SCHOON ETEN-Kerst-menu – cursus 1: Cranberry-sinaasappel-Quinoa salade met granaatappel saus

Gisteren In de Nieuwsbrief en op Facebook, heb ik aangekondigd dat ik bereid in het weekend een Drie-gangen menu voor u. Misschien is de één of de andere is nog steeds op zoek naar een gezond Menu. Vandaag presenteer ik u de eerste cursus, het Voorgerecht. Een hoofdgerecht en een Dessert zal volgen in de komende dagen (dinsdag en woensdag). Het menu is volledig veganistisch en schoon.

Clean Eating Weihnachtsmenü

Mijn Schone Eten-Kerst-Menu:

  • Voorgerecht: Cranberry-sinaasappel-Quinoa salade met granaatappel saus
  • Hoofdgerecht: Kastanje-Champignon-Gebraad met Appel rode kool en brood dumplings Kastanje-Champignon-Gebraden Appel, rode kool dumplings en servet
  • Dessert: coconut cream met Persimmon

We beginnen met het Voorgerecht, dat is niet een typisch Voorgerecht en een Dessert kan worden gebruikt:

Clean Eating Weihnachtsmenü Cranberry-Orangen-Quinoa mit Granatapfelsauce

%image_alt% Cranberry-sinaasappel-Quinoa salade met granaatappel saus, stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Cranberry-sinaasappel-Quinoa salade met granaatappel saus, stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Recept porties voorbereiding kooktijd print 4 15 minuten 10 minuten porties voorbereiding 4 15 minuten, bereidingstijd 10 minuten

  • Menu Aperitief
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 100 g Quinoa rood
  • 100 g verse cranberry ‘ s
  • 3 sinaasappels
  • 1 theelepel kokosbloesem suiker*
  • 1 granaatappel
  • 1 theelepel kokosbloesem siroop*
  • 2 Stengels Mint
  • 2 EETLEPELS amandelen, in stukjes gehakt

Porties: Ingrediënten

  • 100 g Quinoa rood
  • 100 g verse cranberry ‘ s
  • 3 sinaasappels
  • 1 theelepel kokosbloesem suiker*
  • 1 granaatappel
  • 1 theelepel kokosbloesem siroop*
  • 2 Stengels Mint
  • 2 EETLEPELS amandelen, in stukjes gehakt

Porties:

  • Menu Aperitief
  • Veganistische keuken

Instructies

  • De Quinoa in ruim water in ongeveer 10 Min. koken.
  • In de tussentijd, de Cranberries, wassen en in tweeën gesneden, het sap van 2 sinaasappels persen uit het sap, en de 3. Oranje schil en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • Veenbessen en oranje blokjes in een kom. Met de Ruwe rietsuiker aan de mix.
  • De granaatappel zaden.
  • De granaatappel zaden, het sinaasappelsap en de agave siroop in een blender of met een staafmixer tot een Saus mengen.
  • De verse munt wassen en plukken de bladeren.
  • De gekookte Quinoa, laat ze uitlekken en leg op vier borden. Veenbessen en oranje stukken op de borden en garneer met de granaatappel saus. Met de mint en de gehakte amandelen garnering.
  • Weet je, wat is dat toch met u op kerstavond voor het diner?

    Geef een reactie