SCHOON ETEN-Kerst-menu – snelheid 3: coconut cream kubussen met Kaki

Vandaag laat ik jullie de laatste van mijn Schoon het Eten van Kerst menu ‘ s. De derde reactie is om de uitrol van een veganistische coconut cream met Persimmon. In plaats van de kaki u kunt natuurlijk ook gebruik maken van andere vruchten, zoals bevroren frambozen of aardbeien, pruimen, Appels, etc.

Clean Eating Weihnachtsmenü Kokoscreme mit Kaki

%image_alt% Coconut cream met persimmon dobbelstenen stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept coconut cream met persimmon stemmen: 0 rating: 0 dobbelstenen: Neem het recept tarief! Recept porties voorbereiding kooktijd print 4 15 minuten 10 minuten porties voorbereiding 4 15 minuten, bereidingstijd 10 minuten

  • Menu Het Dessert
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 660 ml kokosmelk
  • 3 EETLEPELS kokosbloesem suiker*
  • 1 EETLEPEL limoensap
  • 4 EETLEPELS maïszetmeel
  • 2 kaki ‘ s
  • 4 EETLEPELS amandelen, in stukjes gehakt

Porties: Ingrediënten

  • 660 ml kokosmelk
  • 3 EETLEPELS kokosbloesem suiker*
  • 1 EETLEPEL limoensap
  • 4 EETLEPELS maïszetmeel
  • 2 kaki ‘ s
  • 4 EETLEPELS amandelen, in stukjes gehakt

Porties:

  • Menu Het Dessert
  • Veganistische keuken

Instructies

  • De kokosmelk tot ongeveer 4 EETLEPELS in een pan en verwarm het. Ruwe rietsuiker en citroensap en roer.
  • De maïzena mengen in een kom met de resterende kokosmelk, zodat een dik vloeibare, stroperige massa is gevormd. Dit moet geen klontjes.
  • De maïzena vervolgens klop de kokosmelk in de pot don ‘ t roer in, zodat ze klomp. Ca. 10 Min. op een middelhoog vuur laten sudderen en vervolgens laten afkoelen.
  • De kaki, wassen en in blokjes gesneden. In een pan met 100 ml water koken tot ze zacht zijn.
  • De kokosnoot room gelijkmatig over de vier schaaltjes en bestrooi met de persimmon blokjes en garneer met de gehakte amandelen garnering.
  •  

    Een goede eetlust en een mooie 4. Advent weekend wens ik u! 🙂

    Alle recepten in het Overzicht:

    • Voorgerecht: Cranberry-sinaasappel-Quinoa salade met granaatappel saus
    • Hoofdgerecht: Kastanje-Champignon-Gebraad met Appel rode kool en brood dumplings Kastanje-Champignon-Gebraden Appel, rode kool dumplings en servet
    • Dessert: coconut cream met Persimmon

    Geef een reactie