Schoon het Eten van eiwitten brood met korrelige verse kaas en kruiden

Als een sportieve Schoon Eaterin, de eet nu sinds 3,5 jaar, niet meer van vlees, ga ik van je vraag heel vaak, als ik mij zorgen maak over mijn aanbod van Eiwit en wat eiwitbronnen ik geef de voorkeur. In aanvulling op puur plantaardige bronnen van eiwit zoals bonen, linzen of spruiten, ik ben nog aan het eten erg dol op de griekse yoghurt en korrelig verse kaas. De laatste het meest op een vers gebakken brood. Dan, zoals onlangs Exquisa gevraagd naar me toe kwam en me als ik een bijdrage kon leveren een prachtig idee om haar recept collectie, ik zei natuurlijk JA. En tada:

Vandaag de dag, er is een schone, Mediterrane ei wit brood met korrelige verse kaas en het brood.

Clean-Eating-Eiweißbrot-Exquisa-Körniger-Frischkäse

Ingrediënten voor Schone eiwit Eten brood:

  • 100 g gemalen lijnzaad
  • 100 g gemalen amandelen
  • 70 g spelt volkoren meel
  • 30 g Chia zaden
  • 300 g Korrelige crème kaas (bijv. Exquisa)
  • 3 eieren
  • 1 Zakje Bakpoeder
  • 40 g pompoenpitten
  • 1 THEELEPEL zout
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 10 blaadjes verse Basilicum

Voorbereiding van schone eiwit brood:

  • Lijnzaad, de amandelen, de bloem, Chia zaden, zout, bakpoeder en 30g pompoen zaden mix samen. Vervolgens de eieren, de korrelige verse kaas en de gehakte rozemarijn en Basilicum toevoegen en mix met de mixer tot een homogeen deeg.
  • Verwarm de oven voor op 150 graden convectie verwarm. Een vierkant ovenschaal, smeer de deeg met een spatel, gieten en glad. De rest van de pompoenpitten losjes over het deeg en strooi er, zo je brood krijgt een stevige, krokante korst.
  • Het brood in de voorverwarmde oven en ongeveer 60 minuten bakken. Na het verstrijken van de 60 minuten voorzichtig met een houten vloer in de kracht van de stok brood controleren. Indien nodig, nog 5 tot 10 minuten in de oven.
  • Als er geen deeg reisde meer lijm aan de houten stok, de voltooid eiwit brood uit de oven en laat volledig afkoelen. Vervolgens knip het open voor Ontbijt, avondmaal, of net na de Workout te genieten.
  • Waarom eet ik korrelig verse kaas is zo gek van?

    In de korrelige verse kaas-slechts twee ingrediënten: room, kaas en een beetje zout. Geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen, geen smaakstoffen. Dit is volledig in lijn met de Clean Eating idee. Tegelijkertijd is het eiwitgehalte in de Granulaire verse kaas met 13,5 gram per 100 gram is vrij hoog, en dat vind ik als Fitnessfan super. Bovendien, de Korrelige kaas is erg licht en niet zwaar op de maag, net als andere kazen.

    Persoonlijk, ik hou van eten twee segmenten van zelfgebakken brood besmeerd met korrelige verse kaas en Mediterrane kruiden als een kleine maaltijd voor tussendoor of zelfs op de weg. De Schone eiwit Eten brood is lekker en sappig en niet ziek en moe van levensmiddelen, maar als een normaal volkoren brood. Als u houdt van Vers, je kunt eten, alleen kleine cherry tomaten of plakjes komkommer samen met het brood.

    Clean-Eating-Eiweißbrot-nach-Workout

    In samenwerking met Exquisa

    Geef een reactie