Drink meer water in de Winter met SodaStream – 2. Advent Concurrentie

RECLAME Hoe belangrijk het is om voldoende water te drinken, telkens bewust van moet zijn: we Drinken te weinig, te wreken dit snel in de Vorm van concentratieproblemen, duizeligheid, hoofdpijn of zelfs migraine. Alleen als we voldoende te drinken, we zijn ook krachtig. Ook onze huid verbetert, als we te weinig water drinken, terwijl de huid in het geval van vloeibare tekort wordt droog en scheuren heeft de neiging om worden. Ik gebruikte om te drinken te weinig, en kon zingen een lied voor de droge huid. Tik op het water vond ik als kind in mijn jeugd, in het geheel niet, en hebben alleen gebotteld water te drinken. Met veel koolzuur, zelfs niet een “Medium” mineraal water die ik dronk.

SodaStream3

Mijn drinkgedrag veranderd

In mijn Jeugd hadden we thuis met een SodaStream, ik ben het testen nu voor een paar weken. Ik denk dat het apparaat en de plastic flessen gebruikt werd om thuis te zijn. Later, toen vertrok ik van huis en mijn eerste eigen appartement (en geen auto), schakelde ik snel het water uit de kraan, want ik was te lui om het te vervoeren kratten. De SodaStream zou dan hebben mijn perfecte oplossing – maar het apparaat was eigenlijk best cool en nooit bij mij opgekomen. Dus ik groeide en werd gedwongen om water uit de kraan. De overstap van fles water aan het leidingwater is niet echt makkelijk voor mij en ik heb niet gedronken voor een lange tijd een weinig water, want ik vond het leidingwater. Gebotteld water kocht ik op het moment, alleen door de fles, als ik op weg.

Vandaag drink ik zowel kraanwater en mineraalwater – erg blij. En voldoende. Het goede nieuws is dat er genoeg te drinken gewoon een gewoonte die je kunt maken van een gewoonte van slechts binnen een korte periode van tijd. Gebruik van water is natuurlijk een kwestie van smaak. Als ik heb gedronken voor een lange tijd veel van kraanwater, krijg ik soms de juiste “hot dorst” op gebotteld water (er is een betere Equivalent aan “cravings”? Ik weet het niet!). Sinds een paar weken heb ik test nu de SodaStream en niet langer moet worden uitgevoerd met een “hot dorst” snel naar de supermarkt. Vandaag, SodaStream is veel koeler dan vroeger, denk ik. De plastic flessen werden vervangen door een vaatwasmachinebestendig glazen flessen en het Ontwerp van de fles en het apparaat zelf is ook veel moderner dan vroeger het geval te zijn.

De Winter Is Doordrenkt Van Water

Ons kraanwater hier in Duitsland, door de manier, een 1A-kwaliteit en kan het veilig worden gedronken (ik filter mijn leidingwater, toch meestal, omdat mijn man heeft enkele jaren geleden begonnen). Nog steeds water in dit land is zeer goedkoop. In Duitsland 1 Liter water kost gemiddeld met 0,2 cent voor 1 Euro krijg je een 500 liter kraanwater. En aan wie kraanwater alleen is te saai, “Doordrenkt met Water en voeg een beetje koolzuur.

Winter Infused Water1

“Doordrenkt” Water is een hot topic, ook op Blogs en in sociale media – vooral in de zomer maanden. Zo ook met mij. In de herfst en in de Winter drink ik veel thee, tot slot, deze verwarmt je van binnen op. Op dit moment heb ik een ban dat ik het Kopen van koffie-opgelegd – mijn voorraadkast vol is. In de eerste plaats met thee, dat smaakt niet bijzonder goed (mislukte aankopen), maar vroeger, voordat ik een nieuwe te kopen. Dus ik dronk mezelf een beetje in de maling nemen, en veel “Doordrenkt met Water” of “fruit water” – een nieuwe thee te kopen en nog een lekkere borrel. Zo was het in de laatste paar weken, van tijd tot tijd kaneel-sinaasappel-water en water met granaatappel en steranijs.

Winter Infused Water2

Winter Infused Water

In eerste instantie was ik eerlijk gezegd ook verbaasd dat koude water neemt de smaak van kaneel en steranijs. En ook met koolzuur, water smaken heerlijk. En nu heb je de Kans, in de toekomst (vrucht) water te drinken met koolzuur uit de soda stream drinkwater bubbler:

Win een van de 3 SodaStream Stelt

Elke Set bevat:

1x SodaStream drinkwater bubbler “Crystal” (zilver) 1x SodaStream 0,6 liter glazen karaf, vaatwasmachinebestendig en 1x koolzuur cartridge.

SodaStream1

Hoe kan je winnen:

  • Laat tot en met zondag, 13. December 2015 een reactie achter met een geldig E-Mail adres (in de doos) onder deze post en vertel me wat je ook drinkt in het koude Seizoen favoriet.
  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, (of met een duits adres).
  • De winnaars worden bekend gemaakt, zoals altijd, willekeurig onder alle deelnemers een lot trekken en hier.
  • Ik zal contact opnemen met de winnaars en vragen voor de scheepvaart adres, het ik van het PR-Bureau passeren, die het verzenden van de prijzen.
  • Niet inwisselbaar voor een geldbedrag aan de prijs.

Veel geluk en een grote 2. Advent!

De wedstrijd is inmiddels gesloten en de winnaars zijn op de hoogte! Won Vanessa, Lea, en Sarah.

Dit artikel werd geproduceerd in samenwerking met SodaStream.

Geef een reactie