! Een super workout! Nu gaan we aan de slag om goede muziek, op onze gym kleding en gaan samen! Geen concurrentie, maar een eerlijke, wederzijdse steun en Motivatie! En soms bouw ik in mijn Opleiding en elementen van Yoga die mij de Training! Als hij wil proberen, dol van. Indien niet, dan is het ook ok! Niet meer dwang! Daarnaast zullen we nu weer in de lente, onze lange runs op het weekend bij elkaar…de andere van de week wordt elk. Eindelijk, we trainen zowel op de Marathon van Berlijn 2015. Of zullen we weer samen zijn, het zal laten zien…maar ik ben er zeker van dat we met deze Tijd op de weg, veel beter en makkelijker! Zonder enige frustratie! Mijn vriend heeft een dikte ongelooflijk veel zelfvertrouwen en een grote Kennis over Training. Deze prachtige eigenschappen, het is nu voor de eerste Keer in de Opleiding. En ik profiteren. Daarnaast ben ik de liefdevolle Motivator dat brengt ons beide en de gelukkige tijden de tanden bijt en je goed humeur niet verliest, als het is vermoeiend!

Elkaar in plaats van tegen elkaar! Gelach in plaats van frustratie! Dus het kan ook nog een sportieve Happy ending voor de twee van ons…we zijn op de weg! 🙂

Geef een reactie