De PUMA Fitness Workshop op de MeridianSpa Skyline Plaza in Frankfurt!

Vandaag is het eerste rapport over de PUMA Fitness Workshop eindelijk arriveert. Oorspronkelijk wilde ik een geweldig verslag voor jullie, maar er waren zo veel mooie thema ‘s, inspiratie, en foto’ s, dus ik geef hem een split. In deze Post zal ik u vertellen in het Algemeen wat was ik in Frankfurt te zien. Het werd HELEMAAL spannend! 🙂

Fotoshot-mit-Fernanda-Brandao

Afgelopen donderdag maakte ik mij op voor de lunch op weg naar Frankfurt. Sport kleding, zowel kort-als black & hoge hakken in de Bagage. Tot slot, het zou moeten gaan in donderdag avond voor de officiële opening van de MeridianSpa in de Skyline Plaza en op de tweede dag van de sportieve PUMA Fitness Workshop zal worden gehouden.

Het Hotel Hessischer Hof, waarin wij werden ondergebracht, heeft gemaakt van de ervaring perfect! Super gevoel Centraal en absoluut. Bij aankomst een zorgvuldig Verpakt PUMA tas in mijn kamer met een bord Eten Trein Liefde”, evenals mijn PUMA sport outfit voor de volgende dag. Super Service! Na een snel uitpakken en opfrissen kwamen we om 18.45 uur in de Lobby, waar de organisatoren, de bloggers en de journalisten hebben elkaar leren kennen. Alle super leuk! En alle vrouwen! 🙂 Bijzonder spannend voor mij was de combinatie van de verschillende bloggers: Fitness Blogs aan Fashion Blogs aan Lifestyle Blogs. Maar ook de eerste om te Voldoen aan met de PUMA brand Ambassador, Fernanda Brandao was erg spannend! De avond begon goed.

Na de eerste drukte, maakten we onze weg naar de Skyline Plaza…geen 500 meter van ons Hotel te bereiken – zelfs met hoge hakken op de voet. 😉 De opening van de MeridianSpa had een echte VIP in karakter en de korte Zwarte was echt overdreven! Met de Lift ging omhoog in de grote Spa – een van de drie pijlers van de MeridianSpa-concept. De openingsceremonie werd gehouden door de Studio Management. Dan hebben we gemengde onszelf onder de mensen, en een inspectie van het nieuwe pand. De MeridianSpa is echt een super mooie, van hoge kwaliteit Fitness-en Wellness-Studio op 10.000 vierkante meter oppervlakte, met een enorm aanbod van cursussen (meer dan 100 per cursus per week op de Planning!!). Maar ik moet zeggen dat ik het niet zou voelen als een atleet, er is waarschijnlijk. Voor mij persoonlijk, het heeft een exclusief karakter! Sport is Sport, en daar wil ik in staat zijn om nog rond te lopen bezweet! Maar van worst, het lijkt al voor de officiële opening, zeer goed te komen, want er waren er al in die tijd, meer dan 1000 van de toetreding. Waanzin!

MeridianSpa-by-Night

Meridian-Spa-Kuppel

MeridianSpa-Sauna

MeridianSpa-Fitness

Bloggermädels

MeridianSpa-by-Night2

De avond van de opening werd een algemene geweldige ervaring! Er was veel te zien, te horen en te beleven. De meeste van alle, ik vond het geweldig, de andere Blogger meisjes al voor de eigenlijke PUMA Fitness Workshop om te leren kennen en hebben genoeg tijd om te bespreken wat er allemaal Mogelijk te delen. Van running tips op de blog passies om telefoon nummers uitgewisseld – we hadden alle problemen op tafel.

De volgende dag gingen we vroeg op. Al tegen 10 uur kwamen we ons na het Ontbijt in de Lobby, weer op het prachtige terrein van de MeridianSpa voor onze Fitness-Workshop. Daar leerden we voor het eerst de PUMA is verantwoordelijk om te weten: alles is in zeer mooie vrouwen! 😉 Ten eerste dag van de Workshop een presentatie van de nieuwe PUMA collectie 2014. Dit is een punt dat vond ik ongelooflijk spannend! Tot nu toe heb ik gekocht sportkleding altijd op het merk, kijken en natuurlijk ook passen. De functionaliteit die ik heb betaald nooit echt. Bij de presentatie van de nieuwe collectie, realiseerde ik me hoe veel onderzoek en testen van de procedures, in feite, achter het aanpassen van producten steeds meer en meer aan de behoeften van de sporters: muscle activation, Herstel, Taping,… het zijn allemaal termen die ik geleerd op de Workshop. Dit heeft het fascineerde mij zo dat ik weer schrijven in een aparte Post!

Bloggermädels-Hotel

PUMA-Fitness-Workshop-Insights

PUMA-Fitness-Workshop-Frankfurt

PUMA-Fernanda-Brandao

Volgens de PUMA Inzichten, er was eens een fotoshoot met Fernanda Brandao. Het was geweldig, u nog dichterbij te leren kennen en horen van hun adviezen en tips & Trucs als een getrainde fitness instructeur. Fernanda was heel open-minded, heeft ook niet gespaard van de vele, vele individuele foto ‘ s van ons met haar, en werd rondom een grote afbeelding. Dit buikspieren van de deelnemers waren jaloers op zijn! Ik heb u gevraagd de tijd na je beste tips voor de zomer, figuur 2014. Laten we eens kijken wat ze adviseert ons voor onze Opleiding. 😉

Volgende, durfden we Trainen ons om uw GINGA. Natuurlijk, in onze nieuwe PUMA sportkleding. Super leuk en ik vond dat we hadden gekregen van de meisjes, alle andere spullen uit de nieuwe collectie en ook uitwisselen. Had een beetje van Germany ‘ s Next Topmodel! 🙂 Fernanda legde ons in eerste instantie, zoals het zich heeft ontwikkeld in de GINGA-tarief formaat. Als een mengsel van Capoeira, kracht oefeningen en dance-elementen GINGA is zeer krachtig en bezweet! Super geschikt om deze macht vrouw en een van haar nu, dat is ze absoluut achter uw GINGA! Wij doorlopen met u een Deel van uw tweede GINGA DVD-dat komt in de loop van dit jaar op de markt. Een integraal onderdeel van Het touwtje springen was:! Eerder, de Organisator had ons verzekerd dat het zo vermoeiend, maar het zag er na 15 minuten van de Training. Het gezicht van kleur veranderd voor de meeste van ons om het Rood! Uitsluitend Fernanda keek zelfs na de Training is nog steeds perfect gestyled en totaal ontspannen.

GINGA-Workout-bei-PUMA

Fernanda-Brandao Workout

GINGA-Seilspringen

GINGA-by-Fernanda-Brandao

Ik had eerder geprobeerd uw eerste DVD, maar ik moet zeggen, ik vond de Live Training met haar, zeker in combinatie met de jump rope-nog beter! We hebben getraind, zoals tijdens de HIIT intervallen, en de individuele sequenties van de GINGA, de basis stappen, Trappen, defensieve posities, enz. met actieve rust fasen worden afgewisseld. En tussen de spring touw kwam altijd terug. Ik weet niet hoe lang we hebben getraind, maar mijn spierpijn de volgende dag is echt gesproken voor zich! GINGA is absoluut geschikt om met name de benen en de kont spieren in zeer goede staat! Dat is waar ik voelde me het meest van het effect. Dus ik ben gaan GINGA zeker niet voor de laatste Keer, zelfs als ik niet train direct naar de DVD. De afzonderlijke stappen zijn zo makkelijk te leren die ik kan installeren prima thuis in mijn Trainingen! Ik ben dus super blij om iets nieuws te hebben voor mijn Opleiding geleerd! DANK U, FERNANDA!

Na de Training was er een kleine lunch. Dat was precies mijn geval! Schoon Eten, puur en simpel! Een heleboel heerlijke, sfeervol ingerichte groenten op Spiesjes, en in kleine kommen en potten, Smoothies in alle variaties, salades, Vollkornbagel, enz.! HEERLIJK en na het sporten absoluut verdient! Bij de Lunch hadden we om de mogelijkheid te delen met andere bloggers en journalisten, en krijg je zelfs een tweede exclusieve rondleiding van de MeridianSpa. Helaas, ik was niet in staat om te profiteren van de uitnodiging tot de Spa die dag, want mijn terug reis was erg lang, maar een paar van de Blogger meisjes hebben de grote kans.

Clean-Eating-MeridianSpa

Wellness-im-MeridianSpa

Tegen 15 uur, de spannende PUMA Fitness Workshop werd gesloten op vrijdag. Het afscheid was echt moeilijk! Het was een onvergetelijke ervaring vol geconcentreerd girl power, duw ik met veel grote, mooie sport kleding, nieuwe contacten en een tevreden Glimlach op het gezicht van de woning reed. Ik dank u heel veel voor de PUMA en Yamaoka voor de uitnodiging en voor de organisatie. Het was zo leuk en ik kijk uit naar de volgende afspraak met u! 😉

PUMA-Fitness-Workshop-Gruppe

Geef een reactie