De wedstrijd: De Slendertone Premium Abs buiktrainer is voor u klaar

Gisteren schreef ik zo vrolijk over mijn persoonlijke ervaringen met de Slendertone Abs en vergat één geheel: heb ik iets voor u! Omdat mijn 4-weekse Test met de Slendertone Abs is voorbij. Maar nu een/ één van u is op de serie met de Missie van de “six-pack 2015”!

Slendertone-Gewinnspiel

Zelfs als een zelf-biechtte opleiding moffelen, je kunt transformeren de gewone 20-30 minuten durende Workout met de gepatenteerde buiktrainer uw lichaam centrum naar het pronkstuk. De fabrikant raadt aan 5 sessies gedurende een stageperiode van 4 weken voor het eerst bereiken positieve resultaten op en aan het versterken van je Buik-gebied en aan te scherpen. Mijn zelf-experiment heeft aangetoond vergelijkbaar. En, hoewel ik weggelaten tijdens de 4 weken bewust van op een andere training van de buikspieren, om te testen het mogelijk pure Slendertone effect op mijn maag. Dat is precies wat ik ga weer verder uit te breiden in de komende weken tot aan onze vakantie meer…:-)

Geschikt voor de lente ontwaken, ik stuur nu een van u in de self-experiment! Win een gloednieuwe Slendertone Premium Abs buikspiertrainer en uitoefening van nu af aan, zelfs op de Bank in de voorkant van de TV-uw buikspieren. In deze wedstrijd, moet je tot de volgende dinsdag (31.03. tot 18 uur), en slechts twee dingen te doen:

 • Vertel me in de reactie onder dit Bericht: Waarom droom je van zes pack Abs en een mooie gedefinieerd lichaam? EN
 • Delen van de wedstrijd op Facebook, Twitter en co. met je vrienden en vertel me in je reactie, in welke Vorm je het hebt gedeeld.
 • Voor de wedstrijd zijn de volgende regels van toepassing:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • Elke persoon kan slechts één keer invoeren via een reactie.
  • In de levering van eures reactie je naam en geldig e-mailadres dient het adres zodat ik u kan contact opnemen met de winnaar direct.
  • De wedstrijd loopt vanaf nu tot 31.03.2015 om 18.00 uur. Alle ontvangen opmerkingen, deel te nemen aan de loting. Het/de winnaar schrijf ik u direct per e-Mail, en kondigen de tekenen op Facebook.
  • De Slendertone Abs is vriendelijk ter beschikking gesteld door de fabrikant en direct geleverd uit. Dat gezegd hebbende, ik vraag de winnaar van de cursus, op basis van het afleveradres en geven u de Slendertone voor het doel van de scheepvaart.

  Missie “six-pack Abs 2015” geaccepteerd? Spring dan direct in de tekenen en de Kans op het winnen van een absoluut praktische Pasen cadeau!

  Geef een reactie