Schoon recepten: Pasta Pomodoro met verse knoflook

Vandaag Eten de Dag is terug op mijn Blog en dat betekent dat ik een nieuw lekker recept voor u aan de Start. Op dit moment ben ik in love met wilde knoflook. In mijn geboortedorp een groot stuk van de bodem van het bos is al weg van de paden die worden gedekt en ik kan het gewoon niet laten, als ik er dan heen. Het ruikt zo heerlijk kruidige!

Ook in de gezondheid van voedsel op te slaan om te kopen knoflook. Wat vind ik een beetje overdreven: Op de verpakking van de biologische knoflook “”. Zeker, de “organische”, omdat deze wilde knoflook “komt van een gecertificeerde wild collectie” is te zeggen van het bos. Maar het is goed. 🙂

Vandaag de dag zijn er dus Pasta Pomodoro met verse knoflook.

Pasta-Pomodoro-Baerlauch

Ingrediënten voor 2 porties:

  • Volkoren pasta (per Persoon: 1 met een tweepersoonsbed, gevuld met de Hand, wordt voorgesteld in de Schone Eten)
  • Broccoliroosjes van een medium broccoli
  • over 10 bloemkool roosjes
  • 1 Kopje lauw groentebouillon
  • 5 gedroogde tomaten
  • 4 verse bladeren van de wilde knoflook (meer naar smaak)
  • 1 Handvol Soyaschnetzel
  • 3 EETLEPELS Pesto Pomodor0 (bijv., van bio-verde)
  • 1 EETLEPEL tomatenpuree
  • 100g feta kaas

 

Voorbereiding:

  • Van water voor de volkoren pasta
  • Broccoli en bloemkool in kleine roosjes en snijd de wilde knoflook bladeren in kleine stukken en in de zon gedroogde tomaten pletten
  • Broccoli en bloemkool roosjes en bak in een grote pan met een beetje olijfolie
  • Volkoren noodles. laat het koken voor 10 minuten
  • 1 Kopje lauw groentebouillon, gedroogde eenden geven Tomaat en de gehakte knoflook in de pan met de roosjes. Leuk aan de kook brengen.
  • Na ongeveer 5 minuten de Pesto Pomodoro en in een kleine tomaat mark in de pan.
  • Te Dik wordt een paar Soyaschnetzel gebruiken. U kunt echter ook worden weggelaten.
  • Als laatste de feta kaas in blokjes en een paar verse gehakte wilde knoflook bladeren. De Pasta is klaar wanneer de feta kaas blijft gesmolten is.
  • De Pasta met de noedels op een bord en genieten.
  • Dit pasta recept probeerde ik enige tijd geleden in de Noodsituatie tijd, want ik wilde om iets te koken met knoflook. Het is alleen als je eet, heb ik ontdekt hoe heerlijk de Pasta Pomodoro is eigenlijk. De bloemkool en de broccoli, een nieuw type van vegetarische groente pasta. Ook de verse wilde knoflook geeft de schotel een intense, kruidige smaak. Yum! Nu heb ik weer honger. 🙂

    Buon appetito!

    Kristin Unterschrift-003

    Geef een reactie