Dole-Uw Weg te Vinden – Mijn 2 weken met de Energie-Code

RECLAME, twee weken Geleden heb ik gemeld aan het feit dat ik zou leven twee weken na de Energie-Code van Dole. Zeggen: De gebieden van voeding, beweging en een persoonlijke zaak van het hart, in mijn leven.

Dole My Energy

Mijn Interpretatie van de Energie-code

Ik ben op het gebied van gezonde voeding en beweging erg blij met me, ik gemeld bij de laatste post. Ik eet genoeg groenten en fruit, weinig suiker, maar gezonde vetten, eiwitten en complexe koolhydraten. Het ontbijt was er in de twee weken, Overnight Oats of griekse yoghurt met fruit en boekweit, Muesli (op de Dole-Blog kunt u mijn recept voor Overnachting Haver ananas-banaan met kokos – geïnspireerd door mijn bezoek aan de Dole plantage in Hawaii,: -)). Voor lunch en diner, en er waren heel veel salades, gestoomde broccoli en aubergine (na weer een lange tijd). Vaak in combinatie met Quinoa of gierst. Naast de drie hoofdmaaltijden eet ik, natuurlijk, als voorheen, twee tot drie Tussendoortjes per dag.

Twee tot drie keer per week, ik ben momenteel ook sport niet meer op dit moment, maar ik ben zeer tevreden met het. Omdat op dit moment train ik zo hard als nooit tevoren. Nadat ik was getraind altijd in mijn comfort-zone (lees: voornamelijk Cardio heb ik ook gedaan), stap ik uit mijn comfort-zone met elke training. Niet zo gemakkelijk! Maar ik zal u vertellen binnenkort meer!

Yoga Baum Hannah

Mijn Affaire Van Het Hart

Wat ik in de laatste paar weken, zo niet maanden van het malen, het was mijn Yoga practice. Dus we waren al om mijn hart kwam. Waar Yoga kan natuurlijk ook worden geregeld in het veld van “beweging”. Ik zie het maar in dit geval, als een zaak van het hart. Want ook al weet ik dat Yoga helpt me vooral in stressvolle tijden, naar beneden te komen, had ik excuses om te gaan met Yoga. Ik wilde wel veranderen tijdens de “Dole Uw Weg te Vinden”-week, want de laatste weken waren erg stressvol zijn. Gelukkig is het einde in zicht is – al snel twee grote projecten zijn voltooid en in een paar weken, het gaat op vakantie! Ik ben vooruit te kijken, kan je het geloven!

…YOGA!

In de laatste twee weken ben ik bezig geweest zo intensief met het integreren van de Yoga in mijn dagelijkse leven. Dus ik was een totaal van 5 Keer in de klassen en in de avond rolt terug naar de Mat en beoefend regelmatig. Niet voor lang, maar elke nacht gedurende 15-20 minuten. Dat was genoeg voor mij. Ik was erg dankbaar voor deze impuls, merkte ik nog maar eens dat het niet verstandig is om laat mijn praktijk loop ik heb gemerkt dat het vooral aan de Hamstring (met dank aan veel van mijn “probleem zone Zitplaatsen sinds mensenheugenis”).

 Dole Find your way 1

En wat is het volgende?

Eigenlijk, toch? Ik ben vastbesloten om door te gaan in de praktijk regelmatig Yoga en niet verliezen, zelfs in stressvolle tijden. Tot slot heb ik realiseerde me eens te meer dat het is gewoon een geweldig Hulpmiddel voor het beheer van stress (ik weet natuurlijk…), maar ook een ideale aanvulling op mijn krachttraining.

Ongeacht hoe gezond we leven er nog steeds de ene of de andere schroef, waarmee we aan de beurt. Het is belangrijk om mij te blijven volledig ontspannen – maar ik denk, weet je! 🙂

Dit bericht is gemaakt in samenwerking met Dole.

Geef een reactie