Grote abdominale spieren in 4 weken? – Mijn zelf-experiment met de Slendertone Abs

Laten we eerlijk zijn… Een platte buik met mooi omschreven buikspieren, gratis van het karwei van de Winter fat, is een droom die de meeste van ons hebben! Ongeacht of het nu mannen of vrouwen! Studies tonen aan dat De maag is de meest bemäkelte deel van het lichaam. Ook werk ik elk jaar op mijn lichaam, wanneer het komt tot de zomer! Met HIIT, Power Yoga en Hardlopen, vond ik een fantastische sport combinatie, die doen al heel veel voor mijn goed-gedefinieerde lichaam, maar ik wil proberen dit jaar iets nieuws doen. De Slendertone Abs…

Slendertone-Abs-Selbstversuch

Wat is de Slendertone Abs?

Toen ik werd benaderd via mijn Blog, voor het testen van de Slendertone Abs, was ik aanvankelijk een beetje sceptisch. Het uitvoeren van een buikgordels, zo ‘ n fantastisch lichaam? Het klinkt als een sprookje: “De Slendertone Abs is beter, strakker en sterker maken van de buikspieren helpen en dit in slechts 4 weken!” Alleen de gordel rond de 20 minuten starten van het programma, en alle van de buikspieren getraind kan worden zonder inspanning. Al 20 minuten met de Slendertone zo effectief als 120 Sit-Ups….?! Dat klinkt als een trots durven beloven!

Tegelijkertijd blijf ik horen veel Positieve dingen over de EMS Training, de elektronische stimulatie van de spieren, als een nuttige aanvulling op de traditionele kracht en cardio training. De Slendertone Abs is niets anders! Hij is een buik riem voor de elektronische Stimulatie van onze buikspieren, die kan worden gebruikt in aanvulling op ons normale sport. Als de buikspieren trainer, hij heeft 10 verschillende programma ‘ s die ingesteld kunnen worden door de afstandsbediening naar de riem. 7 programma ’s zijn bestemd voor de passieve gebruik, op de Bank tijdens het TV-kijken en 3 programma’ s kunnen zelfs worden in onze actieve buikspiertraining geïntegreerd. Als dat niet past in de fit februari…! Ik wil heel graag weten en te doen in de komende 4 weken van de praktijk test: Wat is de Slendertone Abs? Hij maakt echt de beloofde buik spier wonder? Aan het einde van de testperiode, dan kan ik antwoord geven op het voor u hopelijk deze vraag te stellen.

Voor Slendertone, Slendertone…

Als visueel bewijs, begin ik vandaag met een Voor-foto van mijn lichaam in het midden. Ik kan niet klagen over mijn buik, maar ik wil voor de zomer, heel eenvoudig, meer bepaald maag. Momenteel is hij helemaal plat, maar een beetje.

Na de 4 weken, ik zal ophalen op dezelfde plaats in dezelfde sport dingen en Na foto ‘ s – want een foto zegt meer dan 1000 woorden. Ik ben opgewonden over wat er gaande is in de tijd en zien op de foto.

Slendertone-Abs-Vorher

Dus mijn training met de Slendertone Abs:

In de context van de grote ETEN TREIN LIEFDE Uitdaging die ik aan het doen ben in februari hoe dan ook, elke dag sporten. De Slendertone, ik zou graag om het te gebruiken om de andere dag, tijdens of aan het einde van mijn opleiding (afhankelijk van programma). Dus ik ben op 3 tot 4 toepassingen per week, dat is ook een aanrader. Ik heb geprobeerd de Slendertone tweemaal sporadisch, en voelde de 20-minuten Training als zeer prettig. Het kriebelt op de buik, de prikkeling neemt toe, en op het einde voelde ik duidelijk dat mijn buik heeft gewerkt spieren. Latere Sit-Ups als een kleine Test kwam op mij over alsof de normale…het doet het dus, inderdaad!

Op hetzelfde moment, ik ga feed mezelf natuurlijk zo goed mogelijk in overeenstemming met de Clean Eating concept, zoals u weet “Abs zijn gemaakt in de keuken”! Een groot deel van ons lichaam silhouet wordt beïnvloed door onze gezonde voeding positieve (ongeveer 80 procent). De resterende 20 procent maakt onze fitness training voor onze droom lichaam – het maakt niet uit, of op de traditionele manier of met een moderne EMS technologie.

Zo dan! Ik laat het zelf-test te starten en je pak mijn shit na mijn huidige 10 Kilometer lopen met mijn Slendertone Abs op de Bank. 😉 In 4 weken, mijn conclusie volgt de praktische buiktrainer met de Na foto voor u. Nu een grote dank u aan de Slendertone die ik kan gebruik maken van de buik-trainer voor gratis!

Geef een reactie