Groene Smoothie Zomer Uitdaging

Wat ik miste het meest op mijn vakantie, trouwens mijn kat, Emil, natuurlijk – mijn groene Smoothies. De Frisheid, de Fruitige, de consistentie….yum! In het bijzonder, na een paar dagen recht uncleanem eten mijn gedachten cirkelden opnieuw en opnieuw rond de groene elixir. En ik was blij om nog een beetje op de tijd na de vakantie, als ik kon het vuur van mijn blender te maken van een groene Smoothie. Stiekem nam ik mij weer thuis met mijn groene Smoothies te starten.

Een idee kwam bij me ineens! Waarom kan ik niet verkrijgen van u? Zo velen van jullie hebben geschreven om me na mijn laatste Post en de Groene Smoothie Tutorial die je wilt houden van de groene monsters, of per se te beginnen en tips nodig hebt. Dan kan ik bellen met een Groene Smoothie Offensief om het leven, waarin iedereen kan meedoen. Gezegd en gedaan. Ik had het idee in mijn hoofd om te Rijpen, en vandaag ga ik u. 🙂

Met de Groene Smoothie Zomer Uitdaging!

Green-Smoothie-Summer-Challange1

Hoe is dat mogelijk?

Er is slechts één regel en dat is heel eenvoudig: Drink ik elke dag gedurende een maand minstens één grote groene Smoothie (0,5 l). Beste in de ochtend voor het Ontbijt, of wat de tijd is voor u, de beste tijd is. Zeer belangrijk: Er is geen uitzondering. Een groene Smoothie per dag is haalbaar voor elk.

Wat telt als een groene Smoothie, kunt u in mijn Tutorial neem een kijkje op de beste cursus is om u te verlaten, maar naar uw smaak. In een groene Smoothie spullen behoort naast fruit, maar in ieder geval, iets groen. Start met een paar slablaadjes en verhoogt je meer en meer.

De Groene Smoothie Zomer Uitdaging heeft 2 doelen: de ene is Om je de impuls om te integreren groene Smoothie als een gezonde Ritueel feest in je dagelijks leven. En gij zult daardoor uw creativiteit in de voorbereiding van groene Smoothies verhogen. Tot slot, we willen het Zelfde ding elke dag drinken. De Uitdaging is daarom zowel geschikt voor beginners als voor Groene Smoothie voors.

Hoe zit het met de Groene Smoothie Zomer Uitdaging?

De officiële Start zal volgende zondag (16.06.2013). Ik zal beginnen en hopen velen van u mee. Maar u kunt ook individueel op een andere dag te beginnen en een maand.

Wat moet je voorbereiden?

Persoonlijk ga ik in het weekend weer winkelen en mij voor de Uitdaging, een aantal van de ingrediënten: verse spinazie, blad sla, broccoli, bananen, perziken, aardbeien, Appels, peren, Avocado, en laten we zien wat lacht naar me.

Ook ben ik gaan zoeken naar een aantal basis recepten op het Internet. Mijn smoothie recepten zal ik tijdens de challenge regelmatig de tijd op Facebook, enz., zodat je nieuwe inspiratie.

Als we van gedachten wisselen?

Voor de Uitdaging stel ik de Twitter-TAG #GSSC we alle exchange-activiteiten. In het geval van Facebook, de communicatie verlopen erg dol op mijn Facebook pagina Central. Dus als je iets willen weten, dan zal posten op mijn tijdlijn. En ik wil natuurlijk foto ‘ s te zien van uw Groene Smoothies op Instagram en co.

Waarom zou je meedoen?

Er zijn 3 goede redenen:

1. Groene Smoothies zijn goed voor uw gezondheid en kan het verlengen van uw dining plan.

2. In de gemeenschap, maakt twee keer zoveel plezier als wij hebben tijdens de laatste Fitness Challenge in februari gezien. Daarnaast kunnen we veel leren van elkaar en recepten/ geheime tips delen. Ik ben zo enthousiast.

3. Voor de Challenge zal ik met het organiseren van een perfecte wedstrijd. Kleine tip: Het heeft te maken met het bedrijf LEBEPUR en uw koele Smoothie ingrediënten. U kunt kijken op de pagina van Stefan en Thomas. Ik vertel dan op zondag bij de Start van de Challenge! 😉

Ik ben gemotiveerd op elk geval is super en ik kijk uit naar de vele groene monsters. Lekker, lekker, lekker! Die maakt van u en weet dat vrienden, familieleden, collega ‘ s… die willen ook meedoen? Het wordt verteld verder. Het is onze gezamenlijke Uitdaging!

Laten we gaan voor groen! 🙂

Geef een reactie