Gisteren In de Nieuwsbrief en op Facebook, heb ik aangekondigd dat ik bereid in het weekend een Drie-gangen menu voor u. Misschien is de één of de andere is nog steeds op zoek naar een gezond Menu. Vandaag presenteer ik u de eerste cursus, het Voorgerecht. Een hoofdgerecht en een Dessert zal volgen in de komende dagen (dinsdag en woensdag). Het menu is volledig veganistisch en schoon.
Mijn Schone Eten-Kerst-Menu:
- Voorgerecht: Cranberry-sinaasappel-Quinoa salade met granaatappel saus
- Hoofdgerecht: Kastanje-Champignon-Gebraad met Appel rode kool en brood dumplings Kastanje-Champignon-Gebraden Appel, rode kool dumplings en servet
- Dessert: coconut cream met Persimmon
We beginnen met het Voorgerecht, dat is niet een typisch Voorgerecht en een Dessert kan worden gebruikt:
Cranberry-sinaasappel-Quinoa salade met granaatappel saus, stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Cranberry-sinaasappel-Quinoa salade met granaatappel saus, stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Recept porties voorbereiding kooktijd print 4 15 minuten 10 minuten porties voorbereiding 4 15 minuten, bereidingstijd 10 minuten
Ingrediënten
- 100 g Quinoa rood
- 100 g verse cranberry ‘ s
- 3 sinaasappels
- 1 theelepel kokosbloesem suiker*
- 1 granaatappel
- 1 theelepel kokosbloesem siroop*
- 2 Stengels Mint
- 2 EETLEPELS amandelen, in stukjes gehakt
Porties: Ingrediënten
- 100 g Quinoa rood
- 100 g verse cranberry ‘ s
- 3 sinaasappels
- 1 theelepel kokosbloesem suiker*
- 1 granaatappel
- 1 theelepel kokosbloesem siroop*
- 2 Stengels Mint
- 2 EETLEPELS amandelen, in stukjes gehakt
Porties:
Instructies
Weet je, wat is dat toch met u op kerstavond voor het diner?