Smoothies met “Goede Smoothie” en 1. Advent Concurrentie

Lieverds, dit jaar zijn er hier op het project: Gezonde advent kalender weer tot leven! Ik zie het seizoen van de Advent eens te meer als een manier om te zeggen DANK u. Want zonder lezers zou er dit Blog, misschien – maar het zou het veel minder leuk om te schrijven regelmatig, om foto ‘ s en alle andere dingen rond het Blog . Daarom zal op de vier advent zondag, respectievelijk, een loterij met geweldige partners.

Enige tijd geleden werd ik gevraagd door het bedrijf Goed Smoothie, of ik ben in de stemming om hun producten te testen. Goede Smoothie verkocht verpulverd Smoothie ingrediënten. De ene of de andere zal zich herinneren dat ik vaak gerapporteerd over de Lebepur producten, en dit heel graag gebruik. Vooral nu in de Winter, waar alleen een paar lokale variëteiten van fruit en groenten die in het seizoen, ik gebruik bevriezen-gedroogd en in poedervorm groenten en fruit voor mijn Smoothies, maar ook voor het bakken. Met name in de producten van een Goede Smoothie is dat je kunt maken zijn Smoothie individueel met behulp van een Configurator. Toen ik keek naar de website van de vennootschap voor de eerste Keer, was ik direct weggeblazen (dat gebeurt zeer zelden).

Om u te laten zien deze keer, ik nam een korte Film voor je, als ik mijn bestelling geplaatst (maar u kunt natuurlijk ook direct op de Homepage en te zien, maar het kind was ontwaakt in mij, en ik had een geweldige tijd Samen in mijn mixes):

De Smoothie-de Configurator is niet de waanzin?! Ik ben nog steeds verbaasd totaal, en zou het mij vraagt op uw favoriete vele andere combinaties. De twee rassen heb ik dan eenmaal besloten, kwam 2 dagen later:

Good Smoothie Maracuja Kiba Maca

Hier zie je mijn “passie fruit-Kiba met Maca”, bestaande uit bananen (40%), zure kersen (25%), de passievrucht (30%), Maca (5%).

Good Smoothie Blauer Beerenmix

En hier is mijn “Blauwe Beerenmix”, bestaande uit bosbessen (50%), BlackBerry (40%), zwarte bes (10%), 1 snufje vanille.

Een totaal van 200 g Smoothie-Mix pro blikjes zijn inbegrepen (in die 1,4 kg van verwerkte groenten en fruit). 1-2 EETLEPEL per glas (200 ml). Bij mij dergelijke producten, op basis van ervaringen, voor een zeer lange tijd.

Good Smoothie Blauer Beerenmix1

1 EETLEPEL van mijn “Blauwe Beerenmix”, gemengd met 1 banaan 200 ml soja melk.

Good Smoothie Maracuja Kiba Maca4

1 EETLEPEL van mijn “passie fruit-Kiba met Maca”, gemengd met 1 banaan 200 ml soja melk.

Ik ben niet alleen door de Configurator enthousiast, maar ook van de verpulverd Smoothie ingrediënten. De kwaliteit is geweldig en mijn tot nu toe getest Smoothies allemaal hebben ze smaakte erg lekker.

De ingrediënten van raw food tot 100% en organische en komen zelfs in een groot deel van hun eigen teelt – namelijk, de ingrediënten die kunnen worden geteeld in Duitsland. Bananen en andere tropische Vruchten, evenals een aantal Superfoods groeien niet in dit land, eenvoudig, en afgeleid, naar de Goede Smoothie van “tuinen van het Paradijs van de tropische Zone, zoals Zuid-Amerika, Azië of Afrika” eerlijk verhandeld en van biologische kwaliteit.

In aanvulling op de zelf-gemixte Smoothie poeders, ik was in staat om te proberen acht nieuwe 2go Smoothies Goede Smoothie. De afgewerkte Smoothie mixen, en dat was gevuld flesje in een klein glas. En omdat ik zo enthousiast over de Kans om het testen van de producten:

Win één van de 10 Smoothie 2go-proeverijen

De degustatie pakketten bevatten 1 Portie (25g) van de volgende mengsels: fruit tuin, Groene Tuin, Beauty -, Hersen -, Detox -, Energie-boost, Immuun -, aardbei – framboos.

Good Smoothie to go1

Good Smoothie to go2

De flessen zijn gewoon gevuld met vloeistof. Mij persoonlijk, 25 g van het mengsel zijn voor de kleine flesjes een beetje te veel, dat is de reden waarom ik overgedragen – maar de samenhang is natuurlijk een kwestie van smaak!

Hoe kan je winnen:

  • Laat tot en met zondag 06. December 2015 een reactie achter met een geldig E-Mail adres (in de doos) onder deze post en vertel me welke mix je in de Goede-Smoothie-zou de Configurator.
  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, (of met een duits adres).
  • De winnaars worden bekend gemaakt, zoals altijd, willekeurig onder alle deelnemers een lot trekken en hier.
  • Ik zal contact opnemen met de winnaars en vragen voor de scheepvaart adres, de ik Goede Smoothie uitvoeren, het verzenden van de prijzen.
  • Niet inwisselbaar voor een geldbedrag aan de prijs.

Veel geluk en een grote 1. Advent!

De wedstrijd is al klaar! Won Ann-Kathrin, Hanna, Philip, Caroline, Katrin, Nina, Sandra, Jacky, Linda en Claudia. De winnaars zijn aangemeld.

Dankzij een Goede Smoothie voor de win!

Geef een reactie