Kan Leiden Tot Wonderen – Week 3

De derde week van Mei Veroorzaken Wonderen cursus, gisteren afgesloten. Sinds ik 3 dagen in huis, ik had deze week is het tijd om zich te concentreren op iets heel intens met mij. Het thema van de week was het zogenaamde “Lichaam”.

Het was met die gedachten en Angsten aan te pakken, en dat doen we voor ons eigen lichaam. En geloof me, dit is echt veel! Ik weet niet of het is een zeer vrouw-specifieke probleem (sinds ik zou nu mijn mannelijke lezers vragen?!), maar ik ben bang dat wij vrouwen hebben heel veel mis is met ons lichaam. We hebben kritiek op onze benen, onze buik, onze haren, onze Borsten, heupen, onze voeten…wat dan ook. De lijst is lang. We ook een aanval op ons lichaam is niet altijd verbaal. Velen van ons Uiten hun kritiek van je lichaam op andere Manieren: te veel eten, altijd nieuwe diëten, compleet, Vergelijk ons lichaam met de andere, de honger dieet, te veel alcohol, te veel sigaretten roken, te weinig zorg voor het lichaam…ook deze lijst kan lang zijn.

may cause miracles

In de eerste week, Gabrielle Bernstein maakt ons heel duidelijk hoe veel we vallen ons lichaam en hoe weinig we van hem houden. Echt liefde! Deze kritiek is meestal erg oud. Ze begon in onze adolescentie, hebben we fysiek, en niet stoppen tot op de huidige dag. Op Het Tegendeel. Soms zult u zelfs. Belangrijk om te weten en te beseffen is dat dit de harde kritiek komt van onze Angsten, vaak in het Geheim. U bent de echte reden waarom wij ons aan te vallen. We projecteren onze Angsten op ons lichaam. Ik heb me afgevraagd deze week waarom richten we ons eigenlijk, als een slachtoffer van ons zelf-kritiek zo veel op ons lichaam. Ik ben geen psycholoog, maar dat deed het niet vinden in mij een vaag gevoel: Ons lichaam zichzelf niet kunnen verdedigen tegen kritiek. Hij is overgeleverd aan de genade van uw weerloze.

In dit ertoe Kan leiden dat Wonderen week, zijn we weer gaan via de bekende stappen van de cursus: We zien onze eerste fysieke kritiek. Vervolgens proberen we te komen met ons lichaam in contact. We doorlopen de stappen van dankbaarheid, vergeving en verwondering. Ik vind dit onderwerp zo ongelooflijk belangrijk, dat mijn gedachten van deze week komen uit de cursus zelfs. Wij moeten leren deze week onze innerlijke leiding te vertrouwen en uw waarneming van ons lichaam doorgeven. Ik heb uitgelegd innerlijke leiding, voor mij als mijn hart…ik kijk naar mijn lichaam, van mijn liefde van het hart en niet door mijn harde lenzen de ogen. Maar deze gedachten waren te ver weg van de kern.

Ik had het gevoel dat ik moet juist mijn lichaam en het werk dat hij voor mij doet, en mag worden vertrouwd! Ons lichaam kan presteren op het hoogste sportieve prestaties, hij kan krijgen door voor een tijd zonder voedsel, hij kan tillen van zware dingen, hij kan niet meer precisie werk, hij kan geven geboorte aan kinderen (natuurlijk alleen de vrouwen *g*), hij kan het uitvoeren van mentale prestaties, kan hij Uiten van onze emoties, hij verwarmt ons, dat hij ons beschermt, en zo veel meer. In het bijzonder, deze week heeft gemarkeerd mijn gevoel van dankbaarheid is erg sterk. Ik ben mijn lichaam is echt dankbaar dat hij doet dit allemaal voor mij. En dat, hoewel ik niet behandel hem vaak. Hielp me om deze week voel je opnieuw verbonden met mijn lichaam. En dat voelt absoluut prachtig! 🙂

Körper was Gutes tun

Geef een reactie