De wet van resonantie – soort zoekt soort

Van een prachtige mensen, ik heb een prachtige film van de tip. Ik hou van deze “toevalligheden”! Omdat ik woon in de cursus in wonderen meer en meer en de mensen in mijn omgeving als u via mijn Blog met een open hart tegemoet te komen, is dit overkomt me vaker. En aangezien we op het onderwerp: de wet van resonantie! Er zijn geen toevalligheden in het leven. Alles wat er met ons gebeurt is een diepe reden en, boven alles, een oorzaak. Dat dit zo is, ik denk dat al voor een lange tijd….maar ik was het niet duidelijk waarom en hoe dit werkt.

Gesetz der Resonanz

De Film ‘ de wet van resonantie,” die ik kreeg als een aanbeveling, het maakte me eindelijk te begrijpen, door te kijken naar de interactie van een wetenschappelijke kant. Voor mij was dat een echte openbaring, want voor zover ik denk ook geestelijk, zo veel als ik was op zoek naar een wetenschappelijke verklaring. Deze Film van Pierre Franckh in het eerste, het goede aanpak biedt, voor het onbewuste aantrekkingskracht is nog niet opgehelderd.

%image_alt%%image_alt%

De wet van resonantie is bekend en heeft vele namen: de wet van de aantrekkingskracht, de spiegel van de wet, enzovoort. De reden hiervoor is dat wij mensen met onze gedachten, gevoelens, etc. energie, en dus zonder een gewechseltes word met andere mensen in contact komen en communiceren.

De kern verklaringen van de wet van resonantie:

  • Elke gedachte is pure energie die wij sturen.
  • Deze energie zoekt een energie, onze energie in resonantie.
  • Elke gedachte die we versturen, daarom produceert een resonantie-veld.
  • Andere mensen kunnen niet weigeren het energieveld dat we genereren, wanneer u met ons gegenereerde frequenties in resonantie.
  • Alles dat resoneert met ons, is onvermijdelijk getrokken in ons leven, omdat het dezelfde trekt hetzelfde.

In de Film de wet van resonantie wordt verlicht door de wetenschap. Ten eerste, het is gebleken dat onze hart-ruimte zendt de sterkste energie in ons lichaam. Dit is onderzocht in Heart Math Instituut wetenschappelijk. Dus ons hart heeft een energie-veld van meer dan 2 meter in diameter en het magnetische veld is 5000 Keer sterker is dan onze hersenen. Deze trillingen uitgezonden door ons hart ruimte, natuurlijk afhankelijk van de mensen die we tegenkomen, en ook om hun eigen trillingen van het hart. Dus we kunnen ons beïnvloeden, zonder ook maar een enkele blik of een woord gewisseld….alleen door onze aanwezigheid. Op de andere, de Film legt, wetenschappelijk, waarom zijn wij, maar ook met alle levende wezens over de hele wereld, en onze gedachten en gevoelens zijn niet privé. Het is een keten-achtige verbinding, die onderzocht werd, stuk voor stuk. Dus, het is gebleken dat onze emoties hebben een grote invloed op de vorm van ons DNA. We daadwerkelijk wijzigen van de structuur van ons DNA door onze emoties! En deze invloeden op ons DNA zich via het quantum veld verbindt alles om ons heen, over ons lichaam, en raak aan op het atomaire niveau, onze hele omgeving. Wat wij tegenkomen in onze externe wereld, heeft zijn oorsprong in onze gedachten en emoties – met de energie die we je sturen.

Ik vind deze bevindingen ongelooflijk fascinerend, want uiteindelijk betekent dit dat we kunnen, door het bewust omgaan met onze emoties, onze uiterlijke wereld en wat we trekken in ons leven of niet, voor Positieve verandering. Natuurlijk moet relativeren de Hele zaak een beetje en kan niet geloven dat je in het leven alles 1:1 de hoogte van de belastingen. Volgens het Motto: ik wil nu met al mijn gevoelens een rode Ferrari en morgen is hij al voor de deur. Echter, een reus is, in mijn optiek, een groot Potentieel in de wet van resonantie!

De laatste tijd, ik vind dit Potentieel zeer sterk in mijn leven! Ik open mijzelf voor mijn medemensen, komen meer en meer met mijn eigen hart de wens in contact, gaat u naar de eerste nieuwe carrière stappen te helpen meer en meer mensen maken van hun eigen gezond en gelukkig leven en dat is precies wat ik krijg vaak! Vooral in het laatste half jaar zo veel nieuwe, maar ook oude mensen komen naar me toe en ging mijn leven om mij te steunen op mijn manier en altijd ontbreekt, is absoluut waardevolle puzzel onderdelen voor mij. Als de aanbeveling voor deze Film! Soms kan ik bijna niet geloven dat dit is gebeurt, maar het maakt me ontzettend blij mee! En deze vreugde van het leven dat trekt ook-heel eenvoudig, meer genieten van het leven! De wet van resonantie – het zij zo! 😉

Ik wil raden u daarom vanaf het hart van de Film en het boek “de wet van resonantie” door Pierre Franckh. Voor mij is het een gevoel, en te geloven dat uiteindelijk zelfs de ongelooflijke kracht van onze gedachten en gevoelens.

Geef een reactie