De Body rock App – mijn ervaring rapport

Op deze regenachtige vrijdag, ik zou graag een App die ik gebruik nu voor een lange tijd en sinds de introductie: de body rock App.

De Body rock heeft Recentelijk gebracht in aanvulling op de Website bodyrock.tv een aparte gratis App uit. Lang geleden werd aangekondigd en ik was echt benieuwd of het ook levert wat het belooft.

Bodyrock App

Laten we eens kijken naar de afzonderlijke functies.

Bodyrock.tv: alle Trainingen uit bodyrock.tv zijn ingediend, hetzij in chronologische volgorde of op populariteit. Als u klikt op een Training, zodat u het kunt bekijken op Youtube, opmerkingen lezen en schrijven van de beschrijving van het bekijken en toevoegen aan zijn persoonlijke favorieten. Dit is ook mijn voornamelijk gebruikt door de functie. Ik stream mijn Video ‘ s over Apple.tv direct op onze televisie, en in het bijzonder, kan meedoen in de real-time Trainingen leven. Ook heb ik bespaar me de echt goede Trainingen als favoriet en neem een kijkje op de Scores van de andere lichaam wip. 🙂

Favorieten: Hier zijn de persoonlijke favoriete workouts zijn opgeslagen.

ChitChat: met deze functie kunt u chatten met vrijwel het gehele lichaam wip Gemeenschap. Voer een Tekst die gelezen kan worden door de hele wereld. Hier vindt u ook het lichaam van de wip van de eigen omgeving (als ze bestaan).

Newsfeed: de Newsfeed toont je alle Tweets en Berichten worden weergegeven, die gepubliceerd werden op alle sociale netwerken. De reden van een Feedreader.

Top BRs: Hier vindt u de Top lichaam wip. Een Top lichaam wip het is, als je zo veel van de activiteiten in de App delen met vrienden, Trainingen, tarief, opmerkingen, etc. Deze functie is wellicht voor sommige een grote stimulans, ik vind ze zeer interessant.

Bodyrockers: Er is een fotogalerij van alle geüploade lichaam wip foto ‘ s. Soms vind ik dit heel interessant, wat is het succes wat hebben bereikt Met de Wip en het is zeker één van de eigen motivatie.

Toon: Hier kunt u een van uw eigen foto ‘ s (uiteraard met de body rock-Logo) en het is zelfs in de galerij instellen.

Profielen in Profielen kunt u zien dat zijn eigen profiel, de “ontwikkelde” scoren in de App, het verzenden van berichten, vrienden uitnodigen, enz.

QR-Codes: Dit is een typische QR-code Scanner. De exacte functie in verband met de body rock is voor mij heel duidelijk.

Links: Onder “Links” vindt u alle kanalen uit het Lisa-Marie, Sean, Freddy en co. op Facebook en Twitter.

In de App veel van de functies, waarvan ik gebruik eigenlijk alleen maar één recht: het Bekijken van de Video ‘ s. Deze functie is voor mij, maar een grote waarde, omdat de Toegang tot de normale body rock site met een Smartphone is nogal moeilijk. Om aan zijn gewenste Video ‘ s door te bladeren, het duurt een meester van de stemming. Dit is in de App veel beter en sneller, zonder dat ik moet weer op mijn Laptop. Om deze reden, is het al de moeite waard voor mij, de gratis App downloaden.

Wat is er mis met mij in principe, maar ook met name in deze App is een goede zoekfunctie. Het zou geweldig zijn als de Trainingen zijn ingedeeld op basis van categorieën, bijvoorbeeld, bovenlichaam, abs, enz., aangezien de meeste van de Trainingen zijn niet de klassieke full-body Workouts. Je kon merken dat het een populaire Trainingen voor een specifiek gebied van het lichaam.

Conclusie: door de praktische video-on-the-go is een aanrader! De andere functies zijn meer kans om te verspillen!

Een App die ik al het lichaam rockers naar het hart, is de Gymboss 2 Interval Timer App! Een groot ding over de body rock. In deze Post heb ik al gemeld.

Happy Rock!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie