Vandaag laat ik jullie de laatste van mijn Schoon het Eten van Kerst menu ‘ s. De derde reactie is om de uitrol van een veganistische coconut cream met Persimmon. In plaats van de kaki u kunt natuurlijk ook gebruik maken van andere vruchten, zoals bevroren frambozen of aardbeien, pruimen, Appels, etc.
Coconut cream met persimmon dobbelstenen stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept coconut cream met persimmon stemmen: 0 rating: 0 dobbelstenen: Neem het recept tarief! Recept porties voorbereiding kooktijd print 4 15 minuten 10 minuten porties voorbereiding 4 15 minuten, bereidingstijd 10 minuten
Ingrediënten
- 660 ml kokosmelk
- 3 EETLEPELS kokosbloesem suiker*
- 1 EETLEPEL limoensap
- 4 EETLEPELS maïszetmeel
- 2 kaki ‘ s
- 4 EETLEPELS amandelen, in stukjes gehakt
Porties: Ingrediënten
- 660 ml kokosmelk
- 3 EETLEPELS kokosbloesem suiker*
- 1 EETLEPEL limoensap
- 4 EETLEPELS maïszetmeel
- 2 kaki ‘ s
- 4 EETLEPELS amandelen, in stukjes gehakt
Porties:
Instructies
Een goede eetlust en een mooie 4. Advent weekend wens ik u! 🙂
Alle recepten in het Overzicht:
- Voorgerecht: Cranberry-sinaasappel-Quinoa salade met granaatappel saus
- Hoofdgerecht: Kastanje-Champignon-Gebraad met Appel rode kool en brood dumplings Kastanje-Champignon-Gebraden Appel, rode kool dumplings en servet
- Dessert: coconut cream met Persimmon